Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Valla bende istiyorum evde çalışmak hamileyim, insanlar nasil evde çalışma fırsatı buluyor anlayamıyorum ben bulamıyorum maalesef, üstelik güzel bir bölüm mezunuyum ama evde iş yok.
Valla bende istiyorum evde çalışmak hamileyim, insanlar nasil evde çalışma fırsatı buluyor anlayamıyorum ben bulamıyorum maalesef, üstelik güzel bir bölüm mezunuyum ama evde iş yok.
Ben şu paketleme nikah sekeri kına vsvsvs işleri çok araştırdım. Hepsi yalan dolan. Onları rahat yaparım dedim. Çünkü bebek var o uyudugunda geceleri yaparım dedim. Müşteri temsilcisi vs bana olmaz çocukla.
Ben şu paketleme nikah sekeri kına vsvsvs işleri çok araştırdım. Hepsi yalan dolan. Onları rahat yaparım dedim. Çünkü bebek var o uyudugunda geceleri yaparım dedim. Müşteri temsilcisi vs bana olmaz çocukla.
Öyle paketleme işleri için aslında bulunduğunuz şehirdeki organizasyoncularla görüşseniz belki size haftalık toplu ürün verirler siz yapıp firmaya verirsiniz daha güvenli o şekilde