Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

ıstersenız kılıçbalığım ayrı bı konu başlığı açsın da bızde orda yıne bu boya işini konuşalım faydalanalım bılgılerınden yoksa bu konu ıyıce dağılacak , ne dersin baluğumm ? :KK76:

Zavalli kizin sinavlardan basini kasiyacak vakti yok bide sac boyasi icin ayrica forum acip bizlere danismanlik yapmaya kalkarsa vay haline:KK1:

emirgul veya kılıçbalığı sorum size :KK61: şimdi ben bir markada karar kıldım fakat tercih ettiğim keratinin dikkatimi çeken bir şeyi var şampuan olarak bir işlem öncesi şampuanı birde işlem sonrası şampuanı var ikiside pembe şişede ben bu ikisinide almalımıyım birde keratin uygulamasını yaptıktan sonra her saçımı yıkadığımda bu iki üründen hangisini kullanmalıyım yoksa iki şampuanda tek kullanımlık mı marka adı veremediğim için anlatmak zor oldu cevabınızı bekliyorum ona göre sipariş vericem şimdeden teşekkürler:KK34: birde son sorum saç kremi kullanamadan yaşayamayanlardanım. şuan kulladığım elidorun saç kremi ve arkasında ne sodyum nede sülfat yazıyor keratin uygulamamdan sonra kendi kremimle devam edebilirmiyim yoksa ayrıca kremde alsam mı

Son düzenleme:
kılıçbalığım hani bahsetmiştin ya küllü renk tek başına uygulanmaz , Baz + küllü boya uygulanır diye , şimdi ben küllü renk istiyorum ya küllü açık kumral boyayacağım 7.1 , una katmam gereken renk ne olabilir mesela ? o tonu yumuşatmak için , bakırımsı olmaması için ? Bu çok işime yarayacak canım çok sağol ilgin için , üşenmeyip yazıveriyorsun .. Selamlar

Eğer 7 tonu uygunsa
1/2 7.0
1/1 7.1
kullanabilirsin...

ıstersenız kılıçbalığım ayrı bı konu başlığı açsın da bızde orda yıne bu boya işini konuşalım faydalanalım bılgılerınden yoksa bu konu ıyıce dağılacak , ne dersin baluğumm ? :KK76:

Böyle konu içerisinde gizli saklı kalması benim için daha iyi canım, eğer ayrı konu açarsam başa çıkamam...

aman yarabbüüüü:18:
ya çok haklısın kılıçbalığı o faciadan ülkemiz çok etkılendi malesef fındıkları bıze yutturmak için yapmadıkları kalmadı hatta artık dedıler ki bbızım milletımız cinselliğine düşkündür bari aganigi naganigi diyelimde pazar yaratalım ....
bilinçli olmak araştırmak okumak çok önemli sende bilgilerini bızımle paylaşıyosun inan çok buyuk sevaba giriyosun ...
:KK9:

Bu aganigi naganigi furyası daha sonraki hadise :KK1::KK1::KK1:

Zavalli kizin sinavlardan basini kasiyacak vakti yok bide sac boyasi icin ayrica forum acip bizlere danismanlik yapmaya kalkarsa vay haline:KK1:

Hiç sorma canım ya:KK14::KK14::KK14:

emirgul veya kılıçbalığı sorum size :KK61: şimdi ben bir üründe karar kıldım fakat tercih ettiğim keratinin dikkatimi çeken bir şeyi var şampuan olarak bir işlem öncesi şampuanı birde işlem sonrası şampuanı var ikiside pembe şişede ben bu ikisinide almalımıyım birde keratin uygulamasını yaptıktan sonra her saçımı yıkadığımda bi iki üründen hangisini kullanmalıyım yoksa bu iki şampuanda tek kullanımlık mı marka adı veremediğim için anlatmak zor oldu cevabınızı bekliyorum ona göre sipariş vericem şimdeden teşekkürler:KK34:

Ben anladım markayı, hiç merak etme :KK1::KK1::KK1: İşlemden evvel kullanılan şampuanı büyük boy alırsan işlemden sonrada kullanabilirsin içinde sülfat ve sodyum klorid yok ama diğer şampuanda var canım...İkinci şampuanı ne mantıkla üretmişler pek anlayamadım...

kılıçbalığım süpersin cevapların için sağol yanlız saç kremim ile ilgili sorumada cevap yazabilirsen çok sevinicem :) senden onay almadan içim rahat etmiyor saç kremim elidorun arkasına baktım sülfat sodyum fln yazmıyor keratin işlemimden sonra kullanmaya devam edebilirmiyim zarar verir mi ne yapmalıyım :KK61:

Son düzenleme:
kuaför bana her türlü bakım ürünü ve kremı kullanabılırsın ama sakın başka şampuan kullanma demeişti ama kreme pek gerek kalmadın cnm ya brezılyadan sonra sen gerekmı duyuyosun ?

Saclar brezilya fonunden once asiri kuru yipranmis kreme alismis saclar ise bu bakimdan sonra bile kreme ihtiyac oluyor cnm:KK66: bence kullanmaya devam edebilirsin, brezilya fonu bakim yapmaya engel degil:KK34:

Tatlım özelden mesaj atmak için 100 msj tamamlamak gerekio benim henüz ulaşmadı o sayıya maalesef... organix şampuanından memnun kaldım ama bitince bende naturals nudeye geçmeyi düşünüyorum... keratinde de marka veremioz biliosun...

çok teşekkür ederimmmcanımm:KK34: keratinim geldi geliş şeklinden hoşlanmadım bi poşete sarılmış baştan savma gibi geldi umarım işe yarar. yarın deneyeceğim keratini. Ayrıca Live clean alacağım bende inşallah güzel olur.
Saçlarıma dün küllü sarı attırdım bende kuaförde :KK69:üstler çok hoş oldu ya kaynaklarım tutmadı pek sevmedim bugün düzelttireceğim inşallah.. Hepsini fotoğrafladım yarın uygularsam paylaşıcam sizinle inş. :KK16:

kuaför bana her türlü bakım ürünü ve kremı kullanabılırsın ama sakın başka şampuan kullanma demeişti ama kreme pek gerek kalmadın cnm ya brezılyadan sonra sen gerekmı duyuyosun ?

inşallah gerek duymam ama senelerdir saç kremi kullanıyorum alışkanlık oldu birde saçlarım çok yanık kremsiz mümkün değil açılmıyor gerçi keratin işleminden sonra gerek kalmaz diye umuyorum ama sende emirgulde bir sakınca yok dediğinize göre problemde yok teşekkür ederim :KK61:

Son düzenleme:
çok teşekkür ederimmmcanımm:KK34: keratinim geldi geliş şeklinden hoşlanmadım bi poşete sarılmış baştan savma gibi geldi umarım işe yarar. yarın deneyeceğim keratini. Ayrıca Live clean alacağım bende inşallah güzel olur.
Saçlarıma dün küllü sarı attırdım bende kuaförde :KK69:üstler çok hoş oldu ya kaynaklarım tutmadı pek sevmedim bugün düzelttireceğim inşallah.. Hepsini fotoğrafladım yarın uygularsam paylaşıcam sizinle inş. :KK16:

Rica ederim tatlım... hadi bakalım hayırlısı... güzel haberler bekliyoruz senden... fotolarını merakla bekliyorum...

kızlar ben saçımı loreal sulfat free ile yıkıyodum ama dun nude şampuanı denedım gerçekten köpür köpür oldu çokda hoş kokuyo, şimdi lorealı kötulemeyım onun ne olduğunu tam anlamadım ama nude hoşmuş...

Kızlar, geldi çattı vize haftası...Bu hafta foruma uğramaya pek vaktim olmayacak lütfen mazur görün.Hepinizi öpüyorum, iyi haftalar...

barasilar Kilicbaligiiiiiiiiiiiiiiii..

kizlar bende sacima yaptim sonunda keratini ve yarin yikiyorum ... bu arada benim keratin iki gun durduruluyomus urunle gelen talimatta öyleydi bende iki gun durdurdum .. merak ediyorum nasil olacak fotolari ekleyebilirsem eklerim :KK51: :KK66: :KK52:

kizlaaaaaaaaaaaar

ben bugun saclarimi yikadim ama istedigim gibi olmadi acaba nerde yanlis yaptim ?? ürünü az kullanmayla bi alakasi olabilirmi ...?? saclarim tabiki düz oldu ama sizlerinki kadar dümdüz olmadi parlak ve canlida oldu halbuki saclarim o kadarda kivircik degildir dalgali birz ...

anlamadim ya neyse..

ikinci seansi ne zaman yapabilirim ?? ne zaman uygulayabilirim hemen uygulasam olurmu ki??

X