Canım ürünü aldığımız yer distribütörü zaten, sen ordan alamazsın ki, adamlar toptancı...
Canım, 30 gün dayanması senin için yeterli ise o zaman Organics'in böyle bir serisi var ona bak, aldığımız bu değl bizimki 4-6 ay dayanıyor...
Cuma'ya kadar beklemedeyiz canım ona göre haber veririm.
Rica ederim, rahatsızlık ne demek :)
Benim saçlarımda pırasa kadar düzdür tatlım, fotoğraflarıma bak normalde nasılsa öyle oluyor işte ama bu sefer ben uçları biraz dışarı kıvırdım az sonra foto yükleyeceğim...
Canım senin o 265 dediğin bizim ilk aldığımız ürün normalde toptanda 125 e veriyor distribütörü, bizim aldığımız güçlü olanı ise 250 ye aldık, kazık yemeyin iyi araştırın ve kaçak mal almayın...Bu marka olabilir ama bu markanın 5 çeşit keratini var...
İstanbul'da nereden bulabileceğinizi bilmiyorum canım.Ben distribütöründen aldım ve İstanbul'da değiller...
Aynı şeyi sanada yazayım canım Cuma'ya kadar beklemedeyiz, eğer firma yaptıkları hataya karşılık fazla ürün gönderirse herkese keratin çıkar ,normalde 2 litre 500 lirayken mesela 3 litre 500 e gelmiş olur bu sayede herkes daha az öder.Dua edin fazla göndersinler
Sorma bebeğim ya en sonunda ben bu işe başlayacağım galiba
Canım fazla tutarsan bırak küllüyü saç mor oluyor
Tek seferde bile istediğin sonucu alabilirsin şansın varsa o yüzden bir kullanım sıkılığı önerebilmem mümkün değil, sen kendine göre ayarlarsın.Önce normal şampuanla yıkar sonra bununla ikinci defa geçer durulayıp saçı kremlersin...