Gebeliğe Hazırlık Evde doğal test

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ZeyElif

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2020
1.088
1.564
83
33
Kızlar merhaba hiç evde karbonat, limon, çamaşır suyu veya o tarz maddelerle test yaptığınız oldu mu? Sonuçları ne şekilde oldu. İdrar ve kan testi dışında hiş bir şeye güven olmaz ama sadece bir merak ben azönce limon ve karbonatla yaptım onlara göre sanırım hamileyim

Eglencesine mi yaptiniz yoksa evde test yoktu diye mi?

Ev testini bilmemde. Evde test istiyorsan idrarina bak parlak sarıysa ve kokuyorsa hamile olabilirsin. Ben öyle farkettim.

Eglencesine mi yaptiniz yoksa evde test yoktu diye mi?
Evde test yoktu, adetime 1 hafta var, göğüslerimde damarlar çıktı ve çok acıyo adet öncesi hiç böyle olmazdı ama en önemlisi eğlence

Ev testini bilmemde. Evde test istiyorsan idrarina bak parlak sarıysa ve kokuyorsa hamile olabilirsin. Ben öyle farkettim.
Ayy bidahakine birde öyle bakayım haftaya eczaneden idrar testi alacağım beklemedeyim ama sanki hamileyim

Ayy bidahakine birde öyle bakayım haftaya eczaneden idrar testi alacağım beklemedeyim ama sanki hamileyim
İnsallah öyledir ama inan bende kendimi dinledigimde her ay hamileydim ama testler hep negatifti adetim duzensizlestide dusunmeden oldu çok şükür

Nasil bir sonuc verdi yani ne olursa sonuç pozitif cikiyor
Şöyle okudum eğer limon tortuları dibe çöküyorsa, Karbonatla yapılan testle de eğer köpürüyorsa gebelik varmış. Karbonatın üstüne sirke döktüğünüzde kabarır ya idrara karbonat dökünce aynı o şekilde oldu üstünde beyaz köpük birikti internetten öğrendiğim kadarıyla bu şekilde pozitif oluyormuş

İnsallah öyledir ama inan bende kendimi dinledigimde her ay hamileydim ama testler hep negatifti adetim duzensizlestide dusunmeden oldu çok şükür
4 yıldır bebek istiyorum ama kafaya da takmıyorum olursa olur modundayım. Rabbimden hayırlısını istiyorum..

Insallah vardır ne diyeyim eglenceli bir sey fen bilgisi deneyleri gibi

onlarda negatif iken bile pozitif ddiye gosteriyo. hamile degil ikn bile hep pozitifti

Ben hamileyim tescilli deniyim mi bi ben de ne olacak bakalim

Çamaşır suyunu denedim pozitif göründü sonra eşimede denedim onunda pozitifti daha ben hamile kalamazken eşimde kaldı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…