- 21 Mayıs 2018
- 384
- 367
- 27
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #10.561
bu uygulamanın saça zarar verme ihtimali var mı? daha önce hiç denemediğim için saçımı yakmaktan korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım maksi bio dediğin bio gold keratin mi?Merhaba bem daha önce maksi bio kullandım ve çok memnun kaşdım fakat kokusu beni aşırı rahatsız etti bahsettiğiniz ürünün kolusuz ve dumansız olduğunu söylediniz bana özelden adresi iletebilirmisiniz ve ürünü kullanöa şeklinizi anlatırmısınız
Selam,
Brezilya fönü yaptırmayın! İçindeki zehir resmen. Uzun vadede kansere sebep olabiliyor. İçinde bulunan formaldehyde maddesi saçın düzleşmesine sebep olan madde ve bu madde kansere sebep oluyor. Derinize kesinlikle temas ettirmeyin. Ben de 3 kere Brezilya fönü yaptırmış bir mağdurum. Son yaptırışım iki hafta kadar önce oldu fakat inanılmaz derecede saçlarım dökülmeye başladı banyoda. Sonra da araştırmaya başladım. Ne yazik ki bu kadar zararlı olacağını baştan düşünemedim. Saçıma deniz tuzu uyguluyorum ki etkisi gitsin ve saçımı daha kötü yapmasın.
İçinde formaldehyde bulunmayan ilaçların özellikleri ise yine kimyasal içermeleri kimyasalların ısıyla etkileşime girdiklerinde formaldehyde'e dönüşmesi. Yani hepsi çok çok zararlı.
Yabancı diliniz varsa şunu mutlaka okuyun (yoksa da google translate'ten çevirebilirsin) Kellik tedavisi gören insanlar var:
http://www.short-hair-style.com/does-brazilian-blowout-cause-hairloss.html
Saçlarımız geri dönülemez şekilde hasar alabilir, yaptırmamak en iyisi!
hangi marka kullanmıştın?Bende brezilya fonu uyguladigimdan beri sac dokulmesini fark ettim. Özellikle yikarken cok geliyor elime. Eskiden boyle bi sorunum yoktu ??
tabi ki köpürcek :) sls yerine daha kaliteli o işi gören maddeler kullanıyolar, fiyat o yüzden artıyor zaten. Ben watsonstan alıyorum tuzsuz şampuanları hem net sitesinde kampanyalı fiyatlarını bulmak daha kolay oluyor. Bu şampuanı da keratini duymamıştım.Merhaba arkadaşlar size fonden sonra kullanılacak sülfatsız bi şampuan sorucam ben netten MOJİTO tuzsuz sülfatsız diye bi şampuan aldım ama şampuan köpürüyor arka kısmınıda dikkatlice okuyup aldım sodyum sulfat sls içermiyor ama köpürmesi kafamı karıştırdı birde 2.850 gr 50 tl ye aldım hem ucuz geldi gözüme hemde köpürmesi kafamı karıştırdı.Şuan brezilya fönü yaptırmadım.Ama aldım Qod max marka şampuandan emin olamayınca onuda yaptırmadım.Acaba kullanan varmı aranızda bu şampuanı???
Benim saçlarım açıcıdan aşırı yıpranmıştı. İki ayrı kuaförde keratin bakımı yaptırdım . Öncelikle iğrenç ciğerleri yakan kanserojen bir madde. Keratin yüklemesinden sonra saçlar iyice sönükleşti. Yıkadıktan sonra hamur gibi oldu yani yandı . 3 numaraya vurdurdum . Ciddi hasar görmüş saça ASLA uygulamayın . Marka filan hikaye. Hepsi formaldehit içeriyor. Yıpranmış Saçım bu keratin yüklemesi yüzünden tamamen yandı.Bende brezilya fonu uyguladigimdan beri sac dokulmesini fark ettim. Özellikle yikarken cok geliyor elime. Eskiden boyle bi sorunum yoktu ??
bu ründen aldım henüz kullanmadım torino keratinden memnun kaldınız mı yaparken göz yanması aşırı duman oldumu.ben daha önce naturakeratin yapmıştım o feciydi gözlerimi genzimi mahvetmişti.uygulamadan sonra 1 2 gün saçta kalması gerekiyor muBen harika bir ürün buldum kokusuz dumansız onu uyguladım saçıma torino jel keratin muhteşem oldu instagramda storiyde anlatımlı video paylaştım. İtalyadan geliyormuş formulu italyan. Burada şişeleniyormuş. Ağırlaştırma yok koku duman yok baş ağrısı yok gerçekten benden geçer puan aldı. Şu anda 4 al 5 öde kampanyası var . 5 şişesini 200 tl ye aldım 100 ml şampuan 100 ml keratin 100 ml maske şeklinde satılıyor. Ben 50 ml kadar kullandım. Geri kalanınıda eşe dosta yaparım diye düşünüyorum. Satın alma sırasında sac açma isleminden ne kadar sonra kullanılir dedim hemen sonrasında ve öncesinde kullanabilirsiniz dediler. Eski usul keratinlerin üstünde bir ürünmüş. Saç botoksu olarak ve saç boyamadan önce koruyucu olarakta kullanılıyormuş ben son derece memnun kaldım . Çok yoğun araştırdım sizlere danıştım. Bu ürüne karar vermem zor oldu ben öneriyorum memnun kalacağınızı düşünüyorum öpt sevgiler.
ilki gibi kalmaz eğer düzleştirme maşası ile sabah akşam yapılırsa öyle kalır ama keratini uygulayıp sadece bir fön çekilirse saçınız doğal haliyle kalacaktır.Ben yarın için gün aldım yapamam ben evde, bnm saçım açıcı dan yandı bakım olsun diye yaptırıcam. Düzleştirme konusu ekstra olucak banada pek yakışmıyor ama blki bu sayede saçlarım kurtulur kestir kestir bıktım istediğim gbi uzun ve sağlıklı saçlarım olmuyor uzun süredir. Bakalım nasıl olucak. İnşallah şu yıkama evresi çabuk geçer, pazartesi de iş var şimdi kötü olursa fln stres içindeyim ama kafayada taktım ya illa deniycem. Bu arada kuaförde çekilen ilk fön nasıl çekilirse öyle mi kalıyor acaba merak ediyorum bunu. Benim kuaför fönü pek iyi çekemiyor da.