Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Gliserinli su yağlı kalmıyor ki tatlım, sıktığında su buharlaşlıyor zaten içeriğindeki gliserinde o kadar hafif ki, saçı nemlendiriyor yalnızca.Anlatması biraz zor, kısaca anlatılmaz yaşanır diyelim

Bu ara çok şey kaçırabilirim, mazur görün

Canım bahsettiğin ürün 3 tam gün tutulmak zorunda, buna göre uygulama yaptır,erken yıkanırsa zaten tutmaz...Daha kısa sürede yapılanlar daha uzun süre dayanmıyor, içeriklerinde formaldehit olmasa bile keratin oranları düşük tutulduğu için bozulmalar erken başlıyor maalesef...Forumda 1 veya 2 gün içinde amacına ulaşmayı vaad eden ürünlerden kullanan arkadaşlar var ama sonuçlar hüsran oldu, o yüzden ben beklemekten yanayım...Bu arada bizim kullandığımız ürün dahil, maalesef ki 6 ay dayanmıyor canım...

menekşe yağı koymuştum bende aman allahım o ne koku berbat ben hiç sevmedim bidaki sefere bende yasemin yada sandal ağacı deneyeyim bari. ama bu sefer koklamadan almam

Bende bir ara vanilya yağı damlatmıştım, aman tanrım ilk sıkışta burnumun direği kırıldı vesaçımı yeniden yıkamak zorunda kalmıştım ki vanilya normalde mis gibi kokar

Canım, saçlarım yumak yumak oldu dedin ya, firmaya danıştım bu konuyu, bir çözüm yolu var mı acaba diye...

Diyorlar ki;
uygulama yapmaya karar verdiğin günden bir gün önce saçlarını yıkayıp tamamen kurutacak, sonrada problemli bölgeye keratin sürüp 20 dakika bekletip sonra tamamen kuruyana kadar fırça ve fön makinesi ile fön çekecekmişsin...Bu aşamada düzelştirici yok yani...Ertesi gün saçı yıkayıp normal brezilya fönü işlemi yapacakmışsın...Bu şekilde daha iyi bir sonuç alacağını ve yumakların tedavi olacağını söylediler...

Bunun dışında kalıcılığın sağlamlığı için gerekli gördüğümüz zamanlarda hasarlı bölgelere bu yolla keratin yükleme yapabilecekmişiz...

Son düzenleme:
bugün 3.günümdü çok kaşındı saç diplerim zaten yağmurda vardı ıslandı saçlarım yıkadım bende
2. sefer şart sanırım tam pürüzsüz olabilmesi için ama işe yarıyor sanırım 2. işlem için ne kadar süre gerekli ?
işte öncesi ve sonrası

Son düzenleme:

Çok güzel olmuş, güle güle kullan Tatlım 2. işlem için bir hafta veya 10 gün bekleyebilirsin sonrasında yeni uygulama yapmanda sakınca yok...

Kılıçbalığım ya ben duzleştırıcı ıle hıc yapamıyorum cunkı ınatçı bır kıvırcık ve cok uzun kuruturken bıle zorlanıyorum kaldıkı duzleştırmek hayal benım ıcın asla yapamam acaba su şehırfırsatlarından bıtane yaptırsamda 2.3 ıslemlerı hıc eskı halıne dönmeden ayda bır kendım yapsam nasıl olur fıkrını söylersen cok sevınırım.genelde şehırfırsatında b...x ıle var urun hakkında bılgın varmı..

Bu urunle keratin yaptiran biri olatak ben sana cvp vereyim cnm, 3 cesidi var seninki gibi cok kivircik olan ve duzlestirme etkisi fazla olan kahve rengi sisede olani:) onunla yaptirip sonrasinda bozulmadan yada eski kivirciklarina geri donmeden kendin yapabilirsin cnm. Gayet kaliteli kokusu az dumani az bi urun ben tavsiye ederim

Birde su bilgiyi vereyim, en fazla duzluk saglayan en az bakim yapan eger sen duzluk yerine bakim olsun diyorsan diger cesitlerinden biriyle yaptirmalisin

canım benım ılgın için çok teşeküüler. kuaförun yaptığındada aynı şey oldu oda sonunda yumaklaştı. o kadar garipki dip kısımlarım pürüzsüz yumuşacık akıyo resmen alt kısım bildiğin yumak. nasıl kalın ve fırça gbi. ve saçıma toka felan taksam hemen ezılıyor tokanın şeklı kalıyor neden böyle oluyor anlamadım bu yaşıma kadar saçım hiç böyle olmamıştı kuaföre gitmeye utanır oldum bırde dediğin gibi deneyeyım bakalım acaba saçımı yakıyormuyum dıye düşündum ama 210 dereceyi hiç geçmedım. açıkçası keratınden bıle şüphelendım saçıma yaramıyor mu dıye çunku kalın telli saçlarım... yıkadığım ilk gun normal ıkıncı gun allah allah bı frçalaşıyor anlatamam...

bu resimleri daha önce paylaşmıştım ama yeni arkadaşlar geçmiş sayfaları görmemiş olabilir diye fikir olması açısından tekrar paylaşıyorum.ilk iki foto saçımın doğal hali yani brezilya fönüyle tanışmadan önceki hali diğer iki fotoda izmirde bir internet fırsatından satın alarak yaptırdığım uygulama sonrası.uygulama bir günde yapıldı bir ay sonra bozulmaya başladı.en son paylaştığım fotolar ise netten balığın yardımıyla kendim aldığım ve kendim yaptığım uygulama sonrası.en son uygulamayı yapalı sanırım 2 yada 3 hafta oldu ve resimlerdede gördüğünüz gibi yine bozulmaya başladı.bunun sebebide saçlarımın rengini küllü kumral yaptırmaya karar verip kuaföre gitmem ve 4-5 kez her hafta saçımın boyanması açılması ve hala saçımın istediğim renk olmaması.ayrıca şampuanı yanımda götürmeyi unutmam ve sülfat içeren şampuanla yıkanması ve birde zaten uygulamayı ilk kez kendim yaptığım için keratini sürdükten sonra saçımı kurutmayı unutup direk düzleştirme işlemine geçmemden dolayı saçlarımın yanıp gitmesi.yani anlıcağınız bu sebeplerden dolayı ikinci uygulamamda uzun sürmedi.şimdi sıra balığımın gönderdiği keratinle uygulama yapmaya geldi.inşalah bukez başarıcam.ama ne zaman fırsat bulurum yapmak için onu bilmiyorum işlerim oakadar yoğunki pazar günü evde bile şuan önümde faturalar var biraz uzun oldu ama umarım fikir olmuştur sizler için.

Kılıçbalığı merhaba... benim de kabarık, fön çekmeden şekle girmeyen,kalın telli saçlarım var. Ben de toplamadan, jöle sürmeden veya fön çekmeden dışarı çıkamayanlardanım...( bu konuyu bir süredir takip ediyorum...yaptığınız uygulamaları gördükçe ben de özeniyorum...deniz mevsimi de yaklaşıyor... yorumlarda deniz ve havuz uygulamayı bozuyor deniyor.Ben de Eylül'den sonra düşünüyorum...sizin kullandığınız keratin markasını mesaj olarak atabilirsen çok sevinirim... bende temin etmeye çalışırım. Yeni üye olduğum için özel mesaj atamıyorum...şimdiden çok teşekkürler...

Canım, o ürünün testerı var elimde, sınavların geçmesini bekliyorum deneme yapmak için.Bu aslında çok kaliteli bir marka ama ne yazık ki forumda yaptıran kızlar pek iyi sonuç alamadılar, bu ya bu markanın yanlış ürününün seçiminden kaynaklı ya da uygulamanın hatalı olmasından kaynaklı olabilir.Düşüncen mantıklı görünüyor, zaten hafif düzleşmişken daha az uğraşırsın aMA 2. uygulama için 1 ayı beklememeni tavsiye ederim tatlım.

Birde su bilgiyi vereyim, en fazla duzluk saglayan en az bakim yapan eger sen duzluk yerine bakim olsun diyorsan diger cesitlerinden biriyle yaptirmalisin
Bendeki deneme ürününü bana veren arkadaşım ürünün tedavi özelliği olmadığını söylemişti, yani bendeki sadece düzleştirici bu açıdan bakarsak ben bu ürünü sadece saçlarımın alt kısmını şekillendirmekte kullanacağım.Bu sefer yanlar içe arkalar dışa yapmayı planlıyorum

Saç boyasında kullandığımız oksidanın brezilya fönünü bozduğu aşikar...Ciddi manada kötü olmuş bu kadar sık boyanması ama toparlarsın sen...Biran evvel uygula kuzum, sıcaklar başlamadan ilkini yap ki, gerekirse ikincisinide Temmuz başı gibi yaparsın...

bugün akşam yapmayı düşünüyordum balığım ama şansıma hava yağmurlu iki gündür durmak bilmedi sinir oldum böyle engel çıkınca deli oluyorum çok fena halde saçlarım.taranmıyo bile biran önce kurtulmak istiyorum bu halinden.ya boyayı bile kuaföre yaptırmıcam artık.zaten 3 tel saçım var oda ince telli cılız onuda mahvetti yaa.hayır yani istediğim renk olsa dicem en azından o oldu ama rengide beğenmedim küllü kumral dedim ama rengi görüyosun işte alakasız bişey.birde turunculuk bakırlık varki oda en nefret ettiğim renktir.oooof of napıcam bilmiyorum gel yine boyayalım diyo bidaha gidermiyim tövbeee.senin şu doğal yollarımı denesem kılıçbalığım.bişeylerden bahsetmiştin ama geçenlerde tam anlayamadım gerçi konuyuda saptırmak istemiyorum burda ama yapmamı tavsiye ediceğin bişey varsa özel mesaj atabilirmisin.babam bile beğenmedi saçımın rengini yaaa :)

Son düzenleme:
yağmur yağması bence nimet en azından sıcak olmaz yapışmaz kafanıza.saçlar .. tabı benım gibi yolun ortasında banyo yapar gibi ıslanmayın arabaların gazabına uğrayıpta yoksa emekleriniz boşa gider
nacizane bi önerim daha ilk gun dipler tam düzleşmıyor ya o kısımları fönle birazcık fönleyın. en son gün ise sıkı bir şekil verin saçınıza. zaten düzleştirdiğinizde keratının tekrar ısınarak işlediğini göreceksınız ...benım gibi saçlarınızın uçlarınızın yumak kıvamını almasını ıstemıyasanız uçlardaki saçlarınızı ıyıce duzeltın , cos dıye basmayın düzleştiriciyi kıvrılan saçlar aynen öyle kalıyor sonra bi bakıyosunuz yumaklaşmış. ince tarakla taramak ve az az almak sabırlı olmak lazım

Son düzenleme:

canım tşk ederim verdiğin bilgiler için bugün yapmak istiyorum bi türlü cesaret edip başlayamadım.birde hava çok nemli ve yağmurlu ıslanmaması gerekiyor şemsiye taşımayıda çok fazla sevmediğim için kararsız kaldım önceki deneyimimde başarısızlıkla sonuçlanınca başlayamıyorum işte bir türlü

arkadaşlar merhaba brezilya fönünü araştırırken yorumlarınızı yaptıklarınızı okudum ve bunun üstüne internetten brezilya keratini ve sülfatsız şampuanını sipariş ettim organix marka. 3 gündür elimde ama hala kararsızım uygulayıp uygulamamakta kullanıp memnun kalanınız ya da şikayetçi olaniniz var mı

şimdık balık gelsınde kızsın sana marka adı verdin diyee:26:
ama o markanın ürünlerini kullananlar var, memnunlar fekattt sanırım o ürünün farklı seçenekleri var 1 aylık 3 aylık vs.. dıye gıdıyor çunku ben de araştırmıştım. almışsın artık iade etmeyi düşünmüyosan bı yap gör bakalım nasıl olcak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…