Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Kızlar, kendm için aldığım ve size dağıtma hazırlığına girdiğim keratinlerde bir sorun var, şişeleri başka şişelere aktarmak için kapağını açtığımda koruma bandı yoktu ve bildiğiniz kesif kesif kokuyor, şişenin üzerinde ki açıklamalarda 4 gün tutulması gerektiği ve fırça kullanmayın açıklaması olduğundan yola çıkarak daha önce internetten aldığım ürün olduğuna ve bana yanlış ürün verdiklerine karar verdim.Bu sabah firma ile görüşüp ürünleri geri kargoladım, sanırım doğrularının gelmesi Perşembe Cumayı bulur gibi...Ödeme yapan sanırım 3 kişi var, şimdi seçeneklerimiz şunlar kızlar, isterseniz size yatırdıınız parayı geri iade yapayım keratinler geldiğinde yeniden yatırın veya Perşembe Cumaya kadar kertainlerin gelmesini bekleyebilirsiniz.GulayBcn nickli arkadaşımız beklemekten yana sizde bana lutfen kararınızı bildirin.

Bu arada bu durum karşısında son derece bozuk olduğumu söylememe gerek yok herhalde, eğer eskaza koruma bandı olsa ve ben bunları koklamayı akıl edemesem toplu olarak kazıklanmış olacaktık.Galiba ilk olarak o 3 şişeyi aldığım ve sonra çay içerken hadi 2 şişe daha alayım dediğim için sonraki iki şişeyi getiren arkadaş karıştırdı, aklıma kötü bir şey getirmek istemiyorum ama benim gibi sakin bir insanın bile sinirlerinin tavan yaptığını söyleyebilirim.Ciddiyetsizlik olarak adlediyorum...

Durum budur:KK47::KK47::KK47:

Canım ben şimdi gördüm mesajını,evde değilim ürüne bakamıyorum acaba bendekide mi öyle :KK43: açıkçası duruma çok üzüldüm, farkındalıkla yapılan birşeyse gerçekten çok ayıp. Hiçbirşey diyemiyorum :KK20:

Kızlar, vakitsizlikten dolayı yıkanıp kurutulmuş halini ekleyememiştim, buyrun son hali budur...Uçları dışarı doğru kıvırarak yaptığımı söylemiştim, beklediğim gibi olmadı ama yinede hoş görünüyor...

Eki Görüntüle 195706

Bu arada az ışıklı bir ortamda çekildiği için saçlar biraz koyu görünüyor, merak etmeyin saç rengimde değişiklik yok...

Senin saç rengine bayılıyorum fıstık balık yaaa :-) maşallah maşallaah vallahi süper canım nazar değmesin :nazar: burdan acayip bakımlı görünüyor diğer resimleride gördüm çook bakımlı olmuşlar çok sağlam duruyor ohh valla oohhhh :21: en uçlara hafif dalgalı buklemsilik veripte inebilirmişsin harika durur saçlarında :KK31:

Kapı gibi yazmışlar SLS diye, aman diyeyim uzak durmalı...Saçın gri tonda mı yoksa bej tonda mı olsun istiyorsun, doğal çözüm önerebilirim canım :)

Veeeee şimdide benim saçlara geldik :KK1: Kullanmayayım o zaman saçlarım çok pas rengi oluyor balığım , açıkçası saçlarımı gri istiyorum ama bej ton da olabilir şuan açık bi renk çünkü... ikisi içinde doğal ne varsa öğrenmeye hazırıım :KK48:

Bastan sona dogru, tüm mesajları okudum,,
Bu konuda hiçbir fikrim yoktu şimdi olması gerekenden fazla var :)
Tşk ederim KILIÇBALIGI, Böyle bir konu acıp herkesi aydınlattıgın için,

Bende dün aksam uygulamayı yaptım,,
Gözlerim cok yandı, agladım :)))
Saatlerce ugrastı kardeşim sagolsun(kendisi kuaför)
4 gün bekleme süresi var, inş iyi sonuclar alırım,,
Ama sunu söyleyebilirim ki şimdiden saclarım parlak ve canlı gözüküoyor,,
sac tellerim kalınlasmıs sanki, ve sacımın rengi de acılmıs,,
Yıkayınca sonucları yazarım,,cuma günü yıkayacagım:21:

Kızlar, vakitsizlikten dolayı yıkanıp kurutulmuş halini ekleyememiştim, buyrun son hali budur...Uçları dışarı doğru kıvırarak yaptığımı söylemiştim, beklediğim gibi olmadı ama yinede hoş görünüyor...

Eki Görüntüle 195706

Bu arada az ışıklı bir ortamda çekildiği için saçlar biraz koyu görünüyor, merak etmeyin saç rengimde değişiklik yok...

Saçların harika olmuş :KK66: :KK66: güle güle kullan canımmm:KK9: :KK9:
O zaman keratinlerin gelmesini büyük bir sabırsızlıklaa beklemedeyizz :87: :87:

Son düzenleme:
Konunun başını sonunu okudum aralara vakit kalamdı kızlar valla işten atılıcam sizi takip etmekten :KK70:
konuyu açan arkadaşa göstermiş olduğu ilgiye ayırdığı zamana teşekkür ediyorum, takdir edilecek bir davranış tebrik ederim. Saçlarınız harika olmuş güle güle kullanın. Bana da yardımınız dokunur belki ürünleri kullanmak istiyorum, kullanıcağım şampuan ve kremi anladım ancak keratin sanırım en pahalı olan. Keratin yüklü gelirse bende 250 ml almak istiyorum, ve bir sorum var, ben düz saç istemiyorum, saçım kalın telli dağınık dalğalı asi bir saç düm düz olup diplerden dalgalı çıkmasını istemiyorum, derdin sadece sağlıklı saça kavuşmak işlem görmüş saçımın kesilmeden onarılması, bir sorum daha var belki yapan arkadaşlar vardır, düzleştirme yerine maşa ile şekil versek ısıstma işlemini maşa ile yapsak nasıl olur ? yapan arkadaşlar varmı ?

keratin alımı ile ilgili mail atarsanız çok çok sevinirim, ödeme konusunda sorun olmaz havale yada karta para yatırabilirim. Üstteki soruların cevabını merakla bekliyorum, 2 temmuzda düğünüm var saçımı adam etmem gere acil olarak :KK43:

Eki Görüntüle 195706

kılıçbalığım gelmiiiişşşş kılıçbalığım gelmişşşşş :KK62: hoşgeldin canımmm.saçların süper görünüyor.rengide çok hoş.bende açtırdım rengini ama istediğim rengi bi türlü tutturamadı kuaför.1 ay 1 buçuk ayda anca olur istediğin renk dedi her hafta boyanıyo saçım iyice yıprandı gitti üstelik keratin bakımımı yeni yapmış olmama rağmen.neyse perşembe günü balyaj yapılcak umarım bukez istediğim renk tutar.buarada konuyu dağıtmıyım ben parayı perşembe yada cuma yatırıcaktım zaten ozaman bekliyim.buarada bi sorum olcak sana bitanem.annem bu brezilya fönünü kesinlikle istemiyoken benim saçları görünce heveslendi şimdi onada yapıcam ama saçları benimki gibi az değil baya gür.250 ml ikimize yetermi?

kılıç balığı lütfen bana da cevap ver ben bir markada karar kıldım tabi adını veremiyoruz ben sana en iyisi ip ucu vereyim :KK1:sen kesin anlarsın şuan 80 ml 33tl pembe keratin öncesi şampuanı var aynı markanın.... sitenin adını da veremiyorum bir cevappp banada lütfen sayfadan yazamazsan msj at ben sana atamıyorum umarın anlarsın hangi marka olduğunu

Son düzenleme:
selamlar kızlar.. uzunca bir süredir bu siteye üye olmama rağmen bu konuya yeni katılıyorum.. başta kılıçbalığı olmak üzere bu konuda bize yardımcı olmaya çalışan herkese tektek teşekkür ederim kılzar.. benim boyadan yıpranan saçlarıma bir umut ışığı doğdu sanırım..kuaförlere de güvenemiyorum ben de sizler gibi evde yapmayı denicem.. konuyu baya baya bir inceledim saçlarınız ne kadar parlak ne kadar sağlıklı görünüyor..ben de istiyooom ben deee :KK71:

burada paylaşmak yasakmış ama nette deli gibi aradım hiç satan bir yer bulamadım bu keratin setini.. sizler nereden aldınız,nette her siteye de güvenemiyorum sizlerin alıp uygulamış olduğu yerden almak istiyorum.. Allah aşkına biri özel mesaj atabilir mi bana hangi siteden aldığını?

Canım ben şimdi gördüm mesajını,evde değilim ürüne bakamıyorum acaba bendekide mi öyle :KK43: açıkçası duruma çok üzüldüm, farkındalıkla yapılan birşeyse gerçekten çok ayıp. Hiçbirşey diyemiyorum :KK20:

Senin saç rengine bayılıyorum fıstık balık yaaa :-) maşallah maşallaah vallahi süper canım nazar değmesin :nazar: burdan acayip bakımlı görünüyor diğer resimleride gördüm çook bakımlı olmuşlar çok sağlam duruyor ohh valla oohhhh :21: en uçlara hafif dalgalı buklemsilik veripte inebilirmişsin harika durur saçlarında :KK31:

Veeeee şimdide benim saçlara geldik :KK1: Kullanmayayım o zaman saçlarım çok pas rengi oluyor balığım , açıkçası saçlarımı gri istiyorum ama bej ton da olabilir şuan açık bi renk çünkü... ikisi içinde doğal ne varsa öğrenmeye hazırıım :KK48:

Canım aldığımız 3 şişede sorun yok merak etme, bende son uygulamayı o 3 şişeden kendime ayırdığım ile yaptım zaten, mis gibi kokuyor malum :)))
Tatlım sen saçını evde mi kuaförde mi yaptırıyordun? Bej ton için diyelim 9 tonunda boyayacaksan 9.4 veya 9.54 ile boyayabilirsiniz bu sayede kızıllık kırılır, diğer bir seçenek domates :) Bunu moonshine76 öğretti bana, denedim mesela bir arkadaşımda gerçektende saçtaki kızıllık kayboluyor daha bej daha sandre oluyor saçlar :KK1::KK1::KK1:

Bastan sona dogru, tüm mesajları okudum,,
Bu konuda hiçbir fikrim yoktu şimdi olması gerekenden fazla var :)
Tşk ederim KILIÇBALIGI, Böyle bir konu acıp herkesi aydınlattıgın için,

Bende dün aksam uygulamayı yaptım,,
Gözlerim cok yandı, agladım :)))
Saatlerce ugrastı kardeşim sagolsun(kendisi kuaför)
4 gün bekleme süresi var, inş iyi sonuclar alırım,,
Ama sunu söyleyebilirim ki şimdiden saclarım parlak ve canlı gözüküoyor,,
sac tellerim kalınlasmıs sanki, ve sacımın rengi de acılmıs,,
Yıkayınca sonucları yazarım,,cuma günü yıkayacagım:21:

Güle güle kullan tatlım, kardeşinin de seninde ellerine sağlık:nazar::nazar::nazar:

Saçların harika olmuş :KK66: :KK66: güle güle kullan canımmm:KK9: :KK9:
O zaman keratinlerin gelmesini büyük bir sabırsızlıklaa beklemedeyizz :87: :87:

Teşekkürler tatlım, inan bana bende büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum :KK47:

Konunun başını sonunu okudum aralara vakit kalamdı kızlar valla işten atılıcam sizi takip etmekten :KK70:
konuyu açan arkadaşa göstermiş olduğu ilgiye ayırdığı zamana teşekkür ediyorum, takdir edilecek bir davranış tebrik ederim. Saçlarınız harika olmuş güle güle kullanın. Bana da yardımınız dokunur belki ürünleri kullanmak istiyorum, kullanıcağım şampuan ve kremi anladım ancak keratin sanırım en pahalı olan. Keratin yüklü gelirse bende 250 ml almak istiyorum, ve bir sorum var, ben düz saç istemiyorum, saçım kalın telli dağınık dalğalı asi bir saç düm düz olup diplerden dalgalı çıkmasını istemiyorum, derdin sadece sağlıklı saça kavuşmak işlem görmüş saçımın kesilmeden onarılması, bir sorum daha var belki yapan arkadaşlar vardır, düzleştirme yerine maşa ile şekil versek ısıstma işlemini maşa ile yapsak nasıl olur ? yapan arkadaşlar varmı ?

keratin alımı ile ilgili mail atarsanız çok çok sevinirim, ödeme konusunda sorun olmaz havale yada karta para yatırabilirim. Üstteki soruların cevabını merakla bekliyorum, 2 temmuzda düğünüm var saçımı adam etmem gere acil olarak :KK43:

Canım beklemedeyiz keratin için, hatayı bir şekilde telafi edeceklerdir diye düşünüyorum, hatta arsızlık peşindeyim:KK1::KK1::KK1:
Tatlım, maşa ile olmuyor ama, keratini sürüp saçını tamamn kuruttuktan sonra eğer bukle yapıcı özellikte bir saç düzleştiricin varsa mesela remington sleek and curl gibi, o zaman bukle yapabilirsin veya saçları parmaklarına dolayarak tek bir halka haline getirip bu şekilde düzleştiricinin arasına sıkıştıracaksın, sonrada saçı salmadan tokalayacaksın metal pens ile.Bu şekilde denedim işlem başarılı oldu ama kalın plaka düzleştirici gerekli...

kılıçbalığım gelmiiiişşşş kılıçbalığım gelmişşşşş :KK62: hoşgeldin canımmm.saçların süper görünüyor.rengide çok hoş.bende açtırdım rengini ama istediğim rengi bi türlü tutturamadı kuaför.1 ay 1 buçuk ayda anca olur istediğin renk dedi her hafta boyanıyo saçım iyice yıprandı gitti üstelik keratin bakımımı yeni yapmış olmama rağmen.neyse perşembe günü balyaj yapılcak umarım bukez istediğim renk tutar.buarada konuyu dağıtmıyım ben parayı perşembe yada cuma yatırıcaktım zaten ozaman bekliyim.buarada bi sorum olcak sana bitanem.annem bu brezilya fönünü kesinlikle istemiyoken benim saçları görünce heveslendi şimdi onada yapıcam ama saçları benimki gibi az değil baya gür.250 ml ikimize yetermi?
Hoş bulduk canım, vallahi bir kerede tutturabilseler zaten şaşarım.İyi ki saçında keratin var eğer olmasaydı belkide lastik gibi olacaktı saçların, iyi şans diyelim...Ödeme için bekle kuzum, bu arada 250 ml ikinizede tek kullanımlık yeter canım ben annemde kullandığım miktarı yazmıştım onun saçı hem gür, hem uzun :)

kılıç balığı lütfen bana da cevap ver ben bir markada karar kıldım tabi adını veremiyoruz ben sana en iyisi ip ucu vereyim :KK1:sen kesin anlarsın şuan 80 ml 33tl pembe keratin öncesi şampuanı var aynı markanın.... sitenin adını da veremiyorum bir cevappp banada lütfen sayfadan yazamazsan msj at ben sana atamıyorum umarın anlarsın hangi marka olduğunu

Canım siteyide markayıda anladım ben, bu bizim ilk kullandığımız ürün zaten, alabilirsin ama sana tavsiyem 2 tane 80 ml al çünkü yetmezse ortada kalırsın...

selamlar kızlar.. uzunca bir süredir bu siteye üye olmama rağmen bu konuya yeni katılıyorum.. başta kılıçbalığı olmak üzere bu konuda bize yardımcı olmaya çalışan herkese tektek teşekkür ederim kılzar.. benim boyadan yıpranan saçlarıma bir umut ışığı doğdu sanırım..kuaförlere de güvenemiyorum ben de sizler gibi evde yapmayı denicem.. konuyu baya baya bir inceledim saçlarınız ne kadar parlak ne kadar sağlıklı görünüyor..ben de istiyooom ben deee :KK71:

burada paylaşmak yasakmış ama nette deli gibi aradım hiç satan bir yer bulamadım bu keratin setini.. sizler nereden aldınız,nette her siteye de güvenemiyorum sizlerin alıp uygulamış olduğu yerden almak istiyorum.. Allah aşkına biri özel mesaj atabilir mi bana hangi siteden aldığını?

Canım, kendin yapman daha mantıklı zaten ama set olarak almayacaksın zaten bir işlem öncesi şampuan, bir günlük kullanım şampuanı birde keratin ilacı alman yeterli.Ben şimdi sana mesaj atacağım.İhtiyacın olan işlem öncesi şampuan orada var...

Canım, kendin yapman daha mantıklı zaten ama set olarak almayacaksın zaten bir işlem öncesi şampuan, bir günlük kullanım şampuanı birde keratin ilacı alman yeterli.Ben şimdi sana mesaj atacağım.İhtiyacın olan işlem öncesi şampuan orada var...

canım şu keratin,şampuan vs adresini bide bana atar mısın özelden bir arkadaşıma bahsettim çok ilgisini çekti:) bende daha sonra yapacağım zaten:)teşekkürler şimdiden:KK68:

kılıçbalığım ne kadar sabırlısın hakkaten yahuuu :) saçlarının da maşallahı var hakkat :) şimdi balığım bişe soracağım. cuma günü yeni keratinler gelecek ya bize de ondan pay düşer mi acep ki? düşecekse eğer bekleyeyim ona göre :) ya bi de benim saçlarım belime kadar. ne kadar kullanmam gerekir keratin?

kılıçbalığım ne kadar sabırlısın hakkaten yahuuu :) saçlarının da maşallahı var hakkat :) şimdi balığım bişe soracağım. cuma günü yeni keratinler gelecek ya bize de ondan pay düşer mi acep ki? düşecekse eğer bekleyeyim ona göre :) ya bi de benim saçlarım belime kadar. ne kadar kullanmam gerekir keratin?

Canım bilemiyorum ben 2 litre gönderdim, 2 litrede gelebilir 3 litrede gelebilir zaten yarın ararlar kargoya vermeden evvel diye tahmin ediyorum o yüzden azıcık bekle istersen...Saçların gür mü?

Canım aldığımız 3 şişede sorun yok merak etme, bende son uygulamayı o 3 şişeden kendime ayırdığım ile yaptım zaten, mis gibi kokuyor malum :)))
Tatlım sen saçını evde mi kuaförde mi yaptırıyordun? Bej ton için diyelim 9 tonunda boyayacaksan 9.4 veya 9.54 ile boyayabilirsiniz bu sayede kızıllık kırılır, diğer bir seçenek domates :) Bunu moonshine76 öğretti bana, denedim mesela bir arkadaşımda gerçektende saçtaki kızıllık kayboluyor daha bej daha sandre oluyor saçlar :KK1::KK1::KK1:

:)))) kendim evde hallediyorum canım , domatesi bilmiyordum ya vallahi denicem çok merak ettim :KK9: bej için 9 , 9.4 ve 9.54 diyorsun tamam hangi marka ?
gri olması için ne ile boyayayım canım ?

Son düzenleme:
aşırı gür diyemem ama ince de değil balığım. orta gür diyeyim :KK9:işallah üç litre gönderirler o zaman :26:

almam gerekenleri bana da mail atarsan çok sevinirim, yanlış yunluş şeyler almayalaım, allah işlerini hep ras getirsin :) sen bizi güldürcen allah ta seni güldürsün:)

Zman geçmiyor sanki,,
Cuma gününe cok var,,
saclarım yaglı gibi eşim belli olmuyor diyor ama ben rahatsız oldum,,
2 günde hatta hergün yıkanan biri olarak:KK25:

:)))) kendim evde hallediyorum canım , domatesi bilmiyordum ya vallahi denicem çok merak ettim :KK9: bej için 9 , 9.4 ve 9.54 diyorsun tamam hangi marka ?
gri olması için ne ile boyayayım canım ?

Ben bakacağım akşama doğru, yazarım markasını...

aşırı gür diyemem ama ince de değil balığım. orta gür diyeyim :KK9:işallah üç litre gönderirler o zaman :26:
Normal saç yani, ilk kullanımsa 80-100 ml arası yani 250 ml ile 3 kullanım garanti olur...Kargom elleirne ulaşmış, akşama arayacaklarmış görüşecekmişiz kızlar.Hadi hayırlısı diyelim...

almam gerekenleri bana da mail atarsan çok sevinirim, yanlış yunluş şeyler almayalaım, allah işlerini hep ras getirsin :) sen bizi güldürcen allah ta seni güldürsün:)

Şimdi acelem var akşam atarım sanada veya gören kızlar atar linki...O site bence artık bize ortaklık versin:KK1::KK1::KK1:Bu konu sayesinde satış patlaması yaşadıkları yetmezmiş gibi birde fiyatlara zam yapıp duruyorlar:KK1::KK1::KK1:Neyseki distribütörden halletmenin yolunu bulduk da kazık yemiyoruz:KK1::KK1::KK1:

Zman geçmiyor sanki,,
Cuma gününe cok var,,
saclarım yaglı gibi eşim belli olmuyor diyor ama ben rahatsız oldum,,
2 günde hatta hergün yıkanan biri olarak:KK25:

Doğrudur canım o yağlı gibi görünen saçlarla beklemek çok ama çok zor :KK43:

canım merakla bekliyorum ben arkadaşım ve kendim için 250 şer ml alıcam senden haber bekliyorum ozaman havaleyi yapmak için.buarada sen benim mailimi almadınmııı :KK43:

kılıçbalığı canım müsait olunca şu linki bana da at emi ? sanırım bütün ürünleri burdan temin ediliyor..şimdi arkadasıma yapmayı düşünüyoruz..bişey sormak istiyorum bide ne kadar süre gidiyor fön ...yani ne sıklıkla tekrarlanıyor..kızlar yapan arkadaşlarım sizde yardımcı labilrseniz sevinirim :) bekliyorum:KK54:

vuhuuuuu :) umarım bi şişe fazla gönderirler :) ben 250 ml almak istiyorum datlum hani olur da fazla gelirse :) bi de balığım çok oluyorum ama bir şey soracağımm. bu bakımı yaptıktan sonra saçların yağlanma süresi değişti mi? yani önceden nasılsa şimdi de aynı zamanlarda mı yıkama ihtiyacı hissediyorsun?

X