- 13 Ocak 2018
- 1
- 0
- 34
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #10.361
kuzum 210 benim bile dev gibi saçımı kuşa çeviriyor pırasa gibi oluyor bundan bir önceki yaptığımda ilk kez yüksek derecede yapmıştım ve birdaha tövbe etmiştim hatırlıyor musun
hatta dalgalı olsun diye köpük kullanıyordum
kalıcılık konusuna gelince inan ona hiç dikkat etmedim yalnız bildiğim tek birşey var net olarak
yazın yapmıştım en son ve artık saçlarım eski kıvırcıklığına dahi dönmüyor çıkanlar bile dalgalı çıkmıyor dipten
iyi mi kötü mü bilemedim
benim saç dökülmesi kendiliğinden durdu diyebilirim, heralde strestendi. ancak 1-1,5 ay her gün yıkadım sanırım bu yüzden epey aktı keratin, zaten az malzemeyle yapmışım sen söylemiştinE iyi ama tatlım zaten amaç saçı düzleştirip ipeksi bir hale getirmek değil mi bu üründe? Sen hacimli saçlara alışıksın ve öyle seviyorsun ki saçının hiç el değmemiş kıvırcık hali de enfesti bana göre ama öyle bir saçtan sonra dümdüz pırasa gibi bir saça alışmak tabii kolay değil, bu yüzden düşük ısı uyguluyorsun ki biraz daha hafif dalgalı ve hacimli kalsın.. Şimdi bana bir bonus saç koy, garipserim -gerçi çok isterdim kıvırcık saç- ama bu demek değil ki amacı saçta düzlük sağlamak olan kişiler ısıyı düşük tutsun. Eğer Hacer 180-190 derecede uygulama yaparsa işlem hatalı yapılmış olur. Çektiği eziyete değmez, akar gider.
Kalıcılık konusunda ben net konuşayım, senin saçlar 1 ay sonra enseden bozulmaya başlıyor, 2 ay sonunda fön akıyor. Nereden çıkarttın dersen konuşmalarımız bu şekilde.Bende kalıcılığı kışın 6 ay, yazın 4 ay en fazla.Belki 230 ile yapsam daha kalıcı olacak ama malum saç değil misina benimki
Eskisi gibi kıvırcık olabilmesi için defalarca fön uygulanmış kısımların kesilmesi gerek. Neden dersen saç tellerin ağırlaştı, ağırlaştığı için düzleşiyor. Eğer hiç fön uygulamaz zaman içerisinde kestire kestire kurtulursan yine kıvırcık olacak minnakların.
Kullandığın ürünün markası ne? genelde evet öyle kalıp gibi oluyor, sonra yıkayınca geçiyor bende de...Kızlar merhaba. Engin tecrübelerinize dayanarak sormak istediğim sorularım var..
Ben az önce saçıma bahsetmiş olduğunuz işlemi yaptım. Annemle beraber. Bi kuaför malzemecisinden aldık keratin ve sülfatsız şampuanı. Bütün aşamaları aynen uyguladık.
Şuan düzleştirme aşamasıda bitti. Ama saçlarım kazık gibi adeta. Yani nasıl desem kalıp halindebu normal mi ? Diplerde oyle . İlk defa uyguluyorum bu işlemi. Üç dört gün boyunca yani yıkayana kadar böyle mi kalacak ? Şimdiden çok çok teşekkür ederim
aynen canım valla onunla duruyorum daha, 6 ay oluyor herhaldeyaaa en son yazın yakın aralıklarla yapmıştık onunla mı duruyorsun hala? wuuuu harikasın.
ben geçen gün yeni aldım, sağolsun bölüp gönderdi, sizin keratinden. bu sefer onu deneyeyim.
bizim paylaştığımızın yeni serisi gelmiş, çok övdü onu. formaldehit yok, çok çok güzel falan dedi
ama istemedim. bakayım bu hafta müsait olabilirsem yapıcam.
bir yandan dipleri yağlı görünür bir yandan uçları cansız matKızlar merhaba. Engin tecrübelerinize dayanarak sormak istediğim sorularım var..
Ben az önce saçıma bahsetmiş olduğunuz işlemi yaptım. Annemle beraber. Bi kuaför malzemecisinden aldık keratin ve sülfatsız şampuanı. Bütün aşamaları aynen uyguladık.
Şuan düzleştirme aşamasıda bitti. Ama saçlarım kazık gibi adeta. Yani nasıl desem kalıp halindebu normal mi ? Diplerde oyle . İlk defa uyguluyorum bu işlemi. Üç dört gün boyunca yani yıkayana kadar böyle mi kalacak ? Şimdiden çok çok teşekkür ederim
genelde maxi bio keratin kullanıyoruz canım yine genelimiz gitti gidiyordan alıyoruzmerhaba çok fazla yorum var mutlaka vardır ama bulamadım. işlem için marka önerirmisiniz uygun fiyatlı ama işimide görsün saçım ince çok bakımsız değil ama kırık ve dalgalı biraz güçlensin hemde bi yandan düzleşsin die evde kendim yapmak istiyorum bana yardım edin
genelde maxi bio keratin kullanıyoruz canım yine genelimiz gitti gidiyordan alıyoruz
onun dışında biryerde satılıyor mu şahsen biliyorum
fotograflarını paylaşabilirsen yorum yapabilirim :)Canim ben oma baktim ama bi beyaz sise var birde siyah sise herkesin kullandığı hangisi acaba beyaz olanmi fiyati 270di 1000ml
fotograflarını paylaşabilirsen yorum yapabilirim :)
aynı marka ise siyahı da alabilirsin bakamıyorum şuanda :)Yuklenirken hata veriyor canim gg de birtane vsr zaten 1000ml 250tl 250ml 110tl cok olan beyaz sise az olan siyah sise siz beyazdanmi alıyorsunuz daha karlı aslında o tabii 3 4 kisi alinirsa:)) keratin bolusmek isteyen varsa bolussek olmazmi yari yariyada olur yani benim icin 4te 1de olur
Malesef canm gur ve acicidan dolayi yipranmis daha once baska marka yapip memnun kalmistm ama birkac sene oldu. Adama sordum beyaz siseyi acip siyah seseye bölüyormuş ikiside ayni dedi ve ayni gun yikanabiliyor dedi sasirdim 3gun bekliyoruz normalde bizaynı marka ise siyahı da alabilirsin bakamıyorum şuanda :)
keratin bölüşenler var burada geçmiş sayfalardan bulabilirsin ulaşabilirsin kızçelerimize
ben hep büyük beyazı aldım sürekli kullandığım için
saçının durumu nedir bilemiyorum gür değilse ve benimki gibi devada bir uzunlukta değilse 250 ml sana ortalama 3 defa gider
hayır canım aynı gün yıkamaMalesef canm gur ve acicidan dolayi yipranmis daha once baska marka yapip memnun kalmistm ama birkac sene oldu. Adama sordum beyaz siseyi acip siyah seseye bölüyormuş ikiside ayni dedi ve ayni gun yikanabiliyor dedi sasirdim 3gun bekliyoruz normalde biz
hayır canım aynı gün yıkama
eline geçince normal prosedür ne ise onu yap
Kızlar merhaba. Engin tecrübelerinize dayanarak sormak istediğim sorularım var..
koyulaştığını ilk kez sizden okuyorumNormal bi durum eğer keratini sürerken fazlasını saçtan yeterince sıyırabildiysen hepimiz 3 gün o şekilde geziyoruz saç ağırlaşıyor sanki pudra dökmüş gibi mat oluyor ayrıca saç tonuda açık duruyor yıkanınca bi iki ton koyulaşıyor.