Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Peki solgarın ve naturesin Calcium Magnesium Zinc haplarının işlevleri aynı değil mi
natureste ekstradan d vitamini mi var (d vitamini değil mi o)
solgarım biter yakında diğerine döneyim mi
Aynı sadece içerik miktarları farklı çinko anlamında bir de dediğin gibi ekstra d3 var, yani ben Natures'i daha başarılı buldum açıkçası o yüzden onunla devam ediyorum. Evet d3 işlenip d vitaminine çeviriliyor vucud tarafından. İstersen Natures'i de dene ona göre karar verirsin.

KilicBaligi bir sorum olacaktı. Saçımda 1 aydan fazladır aşırı bir yağlanma var - keratinle alakası yok bir anda öncesinde başlamıştı- 2. gün leş gibi oluyor ve yağlanması gitgide artıyor... abim doktor benim, gerçi dahiliyeci ama hemen her şeyden anlar, sorduğumda seboderm şampuan önerdi, içeriği aşağıda:

Sodyumcoco ampho acetat ; Temizleyici aktif maddesi
Coco amido propyl betain ; Köpük dengeleyici
Synercid Asian fusion ; sarımsak ekstraktı
Alpha flor buddleja ao ; Cilt hasarını iyileştirici
Zinc pyrithione (Çinko pirition) ; kepek önleyici
Climbazol ; antifungal kepek önleyici
Provitamin B5 ; Saç kalite artışı sağlar,cildi besler
Pentavitin ; Nemlendirici
Polyqurtinium 10 ; Tarama kolaylığı sağlar, yumuşatıcı
Carbopol Aqua SF1 ; Zinc pyritone taşıyıcısı.

sülfat yok, paraben yok ama içeriğinde sodyumcoco diye bir madde var. Bu keratini etkiler mi ne dersin? Her sodyum aynı değil diye yazdığını hatırlıyorum da daha önceden cevabın için şimdiden teşekkürler..

kuzum
Nature's Bounty Calcium Magnesium Zinc with D3 bu heryerde tükenmiş :)
ama bir de d3 olmayanları var yani üzerinde +d3 yazmıyor, olmadığı anlamına geliyor sankim. Eski üretimler mi acaba, d vitamini sonradan mı eklenmiş
ne diyorsun

hmm bak bunu bilmiyordum.. tekrar dökülmesin okadar uğraşıp çıkarırsam ama :)) hangi vitamini önerirsin?
ozaman bu keratini uygularken eski kalın birşey giyip cam kapı ne varsa açmak lazım..

buarada benimle keratinini paylaşmak isteyen biri var mı ki? buraya bunu yazayım belki biri görür
buarada sizinle saçlarımın şu halini paylaşayım da bi acıyın halinize. herkese ibret olsun dicem ama nasıl ekleneceğini bilemedim

Eski olduğunu sanmıyorum kuzum, ben çok uzun yıllardır kullanıyorum bu markayı, içerik şimdiye kadar hiç değişmedi benim kutunun üzerinde de with d3 yazmıyor mesela.

Bemiks C Günde bir adet. 3 ay kullanım sonrası 1 ay ara verip sonra tekrar 3 ay kullanacaksın.

Hepimiz kulandık memnun kaldık ama brezilya fönü ile kullanım amaçları farklı.

Hepimiz kulandık memnun kaldık ama brezilya fönü ile kullanım amaçları farklı.

benim saçlarım için sanırım davines şuan için yetersiz kalır değil mi? brezilya fönü daha yoğun birşey oluyo bildiğim kadarıyla.. en azından föndü düzleştiriciydi fırçaydı onları saçıma sürmeden daha fazla yıpratmadan uzatabilirm belki..

KilicBaligi sanırım benim sorum atlandı müsait olduğunda cevaplayabilir misin rica etsem

Kesinlikle evet. Yalnız dediğim gibi gerçekten çok çok kokuyor, işlemi yarıda kesip aman be lanet olsun deyip saçını yıkamak isteyebilirsin. Dişini sık çünkü sonuç mükemmel oluyor.

Kesinlikle evet. Yalnız dediğim gibi gerçekten çok çok kokuyor, işlemi yarıda kesip aman be lanet olsun deyip saçını yıkamak isteyebilirsin. Dişini sık çünkü sonuç mükemmel oluyor.

tamam bugünden itibaren araştırmalara başlıyorum bir şekilde temin edicem maxi bio yu. peki kullanım şeklini bildiğim kadaıyla yazsam sana doğru mu acaba?

öncelikle saçımızı tuzsuz bi şampuanla yıkayıp kurutuyoruz.
sonra tutamlara ayırıp saç diplerinden 2 parmak aşağıdan itibaren (benim saçlarım düz) keratini sürüyoruz.
bu şekilde yine kendiliğinden kurumasını bekliyoruz yada kurutma makinesi ile kurutuyoruz.
üzerinden her bir tutam için 7-8 kez düzleştirici ile geçiyoruz.
ertesi gün ve sonraki gün de düzleştirici ile üstünden geçiyoruz. saçımıza toka takmıyoruz, yıkamıyoruz ıslatmıyoruz..
3 gün sonra yalnızca su ile duruluyoruz.

Doğru mu biliyorum?

Şampuan içeriğinde yazan bu kadar mı? Eksik maddeler var gibi görünüyor. Bu kadarsa kullanıma uygun ama yeterince temizlik sağlar mı bilemiyorum.Herşeye rağmen hiç fena görünmüyor memnun kalma ihtimalin yüksek. Ayrıca bir de tahlil yaptır istersen. Ani yağlanmanın bazı sebepleri var, hormonal değişim, çinko eksikliği, egzama vs gibi zaten ağabeyin bu konuda seni yönlendirir. Ekstra biotin falan alıyor olabilir misin?

KilicBaligi sanırım benim sorum atlandı müsait olduğunda cevaplayabilir misin rica etsem

Gerçekten gözümden kaçmış canım, özür...

ay ne demek, çok teşekkür ederim internetten bulduğum içerik bu kadar... biotin değil de bebek niyetimiz var 2018 içinde (hamile değilim hala doğum kontrol hapı kullanımını kesmedim) folik asit alıyorum solgarın, o yapar mı ki?

Tamamen yanlış.

1- Saçlar pulların açıklmasını sağlayacak agresif bir şampuanla yıkanır.
2-Saçlar tamamen kurutulur
3-Keratin diplerden 1 cm boşluk bırakılarak saça sürülür, saçlar bonelenir ve bu şekilde 1 saat kadar beklenir
4-Saçlardan fazla keratin kağıt havluyla alınır
5-Saçlar tamamen kurutulur
6-Saçlar ince ince alınarak düzleştirilir. Her tutam üzerinden 10 defa yeterli
7-Ertesi gün düzleştirilir
8-Ertesi gün düzleştirilir
9-Saçlar şampuanla yıkanır ve keyfine bakılır.

Folik asit bu şekilde yağlanma yapmaz ama bilemedim tatlım.Bir tahlil yaptır da bakalım nedir ne değildir.

yerim 7-8. maddeleri :))))
ayrıntılı yazmış kuzum :))))

ozaman with d3 yazsada yazmasa da alıyorum kuzum
ya ben bemix le birlikte kullanıyorum bunu, gerçi ayrı şeyler de cidden hapı yutmam değil mi

yerim 7-8. maddeleri :))))
ayrıntılı yazmış kuzum :))))

ozaman with d3 yazsada yazmasa da alıyorum kuzum
ya ben bemix le birlikte kullanıyorum bunu, gerçi ayrı şeyler de cidden hapı yutmam değil mi
Birbirini destekler, bu şekilde kullanmak senin için daha yararlı. Yutmazsın yutmazsın merak etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…