Evde çalışma imkanı

orient23

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2024
81
15
2 yaşında bebeğim var ücretsiz izindeyim ve evde çalışabileceğim iş arıyorum. Var mı yardımcı olabilecek kimse ?

2 yaşında bebeğim var ücretsiz izindeyim ve evde çalışabileceğim iş arıyorum. Var mı yardımcı olabilecek kimse ?
Valla bende istiyorum evde çalışmak hamileyim, insanlar nasil evde çalışma fırsatı buluyor anlayamıyorum ben bulamıyorum maalesef, üstelik güzel bir bölüm mezunuyum ama evde iş yok.

Valla bende istiyorum evde çalışmak hamileyim, insanlar nasil evde çalışma fırsatı buluyor anlayamıyorum ben bulamıyorum maalesef, üstelik güzel bir bölüm mezunuyum ama evde iş yok.
Hep dolandırıcı ilanları var ya

Evden çalışan insanlar nerden buluyor iş yada ne Mezunu olmak gerekiyor inanın merak ediyorum yani.
Ben şu paketleme nikah sekeri kına vsvsvs işleri çok araştırdım. Hepsi yalan dolan. Onları rahat yaparım dedim. Çünkü bebek var o uyudugunda geceleri yaparım dedim. Müşteri temsilcisi vs bana olmaz çocukla.

Öyle paketleme işleri için aslında bulunduğunuz şehirdeki organizasyoncularla görüşseniz belki size haftalık toplu ürün verirler siz yapıp firmaya verirsiniz daha güvenli o şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…