- 12 Ağustos 2011
- 401
- 167
- Konu Sahibi azimlisidelya
kusura bakmayın evde doğum yapan var mı yazısını okuyunca daldım..Moralleri bozmak istemezdim...Dr.um her muayenede bebeklerin çok sağlıklı,evham yapma diyordu..ama rahim ağzı uzunluğunu hiç ölçmüyordu..rahim ağzı yetmezliğinden şüphelendi eşim..eşim de başka bir branşta doktor..bu ikizlere hamileliğimde 12+1 de rahim ağzını diktirdim..serklajım oldu yani..Daha sonra hamileliğimin % 80 i hastanede,kalan kısmı evde yatarak geçti...hiç iş yapmayarak..sadece wc ye giderek...ciğer geliştirici iğneler,kasılma önleyici haplar,iğneler,asosyal bir hayat...bu şekilde doğum yaptım...2 hafta küvezde kaldılar..şu an 1 yaşında kuzularım :)
gerçekten çok güçlü bir kadınmışsınız,inanamıyorum,Allah bebeklerinize sağlıklı uzun ömürler versin,bütün kötülüklerden hastalıklardan korusun inşaallah
yazılanları okudum,epeydir de bir şey yazılmamış ama,ben kesinlikle böyle bir şeye cesaret edemem ama gereksiz tıbbi müdaheleler olduğunu ben de düşünüyorum,bi de özellikle bu göbek bağı kesilmeden anneye vermek gibi şeylerin psikolojik olarak çok etkili olduğunu düşünüyorum,merak ettiğim,doktorumla konuşsam mesela,bunlara bunlara dikkat etsek desem,doktorlar nasıl yaklaşır buna,benim doktorum öyle kompleksli bir insan değil,gayet sıcak biri :44: