canım merakla bekliyorum ben arkadaşım ve kendim için 250 şer ml alıcam senden haber bekliyorum ozaman havaleyi yapmak için.buarada sen benim mailimi almadınmııı
Bende firmadan hala haber bekliyorum, ağaç oldum ve kızmaya başladım artık ama aaaaa Ürünleri bu kadar kaliteli olmasaydı ben bilirdim yapacağım şeyi ama... Canım mail almadım ben acaba yanlışlıkla falan sildim mi ne yaptım
Off mazur görün lütfen, finaller çok yaklaştı resmen sudan çıkmış balık gibiyim yaaaa
Ağlamak istiyorum
kılıçbalığı canım müsait olunca şu linki bana da at emi ? sanırım bütün ürünleri burdan temin ediliyor..şimdi arkadasıma yapmayı düşünüyoruz..bişey sormak istiyorum bide ne kadar süre gidiyor fön ...yani ne sıklıkla tekrarlanıyor..kızlar yapan arkadaşlarım sizde yardımcı labilrseniz sevinirim :) bekliyorum
Tamam canım atarım tabii, aslında burası bizim ilk aldığımız yer biz şu an dediğim gibi direkt distribütörden alıyoruz, yani en azından ilk sefer alabildik şu an iki şişemi kaptırmış durumdayım
Canım ne kadar dayanacağı saçın tipi, saçın kalitesi, saçın hasarı, kullanılan şampuan ve saç yıkama sıklığına göre değişiyor.Kesin şu kadar dayanır diyemeyiz.Ben 4 ay sonra yeniledim(1-2 ay daha bekleyebilirdim aslında ama yazın ortasında yapmak istemedim) ama şöyle bir durum var, benim saçlarım yanmış ve çok incelmişti akıtıcıdan dolayı ve zaten bu yüzden yapmıştım, daha sonra kızlardan bu bildiğimiz mavi su ile alakalı şikayet gelince denemek için saçıma sıktım ve bozduğunu gördüm, haliyle benim 3 ay sürmesinin br sebebi bu mavi su ve saçımı her gün yıkıyor olmam
vuhuuuuu :) umarım bi şişe fazla gönderirler :) ben 250 ml almak istiyorum datlum hani olur da fazla gelirse :) bi de balığım çok oluyorum ama bir şey soracağımm. bu bakımı yaptıktan sonra saçların yağlanma süresi değişti mi? yani önceden nasılsa şimdi de aynı zamanlarda mı yıkama ihtiyacı hissediyorsun?
İyiye gidiş var, sanırım şampuandan kaynaklı bir şey...Keratinden dolayı bir değişiklik olmadı ama şampuan çok farketti eskisi kadar yağlanmıyor artık.Keşke daha önce keşfetseymişim bu şampuanı...Kısaca keratinin yağlanmaya etkisi yok...
baluğum senden aldığım keratını sonunda kullancam uygulamayı ya bguun yada yarın yaparım size de bilgi veririm kuaförde yaptırdığım fönden eser kalmadı 2ayda bıtti... uçları da sanki mısır püskülü gibi oldu eridi sanki saçım
neden öyle oldu acaba sanırım boyadan oldu... neyse bakalım ne etkı edecek... 3 kullanımlık keratınım var
Canım, işlem sırasında saçını yakmış olabilirler veya dediğin gibi boyadan dolayıdır.Isı olayını fazla abartma istersen uygularken.Güzel haberler ver, mis gibi keratinlen bakalım
Fotografda isteriz
DOMATESMİ????? o nas
ıl oluyo ne oluyo anlamadım
Saçların rengni değiştiriyor tatlım, küllüyse küllülüğü hafif akıtıyor, saç çiğse rengi kırıyor...Bej nuans katıyor yani...