- 8 Kasım 2010
- 527
- 0
- 49
O siteyi daha önce duymadım ama bu şekilde para kazanılan sadece 1,2 köklü sistem var
5 gün öncebir siteye üye oldum .Tamamen güvenilir ve köklü bir sistemden oluşuyor.Anket doldurarak, reklam tıklayarak para kazanabiliyoruz.Yabancı bir site Türkiyedeki anket sitelerinden çok daha güvenilir ve garantili.5 gündür hesabım aktif şimdiye kadar siteye 1 ,2 kere girmeme rağmen 1 dolara ulaştım. Günde 10 dolardan fazla kazananlar varmış. Bana günde yeni üye olduğum için sanırım ortalama 20 reklam geliyor.Anketler ve "TASKS" dedikleri başka bir kazanma yolu da var sitede 7,8 tane soru soruyolar ( ingilizce fakat çok basit her soruda birer link verip o linkdeki yazının "article" olup olmadığını soruyor.) Ve sitede tamamen şansa dayalı bir oyun daha var.Her gün 30 tıklama hakkı veriyorlar.Resimleri karelere ayırmışlar.İçlerinden 5,6 tanesinde sanırım 10$,5$, 0,10$,0,50$ miktarlarında paralar gizli.Şansınız yaver giderse rastgele tıklayarak bu paraları kazanabiliyorsunuz. Ödeme sistemi paypal aracılığla oluyor.Toplamda 6$ ı aştığınız taktirde hesabınıza parayı yatırıyorlar.
Sitenin diğer bir avantajı da saadet zinciri oluşturabiliyoruz.Sizin aracılığınızla üye olanlar altlara eklendikçe beraber para kazanıyorsunuz.
Eğer aklınıza yatarsa siteyle ilgili bilgi almak için bana mesajla ulaşabilirsiniz :) Direk link veremiyorum site kurallarından dolayı
Merhaba bana da bu konuyla ilgili bilgi verirmisiniz