• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde çöpü atmayi unuttum ve şehir dışına çıktım

serpil1818

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2016
474
487
33
30
Arkadaşlar ben evde çöpü atmayi unuttum ve şehir dışına çıktım evdede kimse yok çöpün içinde yemek artiklarida var ağzını bağladım akşam sabah atarım dedim ama unuttum çöp kovasinda kaldı birsey olurmu şimdide endiselendim

Vede şehir dışına çıkalı 2 hafta oldu daha da gidecek gibi gorunmuyorum eve çöp kaldı evde benim için büyük bi sorun oldu

Arkadaşlar ben evde çöpü atmayi unuttum ve şehir dışına çıktım evdede kimse yok çöpün içinde yemek artiklarida var ağzını bağladım akşam sabah atarım dedim ama unuttum çöp kovasinda kaldı birsey olurmu şimdide endiselendim
Eğer merkezi sistem değilse çok sorun olmayabilir. Bende bunu yaptım hemde ağustos ayında. Bide tavuk kemiği falan. 2 hafta evin kapısını açınca neyle karşılaşırım korkusu yasadım. Ama çop ben yokken kokmaktan bile üşenmis olduğu yerde kupkuru olmuştu. :)

Kokar o kesinde
Ince sinek bocek kurt vs olur mu bilmem.
Hic basima gelmedi cunku..

Gecmis olsun diyim simdiden.
Eve donuste siki bir temizlik seni bekliyor gibi

Eğer merkezi sistem değilse çok sorun olmayabilir. Bende bunu yaptım hemde ağustos ayında. Bide tavuk kemiği falan. 2 hafta evin kapısını açınca neyle karşılaşırım korkusu yasadım. Ama çop ben yokken kokmaktan bile üşenmis olduğu yerde kupkuru olmuştu. :)
Ya cnm yemek artiklatini felan koymuştum içine sabah atarım demiştim ama unutmuşum mutfakta duruyor senin o çöpe birsey olmadimi evine felan korkuyorum bişey olursa diye ben

Böcek fln oluşur bence ama ağzı sıkı bağlıyda onlarda havasızlıktan ölür heralde .. bişey olmaz bencede, belki kokabilir :işsiz:

Back
X