Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba Fatih / Kocamustafapaşa-çapa tarafında evde ek iş yapmak istiyorum... zamana ve işlere bağlı olarak %100 ekip oluşturabilirim... şimdiden teşekkürler...
Arkadaşlar merhaba Fatih / Kocamustafapaşa-çapa tarafında evde ek iş yapmak istiyorum... zamana ve işlere bağlı olarak %100 ekip oluşturabilirim... şimdiden teşekkürler...
Aslında bir ek iş demek bunu basitleştiriyor ama ben size hayata karşı B planı olması gerektiğini anlatmak istiyorum bu fırsat her zaman gelmiyor insanın ayağına katalog işi değil abın farmasi işleri de değil mesaj atarsanız hem tanışalım hem size bilgi verelim
Haydi hanımlar sizlere kazancı güzel olan muhteşem bir iş teklifim varsizde evinizi çocuğunuzu ihmal etmeden çalışıp eşinize ailenize destek olabilirsinizzamanınızı boşa harcamayınHaydi denemeden bilemezsiniz gelin beraber kazanalim Ben de kazanmak istiyorum diyorsanız detaylı bilgi için msj atmaniz yeterli
NOT :BONCUK PAKETLEME ISI DEGIILL.İLETİŞİM İÇİN MESAJ ATMAYI UNUTMAYIN
Arkadaşlar, çevrenize okuması için kitap önererek para kazanabilirsiniz. Hem kendinizi ve çevrenizi mental açıdan geliştirmeye hem de çok güzel paralar kazanmaya ne dersiniz?