Evde cinsiyet belirleme testi

bebeğinizin cinsiyeti ne oldu çok merak ettim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

iyiki almadim testede güven olmuyormus

merak insana neler yaptırıyor yaa.. yorumlarınızı okuyana kadar ben de nerden bulsam da alsam diye araştırıyordum. sanırım bu siteyi sırf bu paylaşımlar için çok seviyorum.. her ne kadar kız erkek farketmiyor olsa da merak başa bela işte:) allah hepimize sağlıklı evlatlar versin inş:)

Ilk konuyu acanin yazisini okudum siparis etmek uzereydm bide yorumlari okuyum da oyle edey deyip siparis sitesinden ciktim :)) zaten boyle bisey mumkun olsa herkezin haberi olur bende ilk defa duydum . Insan merakta olunca inanmak istiyo :))

Ilk konuyu acanin yazisini okudum siparis etmek uzereydm bide yorumlari okuyum da oyle edey deyip siparis sitesinden ciktim :)) zaten boyle bisey mumkun olsa herkezin haberi olur bende ilk defa duydum . Insan merakta olunca inanmak istiyo :))
Mervecim bende bu konuyu okuyunca aklima sen geldin.burada bu testi yapanlarin da yuzde 90 i yanlis cikmis.insanlari kandiriyorlar.nasil cin rus takvimi yaniltiyorsa bu test de yaniliyor canim.idrarla cinsiyet tayin etmek bence imkansiz

bende merak ediyorum cinsiyet kaçıncı haftadan itibaren görülebiliyor

Ilk defa duydum bu testi bu haftada doktorda cinsiyetini ögrenecegiz insallah, tüh dedim simdiye kadar niye görmedim, simdi siparis etsem ben doktordan geldikten sonraki günlerde ancak geliyor siparisi. Sonra yorumlari okuyunca biraz rahatladim, Allah herkese hayirli, saglikli evlatlar versin, kiz erkek fark etmiyor ama insan merak ediyor birde ilk olunca heyecan merak hepsi birbirine karisiyor :)

Ayni testi bende yaptim erkek cikti
AMA KIZ bebek oldigunu soyledi dr
Bende tutmadi

Ben de cin takvimi tutmayanlardanim. Kiistiyorumdum eşim de cin takvimine göre erkek dedigi icin cok mutluydu.ama doktorumuz bi hanimefendi geliyor diyince havalara uctum :) sağlıkla gelsinler inş. ..

Ayni testi bende yaptim erkek cikti
AMA KIZ bebek oldigunu soyledi dr
Bende tutmadi
Kizlar özür dilerim 24. Haftadayim gecen hafta seker yükleme ve ayrıntılı ultrason vardı
Bebek erkek
Testisleri ancak torbalara inmiş
Testi yazmıştım 11. Haftada erkek çıktı ve kendi Dr um %70 kiz demişti
Anlayacağınız test doğru benden alinan kan testi ile yapılan kromozom testinde erkek olduğu kesinleşti

biz
Biz de yeni öğrendik

Bende bu testten sipariş verdim sonrada test hakkında yorumlar varmı diye bakayım dedim iyi ki bakmışım testi yapan herkes erkek çıkmış hiç kız çıkan olmamış test videodundada erkek çıkıyodu hemen iptal ettim siparişi

bende dayanamyp bugn sipars ettm ama yormlri okuynca biraz pisman oldum sanki 3 oglm var oyuzden bukadar merakim

Merhabalar,
İnternette bu testi araştırırken bu konuya denk geldim. Malum aradan zaman geçmiş, yeni bir konu değil ama testi yapan ve ultrasonda sonuç alan arkadaşlar konuya cevap yazmaya devam ederse çok sevinirim.

İnternette okuduğuma göre Progesteron kullanan ve Polikistik Over Sendromu olan annelerde test sonucu yanlış çıkmaktaymış ve firma bu anne adayların testi almasını önermiyor. Progesteron kullanıyorsanız da 10 gün boyunca içmediğiniz takdirde bu test doğru sonuç veriyormuş. Ayrıca 48 saat içinde cinsel ilişkiye de girilmemeliymiş. Sonuçları farklı çıkan arkadaşlarda acaba bu durumlardan biri olmuş olabilir mi?
11 haftalık hamileyim. İlk bebeğim olacak inş ve acayip derecede merak içindeyim. Bir yandan almak istiyorum, diğer yandan yanlış yönlendirme ihtimali düşündürüyor. Sizlerden cevap bekliyorum. Saygılarımla...

Vala bayanlar bende dayanamadım aldım 10 haftalik hamileyim bakalım arti polikistik over sendromu hastasıyım ilk gebeliğim cin takvimi rus takvimi hepsinde kız çıkıyor herkez vana erkege benzediğini söylüyor bakalım bu testi yapıcam ilerleyen zamanlarda da cinsiyet belli olur olmaz yazıcam bende doğru sonuc verirse paylaşıcam sizinle tekrar

Nedense insan çok merak ediyor 4 hafta daha bekleseniz zaten öğreniceksiniz ama zaman geçmek bilmiyor sanki Ben sipariş vermişken iptal edenlerdenim iyiki öyle yapmışım 100 tl mi merakım için harcıycaktım Şuanda 20 haftalık olduk 14.haftada bi kızım olacağını öğrendim ve çok mutluyum

valla bayanlar yaptım testi PCOS hastası olmama ragmen dayanamadım kız bebek cıktı benım testımde gercı cın takvımınde de rus takvımımde de kız cıkıyordu bakalım bı kac hafta sonra sonuc tutacakmı merakla beklıyorum :):):)

Testini zin sonucu ne çıktı merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…