• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde ek iş hakkinda bilgi sahibi olanlar?

sekerzadem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
319
220
103
Hanimlar aramizda evde ek iş yapanlar varmi veya bu konu hakkinda bilgisi olanlar bildigi yerler firmalar vs. Bebegim oldugu icn calisamiyorum ama boş durmakda istemiyorum yardimci olursaniz sevinirim

Aslinda cok mantikli ama bebegimin bagisiklik sistemi cok zayif esim kesinlikle karsi cikar

Kedi köpek bakıyorum ben. Tatile gidenlerin hayvanları yada tedavisi olan ilgilenemeyeckleri hayvanları..
Zaten insandan çok hayvan severim çok güzel iş. Eşim sen zaten bedavada bakarsın onlara da allahtan sana para veriyolar diyo:halay:
Kedi köpek bakma işini nasil buldunuz

Kedi köpek bakıyorum ben. Tatile gidenlerin hayvanları yada tedavisi olan ilgilenemeyeckleri hayvanları..
Zaten insandan çok hayvan severim çok güzel iş. Eşim sen zaten bedavada bakarsın onlara da allahtan sana para veriyolar diyo:halay:
Ay çok güzel bir iş çok severim bende hayvanları peki işi nasıl buldunuz

Bebeğin sakin bir bebekse, onunla birlikte başka bir bebeğe bakabilirsin.

Ay ne guzel iş keşke bende yapsam :bicak:

Evde ek iş yapanlar bildiğim kadarıyla ekip kurunca daha çok para kazanıyor. Atıyorum, sabun paketleme 1 gümde 2000 tane istiyor adam mesela. Bunkar da ekip kurup parayı paylaşıyorlar.

İnstagramda evde iş adında sayfalar var.
Mesela kalem paketleme ayda 850 TL yazıyordu birinde, kota boncuk işleme vb. farklı işler de var isterseniz araştırın S sekerzadem

Benimde merak ettiğim bir konu aynı şeyi bende araştırıyorum çünkü benimde bebeğim var çalışmam zor...

Forumdaki çoğu 'evde is' konusunu gezdim. Ama sonuca ulaştıran görmedim. Ya kimse bilmiyor ya da bilenler söylemiyor :KK64:

O sayfaları bende gördüm güvenilir mi acaba diye tereddüt ettim işin açığı
Hiç bilmiyorum çevremde bu tip iş yapan biri yok ama ihtiyaç sahipleri için araştırmaya değer diye düşünüyorum.
İŞKUR'a da evden çalışma için başvurulabildiğini duydum onu da araştırabilirsiniz o daha güvenilir.

Back