• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde çöpü atmayi unuttum ve şehir dışına çıktım

Ya cnm yemek artiklatini felan koymuştum içine sabah atarım demiştim ama unutmuşum mutfakta duruyor senin o çöpe birsey olmadimi evine felan korkuyorum bişey olursa diye ben
Özellikle kemik olduğu için kokudan çok kurtlanır diye korktum ben. Ama kapıyı açtım ne koku vardı ne kurt.

Ya cnm yemek artiklatini felan koymuştum içine sabah atarım demiştim ama unutmuşum mutfakta duruyor senin o çöpe birsey olmadimi evine felan korkuyorum bişey olursa diye ben
Yemek artığında et varsa bir ihtimal kurtlanır ama hava serin, et yoksa meyve sineği olur o da poşet bağlıysa kurtta olsa sinekte olsa çıkamaz boşver.

Yemek artığında et varsa bir ihtimal kurtlanır ama hava serin, et yoksa meyve sineği olur o da poşet bağlıysa kurtta olsa sinekte olsa çıkamaz boşver.
Kuru fasulye pilav artigini dokmustum geriside ivir zıvır çöp vardı kaygilaniyorum böcek olursa diye allahım korur insallah

Bi kere patatesleri unutmustum ben torbanin icinde aylarca. Allahim o ne efsane kokuydu. 5 ton çöp gucundeydi kokusu

Ağzı kapalıymış nolcak ya, hem böceklense böcekler nereye gitsin. :D
Bence kokar ama ağzı kapalı olduğu için çok yayılmaz, bir şey olmaz. Hava da soğuk. Çöp için de dönmeyeceğine göre boşver keyfine bak.

Ağzı kapalıymış nolcak ya, hem böceklense böcekler nereye gitsin. :KK70:
Bence kokar ama ağzı kapalı olduğu için çok yayılmaz, bir şey olmaz. Hava da soğuk. Çöp için de dönmeyeceğine göre boşver keyfine bak.
Inşallah öyle olur birsey olmaz ama insan haliyle korkuyor iste

Kızım küçüktü mama ònlügunün cebine 3 4 adet bulgur pilavi girmis farketmedim ...2 gün sonra bulgur pilavı tanelerini gördüm ve kımıl kımıl oynayan kurtcuklari 10 15 adet vardı ..rezalet ötesiydi..

Aaa bak aklıma ne geldi. :deli: Bi çöp poşetini evde muhafaza et, değişimleri gözle. Evinde de aynısı oluyordur. Duruma göre gidersin. :D

Arkadaşlar ben evde çöpü atmayi unuttum ve şehir dışına çıktım evdede kimse yok çöpün içinde yemek artiklarida var ağzını bağladım akşam sabah atarım dedim ama unuttum çöp kovasinda kaldı birsey olurmu şimdide endiselendim
Ev baya kokacak neyse dönünce temızlersın artık birde ılaclama calısmaları bitti gitti

Herkes kokar diyo zaten hala ne yapabilirim diye soruyosun. Ne yapalım gidip çöpünü mu atalim:işsiz:

Back
X