Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Tamamen yanlış.

1- Saçlar pulların açıklmasını sağlayacak agresif bir şampuanla yıkanır.
2-Saçlar tamamen kurutulur
3-Keratin diplerden 1 cm boşluk bırakılarak saça sürülür, saçlar bonelenir ve bu şekilde 1 saat kadar beklenir
4-Saçlardan fazla keratin kağıt havluyla alınır
5-Saçlar tamamen kurutulur
6-Saçlar ince ince alınarak düzleştirilir. Her tutam üzerinden 10 defa yeterli
7-Ertesi gün düzleştirilir
8-Ertesi gün düzleştirilir
9-Saçlar şampuanla yıkanır ve keyfine bakılır.

evet kızlar internette bi site buldum oraya bir beyefendi telefon numarasını yazmış. maxi bio satıyor. aradım hatay iskenderunda imiş. 1000 ml fiyatı 250 tl dedi. daha az alabiliyor muyuz diye sordum su şişesine bölebilirim dedi. 250ml fiyatına 75 tl , 500 ml fiyatına da 125 tl dedi. sizce güvenilir midir? buradan sipariş veren oldu mu? OKYANUSYAA OKYANUSYAA KilicBaligi KilicBaligi

evet kızlar internette bi site buldum oraya bir beyefendi telefon numarasını yazmış. maxi bio satıyor. aradım hatay iskenderunda imiş. 1000 ml fiyatı 250 tl dedi. daha az alabiliyor muyuz diye sordum su şişesine bölebilirim dedi. 250ml fiyatına 75 tl , 500 ml fiyatına da 125 tl dedi. sizce güvenilir midir? buradan sipariş veren oldu mu? OKYANUSYAA OKYANUSYAA KilicBaligi KilicBaligi
ben de 250 ml almıştım ama gittigidiyordan 100 TL idi... Herkesin satın aldığı satıcıydı, ben bilemedim vallahi :110:

Yani bizim aldığımız satıcı da Hataydan gönderiyor fakat emin olamadım.
GG dan, adamın sattığı daha pahalı bir ürün için bölüp gönderebilir misiniz dediğimde yapamıyorum demişti
Bu adam o adam mı emin değilim,
Acelen yoksa stokların yenilenmesini bekle istersen şöyle de yapabilirsin gg satıcısının tel numarası varsa senin bulduğun no ile aynı ise sıkıntı olmaz herhalde
birde buradan alan var mı yazmışsınız, nereden :)

Tatlışlar, burası evde ürünü nasıl uygulayacağınıza dair olan sayfa, buradan hangi ürünün ne kadar işlevli olduğunu veya nasıl uygulanacağını öğrenebilirsiniz ama ürünleri nereden tedarik edebileceğiniz konusunda biz yardımcı olamayız. İyi olur allahtan kötü olur kuldan demişler. :KK51:

peki snein aldığın orjinal kutusunda mıydı yoksa pet şişede mi gönderdiler?
öyle bildiğin su pet şişesinde değil, gene doğru dürüst bir pette gönderdiler, hatta telefonla arayıp "abla fotoğraftaki pet şişeden elimde kalmadı, başka pet şişede gönderiyorum olur mu" diye sormuştu. Sen gene de gittigidiyoru bekle bence de aman yanlış bişi olur falan, saç önemli bir mevzu bizim için sonuçta...

Yani bizim aldığımız satıcı da Hataydan gönderiyor fakat emin olamadım.
GG dan, adamın sattığı daha pahalı bir ürün için bölüp gönderebilir misiniz dediğimde yapamıyorum demişti
Bu adam o adam mı emin değilim,
Acelen yoksa stokların yenilenmesini bekle istersen şöyle de yapabilirsin gg satıcısının tel numarası varsa senin bulduğun no ile aynı ise sıkıntı olmaz herhalde
birde buradan alan var mı yazmışsınız, nereden :)

:KK48::KK48::KK48: buradandan kastettiğim işte o adamdı yani hataydaki adam :olamaz: şimdi o bahsettiğim kişiyi aradım gitti gidiyordaki kişi siz misiniz diye sordum evet benim dedi. stokları güncellemeyecek misiniz diye sordum oraya koyduğumda daha yüksek fiyata satmam gerekiyor o yüzden şuan için düşünmüyorum dedi. mesela 250 ml i gg da 100 tl ye satıyorum dedi. ben 250 ml satın alıcam ilk etapta 75 tl ye veriyor. sizce güvenmeli miyim? buarada kargo üzretini de o ödüyor

:KK48::KK48::KK48: buradandan kastettiğim işte o adamdı yani hataydaki adam :olamaz: şimdi o bahsettiğim kişiyi aradım gitti gidiyordaki kişi siz misiniz diye sordum evet benim dedi. stokları güncellemeyecek misiniz diye sordum oraya koyduğumda daha yüksek fiyata satmam gerekiyor o yüzden şuan için düşünmüyorum dedi. mesela 250 ml i gg da 100 tl ye satıyorum dedi. ben 250 ml satın alıcam ilk etapta 75 tl ye veriyor. sizce güvenmeli miyim? buarada kargo üzretini de o ödüyor
Gittigidiyorda benim de mağazam var, az sayıda ürünü olan mağazalar için aylık 50 TL mağaza ücreti vardır + her satıştan da %10 keser. 100 yerine 75'e satması bayağı bir indirim anlamına geliyor, o yüzden ben bir şey diyemem. Şahsi fikrim bölüşmek isteyenleri araştır ya da mağazaya eklemesini bekle... Abuk subuk bir şey yollanmasın sana...

Arkadaşlar 4 gün önce dande nano keratin ile fönümü yapıp bugün yıkadım.sonuç güzel duruyor.yani ben daha önce kuaförde yaptırmıştım.ondan kat kat daha iyi.bakalım ne kadar idare edecek

bilemedim :)
al derim birşey olur alma derim başka birşey
siz karar verin

ben biraz tezcanlıyım o yüzden cuma günü siparişi verdim hadi dedim en fazla 75 tl riske atmış olurum, bu zamana kadar boşa harcadığım paraları düşünürsem çok değil :olamaz::olamaz: bugün elime ulaşacak bakalım. whatsaptan görüştüm satıcı ile kapalı kutusunun fotoğrafını attı bana. izmirde ondan bu ürünü alan kuaför müşterileri varmış isimlerini verdi isterseniz sorabilirsiniz diye, güvenimi kazanmak için.. kime uygulatacaksınız bu ürünü diye sorduğunda kendim uygulucam dedim hı ozaman ürünü biliyorsunuz dedi.. ben de bilmiyorum demedim yanlış bi ürün göndermesin diye, nasıl olsa siz nasıl uygulanacağını tarif etmiştiniz :KK49:artık gerisi onun vicdanına kalmış.. OKYANUSYAA OKYANUSYAA KilicBaligi KilicBaligi susluduygu susluduygu

KilicBaligi KilicBaligi OKYANUSYAA OKYANUSYAA inşallah kızları doğru etiketleyebilmişimdir
ben geçen gün brezilya fönü için gittim adam bana fön çekmedi :)
saçların fazlaca yıpranık şimdi ben yaparsam 200 derece ısı k0opabilir vs dedi
zaten istediğim gibi boya da yapmadı sanırım ya malz elinde yoktu yada başından savdı anlayamadım
şimdi ben fönü bahar ayında kendim çekeceğim ufak bir çocuğum var ve bol havalandırmam için balkonda yapmam lazım o işi
ama evde keratin botoks mu ne onu yapmak istiyorum en azından biraz daha bakımlı durur en azından kolay şekil alır diye
keratin botoks için nasıl ürünler kullanabiilirim bana yardımcı olabilirmisiniz :)

KilicBaligi KilicBaligi OKYANUSYAA OKYANUSYAA inşallah kızları doğru etiketleyebilmişimdir
ben geçen gün brezilya fönü için gittim adam bana fön çekmedi :)
saçların fazlaca yıpranık şimdi ben yaparsam 200 derece ısı k0opabilir vs dedi
zaten istediğim gibi boya da yapmadı sanırım ya malz elinde yoktu yada başından savdı anlayamadım
şimdi ben fönü bahar ayında kendim çekeceğim ufak bir çocuğum var ve bol havalandırmam için balkonda yapmam lazım o işi
ama evde keratin botoks mu ne onu yapmak istiyorum en azından biraz daha bakımlı durur en azından kolay şekil alır diye
keratin botoks için nasıl ürünler kullanabiilirim bana yardımcı olabilirmisiniz :)
koparmıymış :KK70::KK70:
kopsa benimki kopardı ahhh ah, bu kuaförlerin hiçbirşey bilmeyipte çok şey biliyormuş gibi yansıtmaları beni ldürüyor güldürüyor
Davines Nourishing serisinin serumu var canım dediğin botox olayı için
ben biraz tezcanlıyım o yüzden cuma günü siparişi verdim hadi dedim en fazla 75 tl riske atmış olurum, bu zamana kadar boşa harcadığım paraları düşünürsem çok değil :olamaz::olamaz: bugün elime ulaşacak bakalım. whatsaptan görüştüm satıcı ile kapalı kutusunun fotoğrafını attı bana. izmirde ondan bu ürünü alan kuaför müşterileri varmış isimlerini verdi isterseniz sorabilirsiniz diye, güvenimi kazanmak için.. kime uygulatacaksınız bu ürünü diye sorduğunda kendim uygulucam dedim hı ozaman ürünü biliyorsunuz dedi.. ben de bilmiyorum demedim yanlış bi ürün göndermesin diye, nasıl olsa siz nasıl uygulanacağını tarif etmiştiniz :KK49:artık gerisi onun vicdanına kalmış.. OKYANUSYAA OKYANUSYAA KilicBaligi KilicBaligi susluduygu susluduygu
Madem aldın bu yazacağım yönlendirme gibi olmaz diye düşünüp rahatça yazabilirim :)
sıkıntı olacağını sanmıyorum, o adam her daim arar ve standart sorusudur ürünü biliyor musunuz diye sormak
ve doğru bulunduğunuz ili sorar kullanan kuaför varsa da isimlerini verir :)
yani aynı adam gibi duruyor

koparmıymış :KK70::KK70:
kopsa benimki kopardı ahhh ah, bu kuaförlerin hiçbirşey bilmeyipte çok şey biliyormuş gibi yansıtmaları beni ldürüyor güldürüyor
Davines Nourishing serisinin serumu var canım dediğin botox olayı için

Madem aldın bu yazacağım yönlendirme gibi olmaz diye düşünüp rahatça yazabilirim :)
sıkıntı olacağını sanmıyorum, o adam her daim arar ve standart sorusudur ürünü biliyor musunuz diye sormak
ve doğru bulunduğunuz ili sorar kullanan kuaför varsa da isimlerini verir :)
yani aynı adam gibi duruyor

ayy teşekkür ederim walla şimdi biraz daha rahatladım :) akşam eve gider gitmez denicem sabırsızlanıyorum :spor::spor:

ayy teşekkür ederim walla şimdi biraz daha rahatladım :) akşam eve gider gitmez denicem sabırsızlanıyorum :spor::spor:
:KK48::KK48: bizi de bilgilendir
lütfen dikkatli ol sıkı koru ağzını yüzünü boğazını
ilacı sürüp kurutmadan asla düzleştirmeye geçme soluksuz kalıverirsin

:KK48::KK48: bizi de bilgilendir
lütfen dikkatli ol sıkı koru ağzını yüzünü boğazını
ilacı sürüp kurutmadan asla düzleştirmeye geçme soluksuz kalıverirsin

günaydın canım :) dün eve gittim hemen saçımı yıkadım. kurutup hafif bi fön çektim. benim evimde balkon yok arka giyinme odamda boydan fransız balkon dedikleri sürgülü kapıdan var. oraya kapıyı açıp oturdum tüm teçhizatı da yanıma aldım.diğer tarafıma da vantilatöf koydum. sürerken gözlerim yaşarmaya başladı ama asıl facia saçları kurutmakmış.. elimde kurutma makinesi camdan dışarı sarkarak kuruttum bazı zamanlar.. boğazım inanılmaz yandı. bir iki kaşık yoğurt yedim.. bir de benim saç diplerimde egzama var o kısımlar yandı baya.. neyse en son düzleştirdim biraz bekleyip uyudum ama uyurken bile dikkat ettim çok bozulmasın diye. sabah uyanınca da tekrar düzleştirdim. şuan işyerinde inek yalamış gibi bir kafayla oturuyorum :KK48::KK48: benim saçlarım düz, ben bu işlemi yanıklar için yaptım. bir de hızlı uzasın diye. acaba yarın sabah yıkasam etkisi kaybolur mu?

günaydın canım :) dün eve gittim hemen saçımı yıkadım. kurutup hafif bi fön çektim. benim evimde balkon yok arka giyinme odamda boydan fransız balkon dedikleri sürgülü kapıdan var. oraya kapıyı açıp oturdum tüm teçhizatı da yanıma aldım.diğer tarafıma da vantilatöf koydum. sürerken gözlerim yaşarmaya başladı ama asıl facia saçları kurutmakmış.. elimde kurutma makinesi camdan dışarı sarkarak kuruttum bazı zamanlar.. boğazım inanılmaz yandı. bir iki kaşık yoğurt yedim.. bir de benim saç diplerimde egzama var o kısımlar yandı baya.. neyse en son düzleştirdim biraz bekleyip uyudum ama uyurken bile dikkat ettim çok bozulmasın diye. sabah uyanınca da tekrar düzleştirdim. şuan işyerinde inek yalamış gibi bir kafayla oturuyorum :KK48::KK48: benim saçlarım düz, ben bu işlemi yanıklar için yaptım. bir de hızlı uzasın diye. acaba yarın sabah yıkasam etkisi kaybolur mu?
Hazır yapıp kurtulmuşken acele etme ve bekle, boş yere ağız burun dağıtmış olma :)
kaç derecede yaptın, 200 ü geçmeseydin madem saçların düz
bu arada hızlı uzamaya katkısı pek olmaz bu ürünün, saç tellerini onarır

Hazır yapıp kurtulmuşken acele etme ve bekle, boş yere ağız burun dağıtmış olma :)
kaç derecede yaptın, 200 ü geçmeseydin madem saçların düz
bu arada hızlı uzamaya katkısı pek olmaz bu ürünün, saç tellerini onarır

olsun , uzatmasa bile yanıkların görünümü düzeltsin o bile yeter.. bende braun satin hair var onda derece yazmıyor,seviyeler var. orta seviyeye getirip yaptım. saçlarım dipten 5 cm kendi rengim, uçlar ise platin. diplere ilacı da düzleştiriciyi de pek sürmemeye özen gösterdim. ama altıma siyah tayt giymiştim bağdaş kurup oturdum kucağım sarı sarı saç kırıklarıyla doldu :KK43: tamam o halde yarın da bu kafayla gelirim hatta sanırım daha beter olacak :) bu kadar eziyet çekmişken tam olsaun..

X