• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde ek gelir

Hayır iplik temizliyorum
Valla ben de istanbul Beylikdüzü'ndeym öyle birşey bulsam yapıcam. Pandemiden dolayı evdeyim çalışamıyorum hala izindeyim. Hastane olduğu için yüksek ihtimal gidemicem de artık.

Evde sütyen temizliyoum 1000 tanesi 100 tl bu ay 2200 tl lik iş yaptım
Bizim burdada tekstil var ama adamlar kendileri iscilerine temizlettiriyor
Ben dikis dikiyorum 10 pijama esofman diktim 6 tane de cocuk karisik 450 tl falan tuttu yeni kumaslar ve malzemelerle falan 100 tl elimde kaldi ama musteriler cogaldikca bakalim

Bu işin getirisi iyi mi acaba?
Cok çalışırsanız güzel kazanırsınız.

Yani ne kadar ürün çıkarırsanız o kadar kazanırsınız. Ve tabiki bu işlerle ilgilenen alıcı kitleye ulaşabilmek var. Neticede ürünlere alıcı lazim..

Ben reklam veriyorum .
Ürün veya para karşılığında tanıtım yaptırıyorum

Siparişlerim dolu mesela benim . Ocak ayina kadar sipariş almıyorum. Çalışıyorum. Çok çalışıyorum.

Cok çalışırsanız güzel kazanırsınız.

Yani ne kadar ürün çıkarırsanız o kadar kazanırsınız. Ve tabiki bu işlerle ilgilenen alıcı kitleye ulaşabilmek var. Neticede ürünlere alıcı lazim..

Ben reklam veriyorum .
Ürün veya para karşılığında tanıtım yaptırıyorum

Siparişlerim dolu mesela benim . Ocak ayina kadar sipariş almıyorum. Çalışıyorum. Çok çalışıyorum.
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler. Sayfanızın ismi ne acaba ben de takip edip destek olmuş olayım

Back
X