- 9 Ağustos 2016
- 8.011
- 14.758
- 248
- Konu Sahibi 6 ustu 1 anne
İpliklerini kesiyorsunuz değilmi? Yıkama tarzı bişey değilBildiğiniz sütyen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İpliklerini kesiyorsunuz değilmi? Yıkama tarzı bişey değilBildiğiniz sütyen
Hayır iplik temizliyorumİpliklerini kesiyorsunuz değilmi? Yıkama tarzı bişey değil
Valla ben de istanbul Beylikdüzü'ndeym öyle birşey bulsam yapıcam. Pandemiden dolayı evdeyim çalışamıyorum hala izindeyim. Hastane olduğu için yüksek ihtimal gidemicem de artık.Hayır iplik temizliyorum
Nasil bir is peki farkli yerlere kargo falan oluyor mu buraz acar misinizEvde sütyen temizliyoum 1000 tanesi 100 tl bu ay 2200 tl lik iş yaptım
Benim oturduğum yerde çok fazla TEkstil atölyesi var kargo olacağını sanmıyorum bana günlük geliyor islerNasil bir is peki farkli yerlere kargo falan oluyor mu buraz acar misiniz
Peki canim teşekkürlerBenim oturduğum yerde çok fazla TEkstil atölyesi var kargo olacağını sanmıyorum bana günlük geliyor isler
Peki canim teşekkürler
[/QUOTErica ederim
Şehir neresi tek başınıza mı 2200 tl lik iş yaptınız kaç günde teslim ediliyorEvde sütyen temizliyoum 1000 tanesi 100 tl bu ay 2200 tl lik iş yaptım
Evet tek 25 günde yaptım İstanbul da yasıyorum her gün geliyor is toplam alıyorum aylık parasınıŞehir neresi tek başınıza mı 2200 tl lik iş yaptınız kaç günde teslim ediliyor
Bizim burdada tekstil var ama adamlar kendileri iscilerine temizlettiriyorEvde sütyen temizliyoum 1000 tanesi 100 tl bu ay 2200 tl lik iş yaptım
Evde sütyen temizliyoum 1000 tanesi 100 tl bu ay 2200 tl lik iş yaptım
Evet tek 25 günde yaptım İstanbul da yasıyorum her gün geliyor is toplam alıyorum aylık parasını
Beykozsüpermiş.
yer nerede..
Maaleseffirma ismi yada tlf paylaşabiliyor musunuz
Bu işin getirisi iyi mi acaba?Ben instagram sayfamdan satış yapıyorum. Kanaviçe isi yapıyorum.
Havlular, yatak odası ve salon takımları, banyo paspasları , tablolar vb yapıyorum. Hatta burdan bile müşterilerim var❤
Kanaviçeye el beceriniz varsa siz de yapabilirsiniz.
Cok çalışırsanız güzel kazanırsınız.Bu işin getirisi iyi mi acaba?
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler. Sayfanızın ismi ne acaba ben de takip edip destek olmuş olayımCok çalışırsanız güzel kazanırsınız.
Yani ne kadar ürün çıkarırsanız o kadar kazanırsınız. Ve tabiki bu işlerle ilgilenen alıcı kitleye ulaşabilmek var. Neticede ürünlere alıcı lazim..
Ben reklam veriyorum .
Ürün veya para karşılığında tanıtım yaptırıyorum
Siparişlerim dolu mesela benim . Ocak ayina kadar sipariş almıyorum. Çalışıyorum. Çok çalışıyorum.
Burda yazmam mümkün değil. Özelden yazayım size. Çok teşekkür ederimVerdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler. Sayfanızın ismi ne acaba ben de takip edip destek olmuş olayım