Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

clam, saçların çok güzel olmuş, güle güle kullan...ben de böyle ''yıka çık'' saçlara çok özeniyorum. Yorumları okudukça, fotoları gördükçe ben de uygulamak istiyorum...:)))

Son düzenleme:

Bende lastik gibi uzayan halinin resmini çekip ekleseydim keşke

Çok teşekkürler canım yardımların için

clam, saçların çok güzel olmuş, güle güle kullan...ben de böyle ''yıka çık'' saçlara çok özeniyorum. Yorumları okudukça, fotoları gördükçe ben de uygulamak istiyorum...:)))

Aklında kalacağına saçında kalsın

Çok teşekkürler canım yardımların için

Rica ederim canım...

Bu arada kızlar, watsons'larda ki nude 3 al 2 öde kampanyası bitmeden şampuanları stoklayın derim...

canım o hali aslında biraz daha kötü hali yani normalde dah düz ama işte çok çabuk bozulur saçlarım ne fön tutar ne maşa... fönlesem bozulurr maşalasam da düzleşir... sprey krem jöle de kullanamıyorum... halim perişandı anlayacağın ama artık kurtuldumm

uygula canım uygula başta ben de tereddüt ettim ama kızların fotoğraflarını gördükçe dayanamadım daha fazla

Vallahi benim dümdüzdü, hala düz...O zamanda maşa tutmazdı, şimdide tutmuyor ama bir şey keşfetmiştim aylar evvel...Watsons'da bir bira mayalı maske satılıyordu, onu uyguladığımda saçlarım sertleşiyor o zaman maşa falan çok güzel tutuyor...Yani düz saçlıların dalgalı ve kıvırcık saç yaratmasının yolu saçı önce sertleştirmekten geçiyor...

uygula canım uygula başta ben de tereddüt ettim ama kızların fotoğraflarını gördükçe dayanamadım daha fazla

inanmıcaksınız inanmıcaksınız cumartesi günü nerden geldiği belli olmayan cesaret sonucu saat 16 da kendimi banyoda buldumsanırım 21civarıydı kollarımı hissetmiyordum ama işlem bitmiştii nolcak merak ediyorum ama düşündügüm gibi saç uçları kırık oldugu için tutmucak :78::78:
balıgım sizi ihmal etigimi sanmayın sizlerle birlikte ikinci uygulamamı yapıcam
bu arrada bu sacları kulak arkası yapamamk ne kötüü halka filmindeki yaratık gibi geziyorum sürekli

Eline koluna sağlık canım samaram benim
Tatlım uçların kırık olması sorun değil yani tutmasına engel değil eğer düz duruyorlarsa sorun yok ama eğri büğrü duruyorlarsa uçlardan azıcık alırız yarım cm falan...

ben de kendimi emolara benzetiyordum

Benim de bu konu gündemimde... kuaförümle de görüşmüştüm ancak evde yapılabilirliğini görünce şimdilik beklemedeyim... kendi fönümü kendim yapabiliyorum...herhalde bu uygulamayı da biraz yardım alarak yapabilirim diye düşünüyorum...önümüzün deniz mevsimi olması da beni durduruyor..

Fönünü kendi çekebilen, saçlarını düzleştirici ile başarılı bir biçimde düzleştirebilen herkes bu işlemi evde yapabilirler tek şart uyarılara uymak hepsi bu...

Fönünü kendi çekebilen, saçlarını düzleştirici ile başarılı bir biçimde düzleştirebilen herkes bu işlemi evde yapabilirler tek şart uyarılara uymak hepsi bu...

Evet... Saçımı şekillendirmeden evde çıkamayacağım için bu konuda kendimi geliştirdim..çalışınca bu gerekli oluyor... her an kuaföre gitmek olmuyor...özel günlerde giderim..diğer günler kendim yaparım..boyamı bile bir süre kendim yapardım..şu an yapmıyorum..

bitti nihayet fotoları paylaşıcam ama yine olmadı poff yaaa kılıçbalığım keşke yakın olsaydık yaa

Niye olmuyor canım, nerde hata yapıyorsun acaba

İnan kendi saçının huyunu daha iyi bilir canım ama tabii bu birazda beceri işi, herkes becerikli olsaydı da sanırım kuaförlere ihtiyaç kalmazdı değil mi

allahım çıldırıcam ne kötü bi gün yaa üstümde dolanıyolar sanırım bugün :84: pc fotoğrafları açmıyo şimdide.tövbeler olsun yaaa bişi var bugün kesin.zaten saçta olmadı balığım okadar kurutmama rağmen fön makinesiyle hala nemli gibi hissediyorum birde yan tarafımdaki bi tutam saçın alt tarafı ortadan kırılmış gibi dışa doğru duruyor okadar düzleştirdim düzelmek bilmedi.acayip batıyor gözüme.

Canım fazla ürün kullanmışsınız sorun bu...O kırık gibi duran tutamı eğimli olduğu yönün tersine doğru kıvır düzelecektir...

Bu arada panik yok, sakin ol lütfen

Canım fazla ürün kullanmışsınız sorun bu...O kırık gibi duran tutamı eğimli olduğu yönün tersine doğru kıvır düzelecektir...

Bu arada panik yok, sakin ol lütfen

oldu canım düzeldi dediğin gibi yapınca.çok teşekkür ederim bitanem bitene kadar benleydin nerdeyse :) öldüm bittim ama yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…