- Konu Sahibi serpil1818
-
Özellikle kemik olduğu için kokudan çok kurtlanır diye korktum ben. Ama kapıyı açtım ne koku vardı ne kurt.Ya cnm yemek artiklatini felan koymuştum içine sabah atarım demiştim ama unutmuşum mutfakta duruyor senin o çöpe birsey olmadimi evine felan korkuyorum bişey olursa diye ben
Yemek artığında et varsa bir ihtimal kurtlanır ama hava serin, et yoksa meyve sineği olur o da poşet bağlıysa kurtta olsa sinekte olsa çıkamaz boşver.Ya cnm yemek artiklatini felan koymuştum içine sabah atarım demiştim ama unutmuşum mutfakta duruyor senin o çöpe birsey olmadimi evine felan korkuyorum bişey olursa diye ben
Konusuna ragziyim böcek felan olmasında daha da gidemiyecegim eve allah korusun artıkBöcek fln oluşur bence ama ağzı sıkı bağlıyda onlarda havasızlıktan ölür heralde .. bişey olmaz bencede, belki kokabilir
Inşallah benim de öyle olur senin gibi tatlım yaaaaÖzellikle kemik olduğu için kokudan çok kurtlanır diye korktum ben. Ama kapıyı açtım ne koku vardı ne kurt.
Kuru fasulye pilav artigini dokmustum geriside ivir zıvır çöp vardı kaygilaniyorum böcek olursa diye allahım korur insallahYemek artığında et varsa bir ihtimal kurtlanır ama hava serin, et yoksa meyve sineği olur o da poşet bağlıysa kurtta olsa sinekte olsa çıkamaz boşver.
Peki böcek varmiydi bide evde mi unutmuştum cnmBi kere patatesleri unutmustum ben torbanin icinde aylarca. Allahim o ne efsane kokuydu. 5 ton çöp gucundeydi kokusu
Evde unutmustum evet ama bocek yoktu.Peki böcek varmiydi bide evde mi unutmuştum cnm
Inşallah öyle olur birsey olmaz ama insan haliyle korkuyor isteAğzı kapalıymış nolcak ya, hem böceklense böcekler nereye gitsin.
Bence kokar ama ağzı kapalı olduğu için çok yayılmaz, bir şey olmaz. Hava da soğuk. Çöp için de dönmeyeceğine göre boşver keyfine bak.
Ayyyyy korkuyorum yaaaa cnm o çöp ne olcak yaaaaKızım küçüktü mama ònlügunün cebine 3 4 adet bulgur pilavi girmis farketmedim ...2 gün sonra bulgur pilavı tanelerini gördüm ve kımıl kımıl oynayan kurtcuklari 10 15 adet vardı ..rezalet ötesiydi..
Güzel fikir bu copun başına bu kadar dert olacağını hiç aklıma gelmez diAaa bak aklıma ne geldi.Bi çöp poşetini evde muhafaza et, değişimleri gözle. Evinde de aynısı oluyordur. Duruma göre gidersin.
Bakalım inşallah birsey olmaz tek koku yapsın ona ragziyim yaniEn fazla atom bombasında hallice olureve gidice çöp kovasıyla beraber atın, evi iyice havalandırın...
Evet olur,böcek ve kurt kesin olur,üstünde sinekler vs uçar.Komşumum çöpünde gördüm balkonda kalmış günlerce aynen bunlar oluşmuştu.Cnn
cnm ya gerçekten böcek olur mu
Ev baya kokacak neyse dönünce temızlersın artık birde ılaclama calısmaları bitti gittiArkadaşlar ben evde çöpü atmayi unuttum ve şehir dışına çıktım evdede kimse yok çöpün içinde yemek artiklarida var ağzını bağladım akşam sabah atarım dedim ama unuttum çöp kovasinda kaldı birsey olurmu şimdide endiselendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?