Sevgili Kılıçbalığı :80:
Kaynaksız şekilde küt saçlarıma uygulayacakları fiyat 400tl ... Evde yaparım ondan iyi yahu şaşurtuucu yani :90:
Özel mesajda atamıyorum malum yoğunluk sende :90: arkadaş listene önceden giremedim tuh ya ..
Ama asıl önemlisi herkesin bir ürünle deneyim yaşayıp bunları aktarması... ;Sonuçta herkes kendi iradesi ile alacak.. Gerçekten çok sevinirim paylaşın lütfen yaa
Biraz abartmışlar fiyatı o fiyata ben 1000ml keratin alırım...Tatlım Kadınlar Klübünde deneyimleri marka adı vererek paylaştıkları 2 başlık var, onları oku derim zira ben bu başlıkta ürün tanıtımından ziyade uygulama biçimi ve deneyimleri paylaşıyorum...Şimdi burda marka adı telaffuz etmeye başlarsak bol miktarda reklam mesajlarına maruz kalacağız bu da benim işime gelmez...
Bu arada Live Clean Argan Oil (pembe?) olan birde Naturals Nude olan şampuan ayrı ayrı ben bitişik yazmışım sadece
yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla sanırım ikisindede sodyum yok zaten ama hangisinden daha çok memnun kaldınız.. Yapmışken en iyi bakımı yapmak istiyorum saçlarım kısacık ve bir aksiyon daha göze alamam :90:
Düzeltme ; Şampuanlarhakkında açılmış sayfadan ayrıntılı bakıyorum bu konuyaaa :) teşekkürler
İKisindede "sülfat" yok, sodyumun ise saça daha az zararlı olan versiyonu var zaten tamamen sodyumsuz sülfatsız bir şampuan yapılabilmesi mümkün değil...İçinde bu maddelerin tamamen olmadığını iddia eden şampuanlarda bile ne yazıkki sodyum var...Önemli olan saça en çok zarar veren sodyum ve sodyum klorür mü var yoksa daha az zararlı olan başka bir sodyum türevi mi var...
Sayende kullanmadığımız ürünü geri verip paramızı iade alabileceğimizi öğrendim. En azından boşu boşuna harcamamış oldum. En iyisi bu FDA onaylı ürünü beklemek. İnşallah dumanı da azdır. Tekrar teşekkürler kılıçbalığı.
İade etmene ve hakkını aramana çok sevindim canım...Piyasaya girecek olan ürün dünya çapında ünlü bir ürün ve gerçektende dumansız ve kokusuz ...Ürün yaygınlaşmaya başladığında yorumları zaten okuyacaksınız...
Normalde sitesine baktığından formaldehit yok diyor ama ben kiti sipariş ettiğimde malum yazdığım gibi daha beteri varmış. Ayrıca bilgi almak açısından sitelerinde belirtilen adrese mail attım, bana cevapları çok baştan savma geldi, yani yenisi alınsa bile içinde olur gibi düşünüyorum zararlı maddeler, o yüzden ne kadar da dumansız falan deseler, ben açıkcası bu markadan soğudum, hiç ciddi gelmediler
Maalesefki bu araştırmalara girdiğimde bu sorunu bende yaşadım bu firma ile, kesinlikle formaldehit yok dedikleri ürünün içinde çok enteresan şeyler analiz ettik ve bu yüzden daha evvel belirttiğim gibi bu firmaya gıcığım...İnsanlarımızın hayatı bu kadar ucuz olmamalı ve bizde artık kandırılmamayı öğrenmeliyiz...Bu yüzden seni tebrik ederim canım., iade yaparak en doğru kararı vermişsin...Ürünün kokusuz olması zararlı maddeler içermediği manasına gelmiyor, tabii hem zararsız hem kokusuz olması birde zamandan tasarruf olarak aslında şöyle 24 saat içinde işlemin sonuca ulaşması bizim açımızdan gayet iyi olur...
Bakın forumda zaman zaman bazı konularda denk geldiğimde özellikle bu tarz şeyler için yurtdışı sitelere özellikle ebaya bakın diyorum çünkü ne olursa olsun herhangi bir üründe bir yenilik olduğunda bu ürünlerin bize ulaşması 1 yılı bulabiliyor yani yurtdışından ürün aldığımızda ülkemizden 1 yıl ilerde olmuş oluyoruz...Söylediğim başka bir şey daha var, her ne kadar bazı insanlar bu konuda bana kızıyor olsada sağlık bakanlığımız ürünler konusunda yeterince iyi çalışmıyor, denetleme yok, bu yüzdende saçma sapan ürünler piyasada veya sahte mallar çeşitli sitelerde satılmaya devam ediyor...Bunda bir kaç sene evvel ortaya çıkan gutto karınca yağı skandalını kim unutabilir? O zamanda insanları kullanmamaları konusunda uyardım peki ya sonuç? Bu gün "sağlık bakanlığı onaylı" bu ürünü kullanan insanlarda halen çeşitli problemler yaşandığını görüyorum, hatırlamak isteyen internette araştırabilir...
Başka bir örnek, bir arkadaşım selülit ve zayıflama için bir krem kullandığını söyledi...Ürün alerji yapmış...Marka gayet bilinen bir marka Nivea, haliyle kendisine Nivea müşteri hizmetlerini aramasını söyledim...Şimdi sıkı durun...Nivea'nın böyle bir ürünü yokmuş, hiç üretilmemiş...İşin peşine düştüler ve ürünün Suriye'den kaça yolla getirilmiş sahte bir ürün olduğu ortaya çıktı, peki bu ürünü nerden almış dersiniz? İkinci şok geliyor, bir eczaneden...
Bu yüzden, siz siz olun iyi araştırın, hemen güvenmeyin ve olası sorunlarda hakkınızı aramayı öğrenin...Ülkemizde internet son derece yaygın artık hatta bu mesajı okuyabildiğinize göre evinizde veya iş yerlerinizde internet var, okuyun, araştırın...Ben elimden geldiğince içerik konusunda yardımcı olmaya çalışıyorum isim kullanılmadığı takdirde ancak sadece keratin konusunda değil bir çok konuda araştırma yapmak gerek...Elbette paranoyakça davranmaya luzum yok ama en ufacık bir sağlık tehdidi ihtimali varsa orada durup düşünmeliyiz...
Bunun dışında, bu sayfayı açmaktaki amacım paylaşım yapmak ve adındanda anlaşılacağı gibi evde kendi kendinize uygulama yapabilmenizi sağlayabilecek kadar konuya hakim olmanızı sağlamak...Peki ne oluyor, mesajlar okunmuyor direkt konuya ortadan dalınıyor ve sorulmuş sorular tekrar tekrar soruluyor...Benim bu sorulara cevap vermek gibi bir zorunluluğum yok, hatta bilinçli olarak vermiyorum ki konu baştan sona okunsun...Buradaki amacım bu işlemin nasıl yapılacağını öğretmek ise soru sormadan evvel konuyı okumakda bilgi almak isteyen üyenin zorunluluğudur...Çünkü bu iş saç boyamak kadar kolay bir işlem değil, saçlarımız bizim en değerli hazinemizdir bu yüzden 2 cm kısa kesilse depresyona girer, en sıkıntılı anlarımızda hırsımızı saçlarımızdan alırız...Peki bu mesajlar okunmadan işlem yapılmaya kalkılırsa ne olur, en iyi ihtimalle saçlarınızı yakarsınız en kötü ihtimalle kullandığınız berbat ve kanserojen maddeler içeren ürünü solumaktan dolayı önünüzdeki 10 yılda kanser tehditi altında yaşarsınız...Anlamak isteyen anlar...Bunun dışında şu kadarcık mesajı okumaya üşenen ve uyardığımda saçma sapan hakaretler edebilecek üyelere denilebilecek pek bir şey yok...Bu başlığın kuralı budur
1- Ürün adı telaffuz etmeyin
2- Soru sormadan evvel eski mesajları okuyun
bunlara uymak zor mu?
Hepimiz çalışıyoruz veya bir ev hayatımız var, belki çocuğumuz var veya eğitimlerimize devam ediyoruz, hiçkimsenin boşa harcanacak vakti yok aslında! Bu hafta aöf vizelerim vardı ve bu pazartesi örgün eğtimde okuduğum çift anadalın vizeleri başlıyor yani toplam 21 dersim var arkadaşlar, bunun dışında bir aile hayatım ve bir iş hayatım var...Bunları niye yazıyorum derseniz, hiç bir şey birşeyler öğrenmek için bahane olamaz, bu her manada böyle...Bu yüzden bu başlıkta yer alan sevgili arkadaşlarım, başta Emirgül, Moonshine76 ve diğer arkadaşlarım destekleriniz ve yokluğumu aratmadığınız için teşekkür ederim...