- 18 Mart 2011
- 349
- 6
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #1.701
Kızlar, kendm için aldığım ve size dağıtma hazırlığına girdiğim keratinlerde bir sorun var, şişeleri başka şişelere aktarmak için kapağını açtığımda koruma bandı yoktu ve bildiğiniz kesif kesif kokuyor, şişenin üzerinde ki açıklamalarda 4 gün tutulması gerektiği ve fırça kullanmayın açıklaması olduğundan yola çıkarak daha önce internetten aldığım ürün olduğuna ve bana yanlış ürün verdiklerine karar verdim.Bu sabah firma ile görüşüp ürünleri geri kargoladım, sanırım doğrularının gelmesi Perşembe Cumayı bulur gibi...Ödeme yapan sanırım 3 kişi var, şimdi seçeneklerimiz şunlar kızlar, isterseniz size yatırdıınız parayı geri iade yapayım keratinler geldiğinde yeniden yatırın veya Perşembe Cumaya kadar kertainlerin gelmesini bekleyebilirsiniz.GulayBcn nickli arkadaşımız beklemekten yana sizde bana lutfen kararınızı bildirin.
Bu arada bu durum karşısında son derece bozuk olduğumu söylememe gerek yok herhalde, eğer eskaza koruma bandı olsa ve ben bunları koklamayı akıl edemesem toplu olarak kazıklanmış olacaktık.Galiba ilk olarak o 3 şişeyi aldığım ve sonra çay içerken hadi 2 şişe daha alayım dediğim için sonraki iki şişeyi getiren arkadaş karıştırdı, aklıma kötü bir şey getirmek istemiyorum ama benim gibi sakin bir insanın bile sinirlerinin tavan yaptığını söyleyebilirim.Ciddiyetsizlik olarak adlediyorum...
Durum budur
Canım ben şimdi gördüm mesajını,evde değilim ürüne bakamıyorum acaba bendekide mi öyle açıkçası duruma çok üzüldüm, farkındalıkla yapılan birşeyse gerçekten çok ayıp. Hiçbirşey diyemiyorum
Kızlar, vakitsizlikten dolayı yıkanıp kurutulmuş halini ekleyememiştim, buyrun son hali budur...Uçları dışarı doğru kıvırarak yaptığımı söylemiştim, beklediğim gibi olmadı ama yinede hoş görünüyor...
Eki Görüntüle 195706
Bu arada az ışıklı bir ortamda çekildiği için saçlar biraz koyu görünüyor, merak etmeyin saç rengimde değişiklik yok...
Senin saç rengine bayılıyorum fıstık balık yaaa maşallah maşallaah vallahi süper canım nazar değmesin burdan acayip bakımlı görünüyor diğer resimleride gördüm çook bakımlı olmuşlar çok sağlam duruyor ohh valla oohhhh en uçlara hafif dalgalı buklemsilik veripte inebilirmişsin harika durur saçlarında
Kapı gibi yazmışlar SLS diye, aman diyeyim uzak durmalı...Saçın gri tonda mı yoksa bej tonda mı olsun istiyorsun, doğal çözüm önerebilirim canım :)
Veeeee şimdide benim saçlara geldik Kullanmayayım o zaman saçlarım çok pas rengi oluyor balığım , açıkçası saçlarımı gri istiyorum ama bej ton da olabilir şuan açık bi renk çünkü... ikisi içinde doğal ne varsa öğrenmeye hazırıım