Anket evde cöpü kim döker

evde cöpü kim döker

• ben dökerim

OY: 32 18,3%
  • esim döker

OY: 70 40,0%
  • esim hayatta dökmez

OY: 2 1,1%
  • ikimizde dökeriz

OY: 71 40,6%

• Ankete Katılan
    175
evde çöpü genelde eşim çıkartır kapıya
ama son zamanlarda robin büyüse de kurtulsam şu işten diyip diyip duruyor:roflol:

ben ablamla beraber yasiyorum..copleri o doker, eger benim dokmem gerekirse soylene soylene yine ona dokturturum :dilcikar:

4 yıllık evliyim ve simdiye kadar hiç çöp atmamısımdır aksamdan çöp posetine koyarım esimde sabah ise gidirken alır atar

kapıcının geleceği saatte kalkıp çöpü hazırlar verir yada kapıya çıkarır sağolsun, normaldede dışarı çıkarken kontrol eder eğer fazla birikmişse hemen hazırlayıp götürüp atar..

Valla ben evli deilim ama maşallah biçok eşe taş çıkıracak bi annem var hep bana döktürür çöpleri :roflol:

benımde cop gunlerınde eşim çöpü bağlar guzelcene atar çöp kovasına da çöp posetını yerleştırır.banyo,çalışma odasında ve tuvalettekı çöpleride unutmaz bu arada.hatta çöp poşetı damlamışsa kovayı bıle yıkar sağolsun:))) bıraz tıtızdırde:))))))))))))))

Bizdede esim döker.Bir de öyle bir poset degil,kagit,cam,yiyecek ve normal cöp.Birde disarida haftalik cöp atilinca onlarida ilacli suyla bir güzel yikar :))

eşimin aklına gelmez çöpü atmak, ben evden çıkarken verirsem atar.
bazen o atar, bazen ben atarım.

şıklarda kapıcı yok ama, bizde kapıcı topluyor çöpleri sağolsun :)

zaman zaman ben dokerım zaman zaman da eşim tabıkı onceden ellı sefer soylemem lazım o doksun dıye

Bizim evde eşim döker sağolsun :)) ama babamı hiç çöp dökerken görmedim diyebilirim böyle bencil erkeklerden nefrret ediyorum ...elini hiç birşeye sürmeyen sürsede beceremeyen erkekleri protesto ediyorum...puuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…