- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.629
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #10.301
Aynı sadece içerik miktarları farklı çinko anlamında bir de dediğin gibi ekstra d3 var, yani ben Natures'i daha başarılı buldum açıkçası o yüzden onunla devam ediyorum. Evet d3 işlenip d vitaminine çeviriliyor vucud tarafından. İstersen Natures'i de dene ona göre karar verirsin.Peki solgarın ve naturesin Calcium Magnesium Zinc haplarının işlevleri aynı değil mi
natureste ekstradan d vitamini mi var (d vitamini değil mi o)
solgarım biter yakında diğerine döneyim mi
kuzumAynı sadece içerik miktarları farklı çinko anlamında bir de dediğin gibi ekstra d3 var, yani ben Natures'i daha başarılı buldum açıkçası o yüzden onunla devam ediyorum. Evet d3 işlenip d vitaminine çeviriliyor vucud tarafından. İstersen Natures'i de dene ona göre karar verirsin.
Demir ekikliğinde şöyle bir durum var yalnız, serumla depoları güzelce doldurdun ama yeterli beslenemediğinde bu depolar yeniden boşalmaya başlayacak, çıkan saçlar yeniden dökülecek mesela, ne yapmayı düşünüyorsun? Mini bir multivitamin ile destekelemen çok iyi olurdu.
Diğer konuları Okyanusyaa yanıtlamış, evet tavsiye ederiz çok başarılı bir ürün ama uygularken gaz maskesi(!) kullanmak lazım. Göz yaşartıcı bomba kıvamnda, salya sümük ağlatıyor bilgin olsunSonuç muazzam oluyor tabii o ayrı...
toptancılarda var mı bilemiyorum canım 1 litresi 260 gibi birşeydi
bebek olmadan yap bitir sonra bulaşma :)
kuzum
Nature's Bounty Calcium Magnesium Zinc with D3 bu heryerde tükenmiş :)
ama bir de d3 olmayanları var yani üzerinde +d3 yazmıyor, olmadığı anlamına geliyor sankim. Eski üretimler mi acaba, d vitamini sonradan mı eklenmiş
ne diyorsun
hmm bak bunu bilmiyordum.. tekrar dökülmesin okadar uğraşıp çıkarırsam ama :)) hangi vitamini önerirsin?
ozaman bu keratini uygularken eski kalın birşey giyip cam kapı ne varsa açmak lazım..
buarada benimle keratinini paylaşmak isteyen biri var mı ki? buraya bunu yazayım belki biri görür
buarada sizinle saçlarımın şu halini paylaşayım da bi acıyın halinize. herkese ibret olsun dicem ama nasıl ekleneceğini bilemedim
buaradaa ben saçlarım bu kadar yanmadan önce bakırdı demiştim ya ozamanlar kendini toparlasın diye davines in keratin yükleme serumunu almıştım o da fena değildi. aranızda onu kullanan var mı ?OKYANUSYAA KilicBaligi
Hepimiz kulandık memnun kaldık ama brezilya fönü ile kullanım amaçları farklı.
KilicBaligi bir sorum olacaktı. Saçımda 1 aydan fazladır aşırı bir yağlanma var - keratinle alakası yok bir anda öncesinde başlamıştı- 2. gün leş gibi oluyor ve yağlanması gitgide artıyor... abim doktor benim, gerçi dahiliyeci ama hemen her şeyden anlar, sorduğumda seboderm şampuan önerdi, içeriği aşağıda:
Sodyumcoco ampho acetat ; Temizleyici aktif maddesi
Coco amido propyl betain ; Köpük dengeleyici
Synercid Asian fusion ; sarımsak ekstraktı
Alpha flor buddleja ao ; Cilt hasarını iyileştirici
Zinc pyrithione (Çinko pirition) ; kepek önleyici
Climbazol ; antifungal kepek önleyici
Provitamin B5 ; Saç kalite artışı sağlar,cildi besler
Pentavitin ; Nemlendirici
Polyqurtinium 10 ; Tarama kolaylığı sağlar, yumuşatıcı
Carbopol Aqua SF1 ; Zinc pyritone taşıyıcısı.
sülfat yok, paraben yok ama içeriğinde sodyumcoco diye bir madde var. Bu keratini etkiler mi ne dersin? Her sodyum aynı değil diye yazdığını hatırlıyorum da daha öncedencevabın için şimdiden teşekkürler..
Kesinlikle evet. Yalnız dediğim gibi gerçekten çok çok kokuyor, işlemi yarıda kesip aman be lanet olsun deyip saçını yıkamak isteyebilirsin. Dişini sık çünkü sonuç mükemmel oluyor.benim saçlarım için sanırım davines şuan için yetersiz kalır değil mi? brezilya fönü daha yoğun birşey oluyo bildiğim kadarıyla.. en azından föndü düzleştiriciydi fırçaydı onları saçıma sürmeden daha fazla yıpratmadan uzatabilirm belki..
Kesinlikle evet. Yalnız dediğim gibi gerçekten çok çok kokuyor, işlemi yarıda kesip aman be lanet olsun deyip saçını yıkamak isteyebilirsin. Dişini sık çünkü sonuç mükemmel oluyor.
KilicBaligi bir sorum olacaktı. Saçımda 1 aydan fazladır aşırı bir yağlanma var - keratinle alakası yok bir anda öncesinde başlamıştı- 2. gün leş gibi oluyor ve yağlanması gitgide artıyor... abim doktor benim, gerçi dahiliyeci ama hemen her şeyden anlar, sorduğumda seboderm şampuan önerdi, içeriği aşağıda:
Sodyumcoco ampho acetat ; Temizleyici aktif maddesi
Coco amido propyl betain ; Köpük dengeleyici
Synercid Asian fusion ; sarımsak ekstraktı
Alpha flor buddleja ao ; Cilt hasarını iyileştirici
Zinc pyrithione (Çinko pirition) ; kepek önleyici
Climbazol ; antifungal kepek önleyici
Provitamin B5 ; Saç kalite artışı sağlar,cildi besler
Pentavitin ; Nemlendirici
Polyqurtinium 10 ; Tarama kolaylığı sağlar, yumuşatıcı
Carbopol Aqua SF1 ; Zinc pyritone taşıyıcısı.
sülfat yok, paraben yok ama içeriğinde sodyumcoco diye bir madde var. Bu keratini etkiler mi ne dersin? Her sodyum aynı değil diye yazdığını hatırlıyorum da daha öncedencevabın için şimdiden teşekkürler..
ay ne demek, çok teşekkür ederimŞampuan içeriğinde yazan bu kadar mı? Eksik maddeler var gibi görünüyor. Bu kadarsa kullanıma uygun ama yeterince temizlik sağlar mı bilemiyorum.Herşeye rağmen hiç fena görünmüyor memnun kalma ihtimalin yüksek. Ayrıca bir de tahlil yaptır istersen. Ani yağlanmanın bazı sebepleri var, hormonal değişim, çinko eksikliği, egzama vs gibi zaten ağabeyin bu konuda seni yönlendirir. Ekstra biotin falan alıyor olabilir misin?
Gerçekten gözümden kaçmış canım, özür...
Tamamen yanlış.tamam bugünden itibaren araştırmalara başlıyorum bir şekilde temin edicem maxi bio yu. peki kullanım şeklini bildiğim kadaıyla yazsam sana doğru mu acaba?
öncelikle saçımızı tuzsuz bi şampuanla yıkayıp kurutuyoruz.
sonra tutamlara ayırıp saç diplerinden 2 parmak aşağıdan itibaren (benim saçlarım düz) keratini sürüyoruz.
bu şekilde yine kendiliğinden kurumasını bekliyoruz yada kurutma makinesi ile kurutuyoruz.
üzerinden her bir tutam için 7-8 kez düzleştirici ile geçiyoruz.
ertesi gün ve sonraki gün de düzleştirici ile üstünden geçiyoruz. saçımıza toka takmıyoruz, yıkamıyoruz ıslatmıyoruz..
3 gün sonra yalnızca su ile duruluyoruz.
Doğru mu biliyorum?
Folik asit bu şekilde yağlanma yapmaz ama bilemedim tatlım.Bir tahlil yaptır da bakalım nedir ne değildir.ay ne demek, çok teşekkür ederiminternetten bulduğum içerik bu kadar... biotin değil de bebek niyetimiz var 2018 içinde (hamile değilim hala doğum kontrol hapı kullanımını kesmedim) folik asit alıyorum solgarın, o yapar mı ki?
yerim 7-8. maddeleri :))))Tamamen yanlış.
1- Saçlar pulların açıklmasını sağlayacak agresif bir şampuanla yıkanır.
2-Saçlar tamamen kurutulur
3-Keratin diplerden 1 cm boşluk bırakılarak saça sürülür, saçlar bonelenir ve bu şekilde 1 saat kadar beklenir
4-Saçlardan fazla keratin kağıt havluyla alınır
5-Saçlar tamamen kurutulur
6-Saçlar ince ince alınarak düzleştirilir. Her tutam üzerinden 10 defa yeterli
7-Ertesi gün düzleştirilir
8-Ertesi gün düzleştirilir
9-Saçlar şampuanla yıkanır ve keyfine bakılır.
Birbirini destekler, bu şekilde kullanmak senin için daha yararlı. Yutmazsın yutmazsın merak etme...yerim 7-8. maddeleri :))))
ayrıntılı yazmış kuzum :))))
ozaman with d3 yazsada yazmasa da alıyorum kuzum
ya ben bemix le birlikte kullanıyorum bunu, gerçi ayrı şeyler de cidden hapı yutmam değil mi
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/maxi-bio-keratin-paylasmak-isteyen-var-mi.1019866/
Bi çekap vakti gelmişti zaten 38 bakımına, gitmişken saçlara da baktırayım... çok teşekkür ederimFolik asit bu şekilde yağlanma yapmaz ama bilemedim tatlım.Bir tahlil yaptır da bakalım nedir ne değildir.
Bizi de haberdar et tatlımBi çekap vakti gelmişti zaten 38 bakımına, gitmişken saçlara da baktırayım... çok teşekkür ederim