- 29 Ağustos 2007
- 887
- 7
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #1.981
başlıyorum brezilya fönüme umarım beceririm bu kezbitince fotoları yüklerim
yağmur yağması bence nimet en azından sıcak olmaz yapışmaz kafanıza.saçlar .. tabı benım gibi yolun ortasında banyo yapar gibi ıslanmayın arabaların gazabına uğrayıpta yoksa emekleriniz boşa gider
nacizane bi önerim daha ilk gun dipler tam düzleşmıyor ya o kısımları fönle birazcık fönleyın. en son gün ise sıkı bir şekil verin saçınıza. zaten düzleştirdiğinizde keratının tekrar ısınarak işlediğini göreceksınız ...benım gibi saçlarınızın uçlarınızın yumak kıvamını almasını ıstemıyasanız uçlardaki saçlarınızı ıyıce duzeltın , cos dıye basmayın düzleştiriciyi kıvrılan saçlar aynen öyle kalıyor sonra bi bakıyosunuz yumaklaşmış. ince tarakla taramak ve az az almak sabırlı olmak lazım
Yoksa sende evden şemsiye ile çıkıp şemsiyesiz dönenlerden misin benim gibicanım tşk ederim verdiğin bilgiler için bugün yapmak istiyorum bi türlü cesaret edip başlayamadım.birde hava çok nemli ve yağmurlu ıslanmaması gerekiyor şemsiye taşımayıda çok fazla sevmediğim için kararsız kaldımönceki deneyimimde başarısızlıkla sonuçlanınca başlayamıyorum işte bir türlü
Marka paylaşmak yasakkkkkkkkkkkkkk yasakkkkkkkkkkkkkk daha kaç kere söyleyeceğim.Kızıncada darılıyorsunuz sonra.Lütfen biraz dikkat...arkadaşlar merhaba brezilya fönünü araştırırken yorumlarınızı yaptıklarınızı okudum ve bunun üstüne internetten brezilya keratini ve sülfatsız şampuanını sipariş ettim organix marka. 3 gündür elimde ama hala kararsızım uygulayıp uygulamamakta kullanıp memnun kalanınız ya da şikayetçi olaniniz var mı
başlıyorum brezilya fönüme umarım beceririm bu kezbitince fotoları yüklerim
şimdık balık gelsınde kızsın sana marka adı verdin diyee:26:
ama o markanın ürünlerini kullananlar var, memnunlar fekattt sanırım o ürünün farklı seçenekleri var 1 aylık 3 aylık vs.. dıye gıdıyor çunku ben de araştırmıştım. almışsın artık iade etmeyi düşünmüyosan bı yap gör bakalım nasıl olcak...
bu saate neden kaldın ben sabahtan başlamıştım akşama kadar tabi denizde kum bende saç... anca.:79:
balığımmm ben bunu sulandırcakmıyım yaaa çok koyu yetmicek gibi geliyor.off bi cesaretsizlik var üstümde yapamıcam sanki
Canım yapma istersen, bu gün gününde değilsin bence...Bu arada o gönderdiğimden 3 kere çıkacak, fazla kullanma sakın...80 ml yi iyice dağıt her tarafa çünkü fazla kullanmanın bir yararı yok...
Şu anda Boğa günündeyiz, ben yerinde olsam 8-9-10 Hazian tarihlerini beklerim tatlım.10 Haziran saat 01:31 e kadar ay Başak'ta bu durumda saçlar daha iyi tutacaktır ve daha kalıcı olacaktır...
çok geç canım yaptım bilesürdüm bekliyorum şuan.anneme sürdürdüm fırçanın ucuyla az az almasına rağmen yarıdan biraz fazlasını bitirdik.annemede yapıcaktım az kalınca yetmez diye yapmadık.bakalım bekliyorum şimdi 40 dk nasıl geçcek bilmiyorum sıkıldım bile.şimdi ben çarşamba günü yıkıcam değilmi saçımı tatlım?
arkadaşlar merhaba.. perşembe gecesi uygulama yapmıştım. bu sabah yıkadımekliyorum fotoğrafları Eki Görüntüle 201628 Eki Görüntüle 201634 Eki Görüntüle 201633 Eki Görüntüle 201632 Eki Görüntüle 201631 Eki Görüntüle 201629
şunu da belirtmeliyim arkadaşlar saçım hakkaten ipek gibi olduhani daha önce arkadaşlar demişti ya toka tutmuyo kayıyo diye.. aynen katılıyorum :) bir de ne kadar bağlarsam bağlayım ya da örersem öreyim şekli hiççç bozulmadı saçımın hani toka izi falan bile çıkmadı allah balığımızdan bin kere razı olsun
( tahmin edebileceğiniz gibi en altta ki fotoğraf uygulamadan önceki hali:) )
çok teşekkür ederim balığım bu işin mimarı sensinen başından beri büyük bi sabırla cevap verdin hepimize... babam bile şaşırdı kaldı sadece kuruttum deyince ne güzel bi rahatlıkmış bu böyle
clam saçların çok güzel olmuş 41 kere maşallah
Arkadaşlar keratini ortak alıp paylaşma durumunuz devam ediyor mu acaba
Geçenki paylaşıma katılmayı çok istiyordum ama malesef dersler ve sınavlar her şeyin önünde oluyor belli bir süre
Umarım devam ediyordur keratin paylaşımı
İstanbul dışında olduğum için bu tür ürünleri elde etmek gerçekten zor oluyor...
Ediyor Yuri, sınavlar konusunda haklısın ben şu sıra hayattan kopmuş durumdayım, evden bile çıkmıyorum.İnşallah bu haftayı atlatırsam özgürlüğüme kavuşacağım...Bu vesile ile tüm öğrencilere sınavlarında başarılar ve bol şans dilerim...
Bunu duyduğuma çok sevindim. Nasıl olacak peki, ne yapmak lazım keratini alabilmek için?
Önceden saçlarımın kıvırcıklığından şikayet ederdim, kolay şekle girmiyor vaktimi alıyor diye
defrize yaptırdıktan sonra sadece birkaç ay rahatladım, şimdi düzleştirmezsem, saçlarım çok kötü bir hale bürünüyor.
Yazık ettim güzelim saçlara, ne kıvırcık ne düz ne dalgalı.. Öyle garip bir hal aldı.
En kısa zamanda bakımlı saçlarımla dolaşmak istiyorum
Defrize saçı berbat ediyor resmen, kurutuyor, parça parça dökülmeye başlıyor maalesef ve geri dönüşüde olmuyor...
Sana özel mesaj atıyorum şimdi canım...Üzülme ipek gibi olur saçların, benim mısır püsküllerini bile hale yola soktuysa
tam 45 dkdır saçımı kurutuyorum hahahahaöldüm bittim daha düzleştirme işlemi var.bu beceriksizliğimle bu işe bu saatte kalkışırsam olcağı bu
tam 45 dkdır saçımı kurutuyorum hahahahaöldüm bittim daha düzleştirme işlemi var.bu beceriksizliğimle bu işe bu saatte kalkışırsam olcağı bu
teşekkür ederim yuriama gerçekten hiç korkma çok çok fark ediyor saçındaki yıpranmış kısımlar
Paylaşılan fotoğrafları görünce insan umut ediyor,benim de öyle güzel saçlarım olacaksa neden bekliyorum ki diye düşünüyor
Saçlar insanın kıymetlisi ya şimdi daha iyi anlıyorum
ve tabi ki herkesin saçını Allah nazarlardan sakınsın.
Bu arada mail attım sana umarım becerebilmişimdir, teknoloji konusunda çok iyi sayılmam