- 16 Mayıs 2008
- 464
- 2
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #1.941
Kılıçbalığım sınavlarında sana başarılar dilerim bu arada benimde dersler bugün sondu bitti,bende final sınavlarına giricem 1. sınıf öğrencisiyim:))) Bu arada bende pazar günü keratin uygulamasını yapmayı düşünüyorum.Ama birşey sorucam aldığımız bu keratin için hani sen bana özelden atığın mesajdaki arındırıcı şampuanımı kullanıcaz yoksa ben nude şampuan almıştım onla saçımı 2 veya 3 defa yıkamam yeterlimi?Bir sorum daha olucak kılıçbalığım çok ayrıntı bir soru olucak ama saça keratin sürmek için kullanacağımız fırça mutlaka silikon uçlumu olması gerkiyor bir sitede okumuştum silikon uçlu fırça kullanılmalı diye en yakın zamanda cevap verirsen sevinirim:))))
bebişim daha önceden aldığım 80 ml lik deneme boyu olan keratını kokusundan kosktuğum için tam anlamıyla yapamıcam çunku astım hastasıyım bunu göze alamıyorum daha kolay bı yolu var mdır düzleştirme işlemi değilde sürekli fönle ısı versem nasıl olur ?? yanı bakım ağaırlıklı olsun
o işlem öncesi şampuan hakkında bi tecrubemı paylaşayım kızlar benım saçım hanı yumak yumak demiştim ya keratını surmeden önce o şampuanla yıkama yaptım sankı saçımın tellerini işleme özel olarak hazırladı saçım açıldı tek tek ve daha rahat ettım nude kullanan bırı olarak ben yınede o şampuanı önerıyorum gerçekten fark ettı çunku ... yıne de siz bilirsiniz.
Aqua • Cyclomethicone • Phenyl Trimethicone • Dimethiconol • Polyquaternium-16 • PEG/PPG-18/18 Dimethicone • Lactic Acid • Parfum • Panthenol • Sodium Benzoate • Panax Ginseng Root Extract • Cetrimonium Chloride • Glycerin • Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein • Hydrolyzed Wheat Protein • Arginine • Acetyl Tyrosine • Arctium Majus Root Extract • Hydrolyzed Soy Protein • Hydrolyzed Keratin • PEG-12 Dimethicone • Polyquaternium-11 • Niacinamide • Ornithine HCl • Citrulline • Linalool • Pantolactone • Coumarin • Hexyl Cinnamal • Limonene • Biotin • CI 15985 • CI 16255
canım bu içerik zararlımıdır ? gliss onarıcı sprey bu. saçlarım bunu kullandığımda hem çok guzel kokuyodu hemde çok memnundum ben devam etmek ısterım... allahım bu glissler o kadar guzel kokuyor ki anlatamam. hele pembe olan bi sıvı spreyı var kesınlıkle önerıyorum nasıl guzel kokuyo hiç de gitmıyo banyodan çıkınca sıkardım herkes bayılırdı saçlarımın kokusuna , özledım kullanmayı.... :79:
Canım, burdan belki görüp isteyen biri olur aldığın fiyata verirsin daha olmadı değiş tokuş yaparız seninle üzülme...Krem ben kullanmadığım için bilmiyorum ama Nude'un saç kremi olabilir veya bak ben arada Elseve kırılma karşıtı saç maskesi kullanıyorum, 1 dakika tutuluyor saçta beğendim açıkçası bunu kullanabilirsin.Sarı yuvarlak bir kutu, çok uzun süre gidiyor...valla canım o 80 lik kalır elimde kullanmazsam ama senın yolladığın tabıkı çok guzel kuruma oranı felanda. gözumude çok yakmadı o 80liği napsam ki
bırde bana şampuan sonrası kullanacağım sıradan bi krem önerebılır mısın protec dışında birde mumkunse şu glıserınlı tarıfı bır daha alalım :)
Aqua • Cyclomethicone • Phenyl Trimethicone • Dimethiconol • Polyquaternium-16 • PEG/PPG-18/18 Dimethicone • Lactic Acid • Parfum • Panthenol • Sodium Benzoate • Panax Ginseng Root Extract • Cetrimonium Chloride • Glycerin • Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein • Hydrolyzed Wheat Protein • Arginine • Acetyl Tyrosine • Arctium Majus Root Extract • Hydrolyzed Soy Protein • Hydrolyzed Keratin • PEG-12 Dimethicone • Polyquaternium-11 • Niacinamide • Ornithine HCl • Citrulline • Linalool • Pantolactone • Coumarin • Hexyl Cinnamal • Limonene • Biotin • CI 15985 • CI 16255
canım bu içerik zararlımıdır ? gliss onarıcı sprey bu. saçlarım bunu kullandığımda hem çok guzel kokuyodu hemde çok memnundum ben devam etmek ısterım... allahım bu glissler o kadar guzel kokuyor ki anlatamam. hele pembe olan bi sıvı spreyı var kesınlıkle önerıyorum nasıl guzel kokuyo hiç de gitmıyo banyodan çıkınca sıkardım herkes bayılırdı saçlarımın kokusuna , özledım kullanmayı.... :79:
osgecim bu keratin hem saçları düzleştirip hemde yanıkarını mı iyileştiriyor.
Zararlı tatlım, mavi su hadisesini biliyorsunuz, gliss de kullanılmayacaklara dahil...Çok üzgünüm kızlarallahhh koku manyağı biri olarak hemen almam lazım.saçlarım güzel kokunca böle rüzgarda falan kokusu burnuma gelince kendimi acayip enerjik hissediyorum.bakım bir yana sırf kokusu için alabilirim.nerden bulabilirim canım birde kaç çeşidi var hepsinin kokuları farklımı ve nette bulabilirmiyim.çok soru sordum sanırımtabi birde keratine zararı varmı balığımıza sormak lazım
Bak şimdi bende bilemedim straıght Therapy nin yapım aşamalarını bilmiyorum ama bana uygulanan işlem aynı senin anlattığın gibiydi hatta ofonun altında saçımı tarayıp bıraktılar ıyıce ınsın dıye sanırım sonra duzleştirici ile uzerınden geçtiler ama bana ordan ayrılırken özel bir şampuan ve saç kremi hediye etmişlerdi pırlanta tozu içerikli falandı marka hatırlarsam mutlaka yazacagım..
Canım, senin söylemende sorun yok zaten, iyi yaptın söyledin demek ki bir dahaki sefere daha dikkatli olacağım paketlerken...Canım keratine rağmen yumak olduysa eğer keratin olmasaydı ne olacaktı acaba, bu açıdan her şeye rağmen keratin saçı nispeten koruyor...Bence düzelecektir bir nebzede olsa...Rica ederim tatlım benimyerden göğe kadar haklısın bidaha böle bişeye kalkışmak istememekte.yok canım yaa fazla dökülmemiş zaten şişenin bi tanesine bulaşmıştı diğerinde bişi yoktu.kargo poşetinin içine baktım hemen nekadar döküldü diye az bi ıslaklık vardı poşette söylemeye bile değcek bişey değildi ama neden söledim bilmiyorum.bukadar üzülceğini bilseydim söylemezdim valla.buarada saçlarımın rengini açtırdığımı ve üstüste çok işlem gördüğünü söylemiştim hatırlarsan.şuanda saçlarım berbat durumda keçe gibi oldu lastik gibi uzuyo ve bayadır dökülmesi durmuşken dökülme başladı.bildiğin yumak oldu yani ki bide saçımda keratin olmasına rağmen.şimdi bu akşam eve gidince şuanki halini çekip koyucam pazar günü işlem yapmayı düşünüyorum.pazar günüde işlemden sonraki halini paylaşırım.umarım düzelir.balığım vericeğimiz kargo ücretine kadar düşünmüşsün sana bikez daha teşekkür ediyorum kıyamam balığıma yaa
Vahim görünmüyor, düzleştirici ile saçlarını düzleştirebiliyorsan yapabilirsin...
hoppaaa ozaman elınde ürün varsa seninle birgun görüşebilme imkanımızda varmı
benım saçlarımda aynen senın söylediğin gibi olmuştu ama tekrar yapınca duzelme oluyo çok aşırı olmuyo ama sanrıım bırazcık kestırmek lazım....
gelelim balığıma , bebeğim benım senın ömru hayatın boyunca butun keratınlerını bız alsak gene senın hakkını ödeyemeyız. senın verdiğin cevaplar olmasa senın tecruben bılgılerın olmasa bız ne bu işe kalkışırdık nede mutlu olurduk sana guvendık senle yol aldık bebeğim benım ... o kadar yol katettın hiç dile getirmedın ben parayı ptt ye yatırdım gıttın emek emek ordan aldın ne bilim çok uğraştın hergun bıze cevap verdın senın hakkını ödeyemeyız asla bizim olduğumuz şehırlerden olur ya bı ıhtyıyacın olur asla çekınme ınan elımden gelenın fazlasını yaparım. sen bızı tanımadan hiç karşılık beklemeden bıze ıyılık yaptın keşke herkes senın gibi olsa senı tanımadan çok sevıyorum ben gerçekten....
KILIÇBALIĞIM CANIM SENİ TANIMAM ETMEME AMA ALLAH SENDEN RAZI OLSUN ALLAH NE MURADIN VARSA VERSİN İNŞALLAH MÜBAREK PERŞEMBE GÜNÜ DAHA NE DUA EDİM SANA SEVDİĞİN VARSA AYIRMASIN İNŞALLAAAH,DÜN SAÇIMI YIKADIM 4. GÜN SONUNDA TARAK BİLE KAYDI SAÇIMDAN Kİ BEN DUŞ SONRA SAÇIMA GLİSS Mİ DESEM KREMLERMİ DESEM BOCA EDİCEMDE ÖYLE AÇICAM ÖYLE İNATÇI Bİ SAÇIM VARDI VE YIKADIĞIMDA NASIL KABARIRDI NASIL İĞRENÇ Bİ DALGA YOLUK YOLUK BANYO YAPMAK İŞKENCEYDİ AMA ŞİMDİ YIKADIM ÇIKTIM VE SAÇIM GAYET HOŞ DÜZ PARLAK YUMUŞ YUMUŞ YA ÇOK TEŞEKKÜRLER SEN YAZMASAYDIN NERDEN BİLECEKTİK BUNU HELEKİ BU İŞLEMİN KUAFÖRDEKİ FİYATIYLADA KARŞILAŞTIRINCA OKADARDA EKONOMİK OLDUKİ O AYRICA BİR SEVİNÇ KAYNAĞI. BEN BELİMDE OLAN SAÇLARIMA 80 ML KERATİN SÜRDÜM YETTİ UZUN OLDUĞU İÇİN TOKADA TAKTIM KULAK ARKASIDA VERDİM NE BİLİM İLK 2 GÜN YAĞLI HİSTEN ÇOK RAHATSIZ OLDUM MAM SONRA ALIŞTIM EN SON DÜN NUDE ŞAMPUANIMLA YIKADIM ILIK HATTA SOĞUK SUYA YAKIN BİR SUYLA VE ŞAHANEEYDİ SONUÇ ÇOK TEŞEKKÜRLER SARI ŞEKERİMİZSİN SEN BİZİM
Canım, burdan belki görüp isteyen biri olur aldığın fiyata verirsin daha olmadı değiş tokuş yaparız seninle üzülme...Krem ben kullanmadığım için bilmiyorum ama Nude'un saç kremi olabilir veya bak ben arada Elseve kırılma karşıtı saç maskesi kullanıyorum, 1 dakika tutuluyor saçta beğendim açıkçası bunu kullanabilirsin.Sarı yuvarlak bir kutu, çok uzun süre gidiyor...
Ya brezilya fönü, ya gliss birini seç
Evettttt
Zararlı tatlım, mavi su hadisesini biliyorsunuz, gliss de kullanılmayacaklara dahil...Çok üzgünüm kızlar
Tuh yaaa napalım duz olsunnda guzel kokmayıversın artık.sacımda kokusu kalan mıs gıbı bı samppuan ve sac kremı bulamadum gıttı neyse konuyu saptırmıyım
slm KILIÇBALIĞI ,canım burda bir kuaför brezilya fönünde indrim yapmış kullandığı markayı sordum zararlı bir madde yok dedi.ama sanada danışma istedim, markası h.w.i (marka vermek yasak galiba diye tam yazmadım hiç anlşılmıyor dimi). nasıldır? sınvlarında başarılar canım
Kızzzzz gliserinli su ne güne duruyor...Ben sandalağacı esansı ekledim mesela ilk yaptığıma, sonrakine yasemin yağı ekledim misssss gibi kokuyor hemde saçımı nemlendiriyor...Bundan iyi bakım suyu mu olur
Kızzzzz gliserinli su ne güne duruyor...Ben sandalağacı esansı ekledim mesela ilk yaptığıma, sonrakine yasemin yağı ekledim misssss gibi kokuyor hemde saçımı nemlendiriyor...Bundan iyi bakım suyu mu olur