• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVDE EK İŞ ARIYORUM...EKİP YARATABİLİRİM...

Bjk19031903hbb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2019
2
1
1
38
Arkadaşlar merhaba Fatih / Kocamustafapaşa-çapa tarafında evde ek iş yapmak istiyorum... zamana ve işlere bağlı olarak %100 ekip oluşturabilirim... şimdiden teşekkürler...

Meraba kuzum bende yeni başladım attıgım linke tıklayıp birbirimize destek olabiliriz

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba Fatih / Kocamustafapaşa-çapa tarafında evde ek iş yapmak istiyorum... zamana ve işlere bağlı olarak %100 ekip oluşturabilirim... şimdiden teşekkürler...
Size bu konu hakkında en iyi fırsatı ben verebilirim kazancı mukkemel özelden mesaj atarsaniz bilgi verebilirim

Aslında bir ek iş demek bunu basitleştiriyor ama ben size hayata karşı B planı olması gerektiğini anlatmak istiyorum bu fırsat her zaman gelmiyor insanın ayağına katalog işi değil abın farmasi işleri de değil mesaj atarsanız hem tanışalım hem size bilgi verelim ☺️

Haydi hanımlar sizlere kazancı güzel olan muhteşem bir iş teklifim var👍sizde evinizi çocuğunuzu ihmal etmeden çalışıp eşinize ailenize destek olabilirsiniz👍zamanınızı boşa harcamayınHaydi🎉 denemeden bilemezsiniz gelin beraber kazanalim 🎈
Ben de kazanmak istiyorum diyorsanız detaylı bilgi için msj atmaniz yeterli

NOT :BONCUK PAKETLEME ISI DEGIILL.İLETİŞİM İÇİN MESAJ ATMAYI UNUTMAYIN

Arkadaşlar, çevrenize okuması için kitap önererek para kazanabilirsiniz. Hem kendinizi ve çevrenizi mental açıdan geliştirmeye hem de çok güzel paralar kazanmaya ne dersiniz?

Back