- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.630
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #1.961
aslında ne zamandır denemek istiyorum gliserinli suyuda tembelliğimden alıp deneyemedim bi türlü.ya bide onu saça sıkıp yıkamayınca saçta yağlı yağlı nasıl oluyor o öyle...buarada kılıçbalığım sen ne dediiinn bidahakine daha güzel paketlerimmi dedinnnnn yihuuuuu bu demek oluokiii devammmbende diyorum balığım her msja cvp verirdi yazdıklarıma neden cvp yazmadı bak kızı sıktım görüomusun diye kendi kendime söyleniodum meğersem msjları gözden kaçırmış hahaha
canım balığım, küçük çocuğum var o yüzden bir an önce bitsin istemiştim.kuaför 80 tl yapıyor 2 günde bitiyormuş ve 6 ay gidiyor dedi.sadece formaldehit olmasını istemiyorum, sende var dedin. sizin üründen alıcam ama sen dalgalıysa saçın bir kez yapmak yeterli olmayabilir dedin. o yüzden tekrar tekrar yapmak ve her defasında 4 gün uğraşmak çok geldi gözüme. daha kısa sürde yapan ve uzun süre dayanan ürünler hep zararlı galiba
menekşe yağı koymuştum bende aman allahım o ne kokuberbat ben hiç sevmedim bidaki sefere bende yasemin yada sandal ağacı deneyeyim bari. ama bu sefer koklamadan almam
bugün 3.günümdü çok kaşındı saç diplerim zaten yağmurda vardı ıslandı saçlarım yıkadım bende
2. sefer şart sanırım tam pürüzsüz olabilmesi için ama işe yarıyor sanırım 2. işlem için ne kadar süre gerekli ?
işte öncesi ve sonrası
Eki Görüntüle 201053
Kılıçbalığım ya ben duzleştırıcı ıle hıc yapamıyorum cunkı ınatçı bır kıvırcık ve cok uzun kuruturken bıle zorlanıyorum kaldıkı duzleştırmek hayal benım ıcın asla yapamam acaba su şehırfırsatlarından bıtane yaptırsamda 2.3 ıslemlerı hıc eskı halıne dönmeden ayda bır kendım yapsam nasıl olur fıkrını söylersen cok sevınırım.genelde şehırfırsatında b...x ıle var urun hakkında bılgın varmı..
Canım, saçlarım yumak yumak oldu dedin ya, firmaya danıştım bu konuyu, bir çözüm yolu var mı acaba diye...
Diyorlar ki;
uygulama yapmaya karar verdiğin günden bir gün önce saçlarını yıkayıp tamamen kurutacak, sonrada problemli bölgeye keratin sürüp 20 dakika bekletip sonra tamamen kuruyana kadar fırça ve fön makinesi ile fön çekecekmişsin...Bu aşamada düzelştirici yok yani...Ertesi gün saçı yıkayıp normal brezilya fönü işlemi yapacakmışsın...Bu şekilde daha iyi bir sonuç alacağını ve yumakların tedavi olacağını söylediler...
Bunun dışında kalıcılığın sağlamlığı için gerekli gördüğümüz zamanlarda hasarlı bölgelere bu yolla keratin yükleme yapabilecekmişiz...
Canım, o ürünün testerı var elimde, sınavların geçmesini bekliyorum deneme yapmak için.Bu aslında çok kaliteli bir marka ama ne yazık ki forumda yaptıran kızlar pek iyi sonuç alamadılar, bu ya bu markanın yanlış ürününün seçiminden kaynaklı ya da uygulamanın hatalı olmasından kaynaklı olabilir.Düşüncen mantıklı görünüyor, zaten hafif düzleşmişken daha az uğraşırsın aMA 2. uygulama için 1 ayı beklememeni tavsiye ederim tatlım.Kılıçbalığım ya ben duzleştırıcı ıle hıc yapamıyorum cunkı ınatçı bır kıvırcık ve cok uzun kuruturken bıle zorlanıyorum kaldıkı duzleştırmek hayal benım ıcın asla yapamam acaba su şehırfırsatlarından bıtane yaptırsamda 2.3 ıslemlerı hıc eskı halıne dönmeden ayda bır kendım yapsam nasıl olur fıkrını söylersen cok sevınırım.genelde şehırfırsatında b...x ıle var urun hakkında bılgın varmı..
Bu urunle keratin yaptiran biri olatak ben sana cvp vereyim cnm, 3 cesidi var seninki gibi cok kivircik olan ve duzlestirme etkisi fazla olan kahve rengi sisede olani:) onunla yaptirip sonrasinda bozulmadan yada eski kivirciklarina geri donmeden kendin yapabilirsin cnm. Gayet kaliteli kokusu az dumani az bi urun ben tavsiye ederim
Bendeki deneme ürününü bana veren arkadaşım ürünün tedavi özelliği olmadığını söylemişti, yani bendeki sadece düzleştirici bu açıdan bakarsak ben bu ürünü sadece saçlarımın alt kısmını şekillendirmekte kullanacağım.Bu sefer yanlar içe arkalar dışa yapmayı planlıyorumBirde su bilgiyi vereyim, en fazla duzluk saglayan en az bakim yapan eger sen duzluk yerine bakim olsun diyorsan diger cesitlerinden biriyle yaptirmalisin
Eki Görüntüle 201243 Eki Görüntüle 201244 Eki Görüntüle 201245 Eki Görüntüle 201246 Eki Görüntüle 201248 Eki Görüntüle 201249 Eki Görüntüle 201250 Eki Görüntüle 201243 Eki Görüntüle 201244 Eki Görüntüle 201245 Eki Görüntüle 201246 Eki Görüntüle 201248 Eki Görüntüle 201249 Eki Görüntüle 201250
işte kızlar üçüncü işlemi yapmadan önceki fotolarım.biraz fazla oldu ama kuaförün saçımı ne hale getirdiğini nasıl yandığını net bi şekilde göstermek istedim
Eki Görüntüle 201251 Eki Görüntüle 201252 Eki Görüntüle 201253 Eki Görüntüle 201254
bu resimleri daha önce paylaşmıştım ama yeni arkadaşlar geçmiş sayfaları görmemiş olabilir diye fikir olması açısından tekrar paylaşıyorum.ilk iki foto saçımın doğal hali yani brezilya fönüyle tanışmadan önceki halidiğer iki fotoda izmirde bir internet fırsatından satın alarak yaptırdığım uygulama sonrası.uygulama bir günde yapıldı bir ay sonra bozulmaya başladı.en son paylaştığım fotolar ise netten balığın yardımıyla kendim aldığım ve kendim yaptığım uygulama sonrası.en son uygulamayı yapalı sanırım 2 yada 3 hafta oldu ve resimlerdede gördüğünüz gibi yine bozulmaya başladı.bunun sebebide saçlarımın rengini küllü kumral yaptırmaya karar verip kuaföre gitmem ve 4-5 kez her hafta saçımın boyanması açılması ve hala saçımın istediğim renk olmaması.ayrıca şampuanı yanımda götürmeyi unutmam ve sülfat içeren şampuanla yıkanması ve birde zaten uygulamayı ilk kez kendim yaptığım için keratini sürdükten sonra saçımı kurutmayı unutup direk düzleştirme işlemine geçmemden dolayı saçlarımın yanıp gitmesi.yani anlıcağınız bu sebeplerden dolayı ikinci uygulamamda uzun sürmedi.şimdi sıra balığımın gönderdiği keratinle uygulama yapmaya geldi.inşalah bukez başarıcam.ama ne zaman fırsat bulurum yapmak için onu bilmiyorum işlerim oakadar yoğunki pazar günü evde bile şuan önümde faturalar var biraz uzun oldu ama umarım fikir olmuştur sizler için.
Canım, o ürünün testerı var elimde, sınavların geçmesini bekliyorum deneme yapmak için.Bu aslında çok kaliteli bir marka ama ne yazık ki forumda yaptıran kızlar pek iyi sonuç alamadılar, bu ya bu markanın yanlış ürününün seçiminden kaynaklı ya da uygulamanın hatalı olmasından kaynaklı olabilir.Düşüncen mantıklı görünüyor, zaten hafif düzleşmişken daha az uğraşırsın aMA 2. uygulama için 1 ayı beklememeni tavsiye ederim tatlım.
Bendeki deneme ürününü bana veren arkadaşım ürünün tedavi özelliği olmadığını söylemişti, yani bendeki sadece düzleştirici bu açıdan bakarsak ben bu ürünü sadece saçlarımın alt kısmını şekillendirmekte kullanacağım.Bu sefer yanlar içe arkalar dışa yapmayı planlıyorum
Saç boyasında kullandığımız oksidanın brezilya fönünü bozduğu aşikar...Ciddi manada kötü olmuş bu kadar sık boyanması ama toparlarsın sen...Biran evvel uygula kuzum, sıcaklar başlamadan ilkini yap ki, gerekirse ikincisinide Temmuz başı gibi yaparsın...
bugün akşam yapmayı düşünüyordum balığım ama şansıma hava yağmurlu iki gündür durmak bilmedi sinir oldum
yağmur yağması bence nimet en azından sıcak olmaz yapışmaz kafanıza.saçlar .. tabı benım gibi yolun ortasında banyo yapar gibi ıslanmayın arabaların gazabına uğrayıpta yoksa emekleriniz boşa gider
nacizane bi önerim daha ilk gun dipler tam düzleşmıyor ya o kısımları fönle birazcık fönleyın. en son gün ise sıkı bir şekil verin saçınıza. zaten düzleştirdiğinizde keratının tekrar ısınarak işlediğini göreceksınız ...benım gibi saçlarınızın uçlarınızın yumak kıvamını almasını ıstemıyasanız uçlardaki saçlarınızı ıyıce duzeltın , cos dıye basmayın düzleştiriciyi kıvrılan saçlar aynen öyle kalıyor sonra bi bakıyosunuz yumaklaşmış. ince tarakla taramak ve az az almak sabırlı olmak lazım