• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde Dişerinizi bembeyaz yapmak

Gizemmn

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2013
26
0
6
İzmir
Benim gibi bir problemi olan varmı bilmiyorum ama ben dişerimi günde 3 kere hep fırçalarım sigara kullanmam çay ve kahve ile aram yoktur fakat yinede dişerim sarı

Bunun iiçn doktora gitmeyi düşünüyordum internet de bir araştırma yapayım dedim ve bir video gördüm uyguladım bende etkisini gördüm sizlerle de paylaşmak istedim

Malzemeler limon ve kabartma tozu :)

Arkadaşlarım bir çay kaşığı kabartma tozunu bir kaseye koyun üzerine bir limon sıkın köpük köpük olacak diş fırçanızı üzerine bandırın fırçalayın dişlerinizi biraz kötü bir tadı var ama siz yinede fırçalayın bütün köpük ile daha sonra ağzınızı çalkalayın aynada farkı göreceksiniz

NOT : kabartma tozunu fazla koyarsanız diş etleriniz 5 dakika kadar kaşınabilir

bunu bende yapıyorum ama haftada bir defa.daha da beyazlıyor dişlerim. asit olduğu için diş minesine zarar verirmiş

Son düzenleme:
bunu bende yapıyorum ama haftada bir defa.daha da beyazlıyor dişlerim. asit olduğu için diş minesine zarar verirmiş

Bende hergün yapmıyorum haftada 2 kere falan yapıyorum kısa sürelik bir çözüm işte ama diş minesine zarar verdiğini bilmiyordum

Dişler zamanla inceliyo kızlar yapmayın böyle şeyler diş pastalarıda iyi degil diye duydum

Diş hekimi olan akrabalarım var onlara sormuştum bende bu sodayı aynen onlarda dişlerini çizer ve minesini inceltir dikkatli ve haftada bir defa kullanmak gerekiyor dedi

babam diş hekimi ve birakin satilan dis pastalarini doktorda yapilan dis beyazlatma islemlerinin bile disler icin iyi olmadığını minelere zararlı oldugunu söylüyor herkesin yapisal bir dis rengi var kiminin sari kiminin süt beyaz önemli olan sağlıklı dislere sahip olmak
6 ayda bir temizletin günlük fircalayin agiz suyu kullanin baska bir seye gerek yok

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben her 5 ayda bir dişcideyim dişlerim sürekli taş ürettiği için lekelerde yapıyor temizletir beyazlatırım her ne kadar diş minesine zararlı olsada suan çıkan yeni teknikle püskürtme ile dişe dokunmadan temizleme mevcut. extra evde bakım istiyorsanız sensodine marka diş macunu ve iki haftada bir karbonatı diş fırçanıza sürüp fırçalarsanız 2-3 dk kadar zaten bembeyaz ve temizlenmiş olacaktır bilginize

Benim gibi bir problemi olan varmı bilmiyorum ama ben dişerimi günde 3 kere hep fırçalarım sigara kullanmam çay ve kahve ile aram yoktur fakat yinede dişerim sarı

Bunun iiçn doktora gitmeyi düşünüyordum internet de bir araştırma yapayım dedim ve bir video gördüm uyguladım bende etkisini gördüm sizlerle de paylaşmak istedim

Malzemeler limon ve kabartma tozu :)

Arkadaşlarım bir çay kaşığı kabartma tozunu bir kaseye koyun üzerine bir limon sıkın köpük köpük olacak diş fırçanızı üzerine bandırın fırçalayın dişlerinizi biraz kötü bir tadı var ama siz yinede fırçalayın bütün köpük ile daha sonra ağzınızı çalkalayın aynada farkı göreceksiniz

NOT : kabartma tozunu fazla koyarsanız diş etleriniz 5 dakika kadar kaşınabilir
merhaba canım, uzun vadede bu tip işlemlerin karbonat kabatma tozu gibi şeylerin dişleri zayıflattığını duymuştum bu konuda bilgin var mı bilmiyorum ama bir araştır derim madur olma canım.

Back