- 8 Kasım 2010
- 527
- 0
- 49
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çalışıyorum ama ek iş olarak yabancı saç stilleri ile ilgili bir sitem var. . Zamanım oldukça oraya konu ve fotoğraf ekliyorum . . aylık 350-400 arası gelirim oluyor çok şükür. .
Birde bilgisayarla arası iyi olanlar sitelere mail atıp ek iş talebinde bulunabilirler.Mesela 150 kelimelik her gün 2 konu açmak ayda 50 -100 arası gibi rakamlarla gelir elde edebilirsiniz .Yani editörlük yapabilrsiniz
kompozisyonum çok iyidir.işle ilgili bilgi alabilir miyim?
detaylı anlatabilirmisiniz,Ben çalışıyorum ama ek iş olarak yabancı saç stilleri ile ilgili bir sitem var. . Zamanım oldukça oraya konu ve fotoğraf ekliyorum . . aylık 350-400 arası gelirim oluyor çok şükür. .
Birde bilgisayarla arası iyi olanlar sitelere mail atıp ek iş talebinde bulunabilirler.Mesela 150 kelimelik her gün 2 konu açmak ayda 50 -100 arası gibi rakamlarla gelir elde edebilirsiniz .Yani editörlük yapabilrsiniz
Ben çalışıyorum ama ek iş olarak yabancı saç stilleri ile ilgili bir sitem var. . Zamanım oldukça oraya konu ve fotoğraf ekliyorum . . aylık 350-400 arası gelirim oluyor çok şükür. .
Bende oriflame danışmanıyım 1,5 yıldır bu işi yapıyorum çok memnunum ,üye olmak isteyenlere yardımcı olabilirim,üstelik üyelik yalnızca 1tl. Üye olup 1tl lik sermayenizle hayatınızı değiştirebilirsiniz.Denemeye değer............
eve boncuk işi terlik tokası kazak düğmesi gibi iş veren yerler var onlara bakabılırsınız
merhaba...arkadaşım ben istanbuldayım...dikiş işi ile ilgili özelden mesaj atarsanız çok memnun olurum..teşekkürler...Dikiş bilen varsa istanbuldan, evlere ek iş hakkında yardımcı olabilirim,
iş kıyafet dikişi değildir, bazen çok çok basit kırkyamalar, bazen bez çanta ve yastıklar, yani çok detaylı dikiş bilmeyi gerektiren şeyler değil
arkadaşlar
iyi kompozisyon yazarım derseniz mesaj atın.
iyi para kazabilirsiniz.
arkadaşlar
iyi kompozisyon yazarım derseniz mesaj atın.
iyi para kazabilirsiniz.
Bana biraz bilgi verirmisiniz bu konuda .Nasıl bir iş?merhaba hanımlar evinizi ve hayatınızı ihmal etmeden yaşam standartınızı yükseltmek, iyi kazanç sağlamak, biraz özgüven ve (Ücretsiz)eğitimle mümkün. Ayrıntılı bilgi almak isteyenler özelden mesaj gönderilebilirler. Mutlaka ilgilenen herkeze cevap veririm.