Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

o yazıyı kopyalayıp her yere yapıştırasım var :KK70:
konunun temeli daha önce paylaştığım işte bu yazıdır :))

liquid keratine sıra gelince, alan ve almayı planlayan arkadaşlar varmış
KilicBaligi KilicBaligi da zaten gereken açıklamayı yapmış

paranıza yazık, gerek yok
çünkü zerre kadar faydası yok
hadi yaaa
o zaman evde kendim yapmayı deniyeyim ben
3 gün üst üste kuaföre gidemem :KK43:

hadi yaaa
o zaman evde kendim yapmayı deniyeyim ben
3 gün üst üste kuaföre gidemem :KK43:

Yani eğer kuaförde yaptıracaksanız geriye kalan iki gün yapılacak düzleştirme işlemi için zaten kuaföre gitmenize gerek yok kendiniz yapabilirsiniz
Ama benim tavsiyem tamamen evde kendinizin yapması yönünde, hem kullandığınız ürünü bilirsiniz hem maaliyet açısından kuaföre para yedirmemiş olursunuz :)

Yani eğer kuaförde yaptıracaksanız geriye kalan iki gün yapılacak düzleştirme işlemi için zaten kuaföre gitmenize gerek yok kendiniz yapabilirsiniz
Ama benim tavsiyem tamamen evde kendinizin yapması yönünde, hem kullandığınız ürünü bilirsiniz hem maaliyet açısından kuaföre para yedirmemiş olursunuz :)
ben kendi saçımı düzleştirdiğimde çok değişik duruyor
nasıl anlatsam bilemiyorum ama dipler hafif kabarık uçlar ise dümdüz fırça gibi asla düz fön gibi durmuyor
birde ufak bir oğlum var evde koku olur mu vantilatör vs gözüm korkuyor açıkçası
ilkini yaptırıp sonrasını evde yaparım belki

ben kendi saçımı düzleştirdiğimde çok değişik duruyor
nasıl anlatsam bilemiyorum ama dipler hafif kabarık uçlar ise dümdüz fırça gibi asla düz fön gibi durmuyor
birde ufak bir oğlum var evde koku olur mu vantilatör vs gözüm korkuyor açıkçası
ilkini yaptırıp sonrasını evde yaparım belki
Koku oluyor evet
nasıl isterseniz :)

Yazmamışım yukarıda, kullandığım maxi bio'ydu, bu arada 30 dk beklettim bir dahaki sefere 40 dk bekleteyim kafamda bakalım :KK49:
hemen hemen ayni,aşamalardan bende geçtim zaten platin olan sacima ayni gun 4 defa dip uc oryal kullanilinca tum sacim komple yandi diplerdeki yariklarda cabasi
oncelikle sunu söyleyeyim yeni saclarin cikar merak etme ben surekli kestirdim kendim kestim yqg bakimlari cok yaptım bu surecte yani en azindan taranabilsin diye hindistan cevizi yagi bol bol uyguladim diplerde karisik bakim yagi yaptim 2.5 yilin sonunda kendi sacim su an catal bolgesinde :)) kesinlikle iyi bir şampuan sac kremi haftada 1-2 defada onarmaya nemlendirmeye yarar bir maske kullanman lazim şampuan olarak matrix biolage keratindose sac kremi olarak KilicBaligi KilicBaligi nin onerdigi matrix biolage fiberstrong sac kremi muhteşem bence hem onarma hem parlaklık hem puruzsuzluk vb ben cok memnun kaldim dustan sonra kilicinda soyledigi nashi argan kesinlikle oneririm
bunlarin disinda bir sure isi aletlerinden boyadan uzak durmani tavsiye ederim

sizinle görüştüğüm gün liquid keratin satıcıları ile görüşüp siparişimi iptal etmek istedim ancak beni bir şekilde ikna ettiler. geldi set ve denedim üç kez sürdüm tam da tarif ettikleri gibi yaptım ve sonuç tam bir hüsran.. şidmi ikna etmek için verdikleri o garanti vardı ya hani paranız iade vs onunla uğraşıyorum.. saç maskesi fena değil yumuşatıyor ama keratin serumları tam bi hayal kırıklığı kullanacak olanları şimdiden uyarıyorum kesinlikle paranızı çöpe atmayın.. :KK43: saçlarım dipten 4 parmak kadar uzadı ramazan bayramından beri.. 2 ayda bir falan gidip kestiriyorum ama yok yanıklar bir türlü bitmiyor okadar kötü duruyor ki.. o günden beri birdaha hiç boyatmadım saçımı hatta düzleştirici maşa vs çok mecbur kalmadıkça yapmıyorum.. bu yanıklardan nasıl kurtulucam nasıl uzucak saçlarım bilmiyroum. bi arkadaşım demir eskikliği nedeniyle serum taktırmıştı saçları hem çok uzadı hem de inanılmaz gürleşti.. inanır mısınız çok bi ihtiyacım olmamasına rağmen 5 kez serum taktırdım :halay: bir de gittim geçen gün biotin hapı aldım. allahım nerde ne duysam yapıyrum saçlarım hemen uzasın diye ama belli bi etki göremiyorum..

Bende dande nano keratin alıp denedim. Ama saçlarım cok gür olduğundan ve de talimatlara uygun yapmadigimdan ( öncesinde duzlestirmeliydim üsendim sacmaladim. ) ve de 80 ml en az keratin denilirken sisenin üstünden cok az bir miktar kullandigimdan 'tabiki' tutmadı. Suan da da bir daha yapma isteğim yok isteyen olursa gg den aldim faturasi da duruyor. Satmak istiyorum. Ozelden yazabilirsiniz.

sizinle görüştüğüm gün liquid keratin satıcıları ile görüşüp siparişimi iptal etmek istedim ancak beni bir şekilde ikna ettiler. geldi set ve denedim üç kez sürdüm tam da tarif ettikleri gibi yaptım ve sonuç tam bir hüsran.. şidmi ikna etmek için verdikleri o garanti vardı ya hani paranız iade vs onunla uğraşıyorum.. saç maskesi fena değil yumuşatıyor ama keratin serumları tam bi hayal kırıklığı kullanacak olanları şimdiden uyarıyorum kesinlikle paranızı çöpe atmayın.. :KK43: saçlarım dipten 4 parmak kadar uzadı ramazan bayramından beri.. 2 ayda bir falan gidip kestiriyorum ama yok yanıklar bir türlü bitmiyor okadar kötü duruyor ki.. o günden beri birdaha hiç boyatmadım saçımı hatta düzleştirici maşa vs çok mecbur kalmadıkça yapmıyorum.. bu yanıklardan nasıl kurtulucam nasıl uzucak saçlarım bilmiyroum. bi arkadaşım demir eskikliği nedeniyle serum taktırmıştı saçları hem çok uzadı hem de inanılmaz gürleşti.. inanır mısınız çok bi ihtiyacım olmamasına rağmen 5 kez serum taktırdım :halay: bir de gittim geçen gün biotin hapı aldım. allahım nerde ne duysam yapıyrum saçlarım hemen uzasın diye ama belli bi etki göremiyorum..
inşallah paramızı geri verirler
hangi seti aldınız bilemiyorum dediğiniz gibi maskesi fena değil
birde banyo sonrası mentollü bir solüsyonu var, saç derinize sürüyorsunuz, porları açıyor böylece daha sonradan süreceğiniz yağın nüfuzunu hızlandırıyor, dolaşımı güçlendiriyor falan filan
ama değmez :KK43:(
serumu siz de mi demir eksikliği nedeni ile taktırdınız
keratin tüplerinden de gönderdiler mi
neyse hayırlısı bakalım :)

Geçmiş olsun ama uyarmıştım, direkt siparişi iptal etmeli veya iade etmeliydiniz. Şu durumda hiç sanmıyorum ki para iadesi yapsınlar ama umarım beni yanıltırlar. Bu arada kutu içerisinde ki saç maskesi gerçekten iyi, eğer ürünleri iade edemezseniz o ürünü kullanın, diğerleri çöp hele şampuanı kesinlikle kullanmayın. En sağlıklı saçı bile çalı kıvamına getirecek kadar korkunç bir ürün. Keratine denecek bir şey yok zaten, işe yaramadığı test edildi onaylandı.

Biotin konusu sıkıntılı, günlük 300 mcg kullanım uygun ama tahminen siz 1000 mcg veya 5000 mcg satın aldınız, dolayısıyla bu bir süre sonra cildinizde aşırı yağlanma, gözenek tıkanıklığı ve sivilce yapacak. Derdiniz saç uzatmak ise çinko kullanın Solgar veya Nature's bounty 25 mg uygun. 3. aydan sonra zaten saç kalitenizde ki artışı görürsünüz.

liquidden aynen bende hic memnun kalmadim ama maskesini cok begendim birde nunaat keratin duymussunuzdir keratin yukleme icin oda ayni kotu bir urun kabarikligini almaya bile iyi gelmedi uzak durun bence o urundende

Geçmiş olsun ama uyarmıştım, direkt siparişi iptal etmeli veya iade etmeliydiniz. Şu durumda hiç sanmıyorum ki para iadesi yapsınlar ama umarım beni yanıltırlar. Bu arada kutu içerisinde ki saç maskesi gerçekten iyi, eğer ürünleri iade edemezseniz o ürünü kullanın, diğerleri çöp hele şampuanı kesinlikle kullanmayın. En sağlıklı saçı bile çalı kıvamına getirecek kadar korkunç bir ürün. Keratine denecek bir şey yok zaten, işe yaramadığı test edildi onaylandı.

Biotin konusu sıkıntılı, günlük 300 mcg kullanım uygun ama tahminen siz 1000 mcg veya 5000 mcg satın aldınız, dolayısıyla bu bir süre sonra cildinizde aşırı yağlanma, gözenek tıkanıklığı ve sivilce yapacak. Derdiniz saç uzatmak ise çinko kullanın Solgar veya Nature's bounty 25 mg uygun. 3. aydan sonra zaten saç kalitenizde ki artışı görürsünüz.

bayağı bi gözlerini korkuttum paranın bir kısmını iade edicez dediler ama avukatıma bildirdiğimiz söyledim. gerçekten de bunun peşini bırakmıcam parası için değil, sırf insanlara boş vaatler verip kndırdıkları için.. ben sadece 3 tüp keratin bir de maske olan seti almıştım. maskeyi de iade edicem paramın tamamını iade ettiklerinde.. ya herşey bi tarafa okadar umutlanmıştım ki :KK43:

inşallah paramızı geri verirler
hangi seti aldınız bilemiyorum dediğiniz gibi maskesi fena değil
birde banyo sonrası mentollü bir solüsyonu var, saç derinize sürüyorsunuz, porları açıyor böylece daha sonradan süreceğiniz yağın nüfuzunu hızlandırıyor, dolaşımı güçlendiriyor falan filan
ama değmez :KK43:(
serumu siz de mi demir eksikliği nedeni ile taktırdınız
keratin tüplerinden de gönderdiler mi
neyse hayırlısı bakalım :)

bende demir eksikliği vardı ama serum taktıracak kadar kötü bir seviyede değildi. ama arkadaşımın saçlarını gördüğümde koşup gittim aynı hastaneye doktora durumu anlattım benim derdim saç dedim :)) doktor bile güldü halime :) haftada bir kere olmak koşuluyla 5 kez serum verildi şimdi bekliyorum bakalım.. ben içinde 3tane keratin serumu 1 tane de maske olan seti almıştım 219 tl ye. serumları kullandım maskeyi de 3 kez yaptım daha neredeyse tamamı duruyor. paramın tamamını iade ettiklerinden maskeyi göndericem onlara.. bir de bu konuda bi brezilya fönü markasından bahsetmiştiniz ya siz yada KilicBaligi KilicBaligi maxi bio keratin miydi? tavsiye ediyormusunuz bu yanık saçlarıma iyi gelir mi?

KilicBaligi KilicBaligi canım solgarın kalsiyum magnezyum plus zinc inde 15mg zinc varken solgar zinc de bu 22 mg imiş
ilki daha mı hoş :)))))
ne diyorsun, bende ilki var ya gerek var mı diğerine dönmeye
birde az önce ikisi arasındaki farkı araştırırken denk geldim, ilki için diyor ki günde 3 kere alın
ben de 1 tane atıveriyorum, yetersiz mi, birşey mi kaçırdım yada atladım kuzum, yada UNUTTUM :olamaz::işsiz::KK48:

bende demir eksikliği vardı ama serum taktıracak kadar kötü bir seviyede değildi. ama arkadaşımın saçlarını gördüğümde koşup gittim aynı hastaneye doktora durumu anlattım benim derdim saç dedim :)) doktor bile güldü halime :) haftada bir kere olmak koşuluyla 5 kez serum verildi şimdi bekliyorum bakalım.. ben içinde 3tane keratin serumu 1 tane de maske olan seti almıştım 219 tl ye. serumları kullandım maskeyi de 3 kez yaptım daha neredeyse tamamı duruyor. paramın tamamını iade ettiklerinden maskeyi göndericem onlara.. bir de bu konuda bi brezilya fönü markasından bahsetmiştiniz ya siz yada KilicBaligi KilicBaligi maxi bio keratin miydi? tavsiye ediyormusunuz bu yanık saçlarıma iyi gelir mi?
Maxi bio keratin ile aşk yaşıyoruz biz yahu :))
saçlarının durumu tam nedir bilemiyorum
ama bu ürünün düzleştirme özelliği olduğu gibi tamir onarım özelliği de var
eh şaça keratin yüklüyor
liquid maxi nin yanından dahi geçemez

Maxi bio keratin ile aşk yaşıyoruz biz yahu :))
saçlarının durumu tam nedir bilemiyorum
ama bu ürünün düzleştirme özelliği olduğu gibi tamir onarım özelliği de var
eh şaça keratin yüklüyor
liquid maxi nin yanından dahi geçemez

maxi bionun satışı durmuş internette bulamıyırum.. :KK43: siz nereden alıyorsunuz?

Hayır durmuyor sadece stokta kalmıyor, yenileri gelince gg de yayınlanır takip edin
ya da buradan alan arkadaşlar ile irtibata geçip paylaşabilirsiniz

kuaför toptancıları oluyor ya hani onlarda bulabilir miyim acaba? bir de fiyatı ne kadar? ve son sorum :) 9 aylık evliyiz bebek düşünmeye başlıyoruz bunun bi zararı olur mu ?

KilicBaligi KilicBaligi canım solgarın kalsiyum magnezyum plus zinc inde 15mg zinc varken solgar zinc de bu 22 mg imiş
ilki daha mı hoş :)))))
ne diyorsun, bende ilki var ya gerek var mı diğerine dönmeye
birde az önce ikisi arasındaki farkı araştırırken denk geldim, ilki için diyor ki günde 3 kere alın
ben de 1 tane atıveriyorum, yetersiz mi, birşey mi kaçırdım yada atladım kuzum, yada UNUTTUM :olamaz::işsiz::KK48:
Solgar Calcium Magnesium Plus zinc 5mg çinko içerir
Solgar Chelated Zinc 25 mg Çinko içerir tatlım. 22 mg olan çiğneme tableti olan.

Bak ben şöyle yapıyorum, Solgar değil Nature's Bounty kullanıyorum bu markanın Calcium Magnesium Zinc kombinasyonu şu şekilde;

Kalsiyum 333 mg
Magnezyum 133 mg
Çinko 8 mg
D3 200 IU

Bununla Chelated Zinc 25 mg yi birlikte kullanıyorum yani günlük toplam aldığım Çinko miktarı 33mg. Yalnız unutmamak gerekir ki, benim çinko eksikliğim var. İki ürünün amacı birbirinden farklı bu yüzden birini bırakıp diğerine devam etmek mantıklı olmaz.Ayrıca günde 1 kaplet yeterli, yükseltmeye gerek yok.

Demir ekikliğinde şöyle bir durum var yalnız, serumla depoları güzelce doldurdun ama yeterli beslenemediğinde bu depolar yeniden boşalmaya başlayacak, çıkan saçlar yeniden dökülecek mesela, ne yapmayı düşünüyorsun? Mini bir multivitamin ile destekelemen çok iyi olurdu.

Diğer konuları Okyanusyaa yanıtlamış, evet tavsiye ederiz çok başarılı bir ürün ama uygularken gaz maskesi(!) kullanmak lazım. Göz yaşartıcı bomba kıvamnda, salya sümük ağlatıyor bilgin olsun :KK48::KK48::KK48: Sonuç muazzam oluyor tabii o ayrı...

Solgar Calcium Magnesium Plus zinc 5mg çinko içerir
Solgar Chelated Zinc 25 mg Çinko içerir tatlım. 22 mg olan çiğneme tableti olan.

Bak ben şöyle yapıyorum, Solgar değil Nature's Bounty kullanıyorum bu markanın Calcium Magnesium Zinc kombinasyonu şu şekilde;

Kalsiyum 333 mg
Magnezyum 133 mg
Çinko 8 mg
D3 200 IU

Bununla Chelated Zinc 25 mg yi birlikte kullanıyorum yani günlük toplam aldığım Çinko miktarı 33mg. Yalnız unutmamak gerekir ki, benim çinko eksikliğim var. İki ürünün amacı birbirinden farklı bu yüzden birini bırakıp diğerine devam etmek mantıklı olmaz.Ayrıca günde 1 kaplet yeterli, yükseltmeye gerek yok.
Peki solgarın ve naturesin Calcium Magnesium Zinc haplarının işlevleri aynı değil mi
natureste ekstradan d vitamini mi var (d vitamini değil mi o)
solgarım biter yakında diğerine döneyim mi

X