Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

:KK17: zaten ben denizden nefret ederim .
peki havuza girmemizde bi sıkıntı olurmuu :KK30:
bakalım bunları almış bulundum cvp bekleyemeden sabırsız bir kişilk olarak :KK52: onlar bitince aktardan alırım artık o şampuanlardan yada diğer dediğindenn teşekkür ederim valla çok güzel olmuş anlatman
çookk heyecanlıyım valla bakalım neler olcak yine başıma neler gelicek :KK37:

:) Bence o şampuanları kullanma ihtimalin olmayacak ama :) havuz konusunu bilmiyorum araştırayım hemen canım...

ya ben sana demeyi unuttum keratin maskesi bile yeterince topladı benim saçı
ama ben 3 gün üst üste yaptım şeyini çıkardım yani anlıcan
düz olmadı tabi kendi doğal dalgalarım yerine geldi
eşim aaa senin saçın bu kadar kıvırcık mıydı diye şaşırdı valla
bu akşam da boyucam
bakalım boyadan sonra ne alemde olacak saçlar

canım nu konuda bana özelden ayrıntılı bilgi verir misin? burdaki konuyu saptırmayalım..

kızlar saçlarımı şimdi yıkadım kuruttum ama dümdüz olmadı arada dalgalar var sanırım saçlarım asi ve kıvırcık oldugu için böle oldu yada keratinimi az kullandım anlamadım ama tabi eski saçıma göre düz yani :KK70: sanırım 2.seansta dümdüz olur :KK70: ben buna bile razıydım saçım hem gür hem kıvırcık az keratin kullanmıs olabılırım yada dediğim gibi kıvırcık die 2.seans istio olabilir.ay cok sevindirik oldummm olleyyyy kılıcbalıgı allah razı olsun sendennnn :KK70:DD

canım benimde bir sorum olucak saçımda röfle var dip röfle değil dip boya yaptırıcam
önce keratinli işlemimi yapıp sonra dip boyamımı yaptırsam
yoksa önce dip boyamı yaptırıp sonramı bu işlemi yapsam

yıkadım saçlarımı açmakla uğraşmam gerekmedi kolay kurudu ee düz de oldu daha ne olsun :) çok saol bizide cesaretlendirdiğin için

öyle mi,bende heyecanlandım birden :)
yarın yapıcam bende..bu ay hiçbirşey yapamadım..

Ama olmaz ki, madem döndün hemen bakımlara başla bakalım :KK1::KK1::KK1:

kızlar saçlarımı şimdi yıkadım kuruttum ama dümdüz olmadı arada dalgalar var sanırım saçlarım asi ve kıvırcık oldugu için böle oldu yada keratinimi az kullandım anlamadım ama tabi eski saçıma göre düz yani :KK70: sanırım 2.seansta dümdüz olur :KK70: ben buna bile razıydım saçım hem gür hem kıvırcık az keratin kullanmıs olabılırım yada dediğim gibi kıvırcık die 2.seans istio olabilir.ay cok sevindirik oldummm olleyyyy kılıcbalıgı allah razı olsun sendennnn :KK70:DD

Canım, ürün tanıtımlarında zaten çok asi kıvırcık saçlar için 2-3 seansta düzleşir diyordu, bu yüzden ml olarak fazla olan ürünü al demiştim, ikinci seansta daha iyi sonuç alacaksın yada belkide tamamen istediğin gibi olacak.Allah senden de razı olsun canım.

canım benimde bir sorum olucak saçımda röfle var dip röfle değil dip boya yaptırıcam
önce keratinli işlemimi yapıp sonra dip boyamımı yaptırsam
yoksa önce dip boyamı yaptırıp sonramı bu işlemi yapsam

Önce dip boyanı yap sonra keratini uygula tatlım bu sayede boya akmıyor :)

yıkadım saçlarımı açmakla uğraşmam gerekmedi kolay kurudu ee düz de oldu daha ne olsun :) çok saol bizide cesaretlendirdiğin için
Çok çok sevindim canım benim, ne büyük rahatlık değil mi?

Son düzenleme:
Lütfen bana nerden aldın ne marka aldın diye sormayın arkadaşlar, daha ilk mesajda size marka adı vermeyeceğimi belirttim zaten bunu ne burada ne özel mesajda paylaşmıyorum.

kızlar ya nerden aldınız bu keratini bulamıorum ben yardım lutfen

Gubu, ne ben, ne de buradaki herhangi bir arkadaşım sana link veya marka vermeyecek,zira yasak... lütfen araştır ona göre al.Bulamıyorum diye bir şey yok google'da en az 30 sitede var.

Son düzenleme:
Kılıçbalığı canım bi sorum olacak
yazdıklarını okuyorum ama endişem ağı kokuyor olması
sırf saçlarım bakımlı ve hacimli olsun diye uygulamak istiyorum ama astımım var benim alerjik lisedeyken balyaj yaptırmıştım o bile ağır gelmişti
Tek endişem bu acaba koku çok rahatsız eder mi
Birde tek başıma yapabilir miyim acaba?
Sanırım düz olmasını istemeyenlerin düzleştirici kullanmalarına gerek yok demiştin
O zaman saça nasıl sabitliyoruz
Ayy çok mu sordum yaa:KK59:
Kusura bakma yorucam seni:78::kk77:

Kılıçbalığı canım bi sorum olacak
yazdıklarını okuyorum ama endişem ağı kokuyor olması
sırf saçlarım bakımlı ve hacimli olsun diye uygulamak istiyorum ama astımım var benim alerjik lisedeyken balyaj yaptırmıştım o bile ağır gelmişti
Tek endişem bu acaba koku çok rahatsız eder mi
Birde tek başıma yapabilir miyim acaba?
Sanırım düz olmasını istemeyenlerin düzleştirici kullanmalarına gerek yok demiştin
O zaman saça nasıl sabitliyoruz
Ayy çok mu sordum yaa:KK59:
Kusura bakma yorucam seni:78::kk77:

Canım, uzak dur çünkü senin bırak bu keratin işini evdeki tozdan bile uzak durman lazım, vantilatöre rağmen kokuyu alıyorum...ha yazın hava ısındığında balkona uzatma kablosu çekip yine vantilatörle kokuyu dağıtırsan sorun olmaz ama kapalı alanda seni zorlar.Düzleştirmeden işlem yapma konusunda bir deneme yapacağım dedim tatlım ama henüz deneme yapmadım...geçmiş olsun bu arada bebekim:KK59:

X