- 8 Şubat 2017
- 71
- 19
- 45
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #10.241
Siparişi verdim, satıcı aradı abla farklı şişeye koysam olur mu diyor, fotoğraftaki şişeden kalmamış :) Ve evet, kendisi bölüyormuş :))iyi bari siparişi veriyorum yarın ulaşır umarım .... çok teşekkür ederim.
Yani bu boya olayına bu zamana kadar bulaşmadığım için inan ki net bilgiler veremiyorum :)en son 6 ay önce brezilya fönümü yapmıştım, ombrede de kendi saçıma sadece açıcı kullandılar şu an boya yok saçımda sarı tonu da gibi biraz açabilir sorun yok.
aslında brezilya fönünü sonraya bırakma sebebim bir oreal fönü bozar diye düşünüyorum ikincisi açıldığı için yıpranma olacağı barizdi fönüm iyileştirir diye düşündüm.
cumartesi yapıldı saçım, cuma fönü yapsam olur mu ki ?
malum sarı saçlar düzken güzel :)
Yani bu boya olayına bu zamana kadar bulaşmadığım için inan ki net bilgiler veremiyorum :)
genelde kendi üzerimde etkisini görmediğim şeyler konusunda pek konuşmayı istemiyorum, daha önce saçımı hiç boyatmadım, açıcıymış bilmem neymiş hiç anlamam :)
kılıç zaten görür cevap verir ki vermiştir de bakmadım yazılara
tahmin ettiğin gibi küllü cila var, önerilerine uyacağım. çok çok teşekkürler
Benim saçımı da dün kuaför küllü renge boyadı.soğuk sarı dibine de 7.1 küllü gri gibi bi renk oldu.brezilya yapmayı düşünüyordum birkaç güne kadar.hatta aldım keratini de.şimdi yaparsam saç rengim nasıl olacak kılıçbalığı.illa ki cila mı gerekecek?evde yapabilirmiyim bu cilayı?bir fikir alsam sizden
iyi bari siparişi veriyorum yarın ulaşır umarım .... çok teşekkür ederim.
Alsın kullansın ama her kullanımda dalgaları biraz daha açılacak bunun bilgisini ver arkadaşına. Yani şu anki lülelerini sevdiyse dande saçtan tamamen akmadan ve eski dalgaları yerine gelmeden uygulama yapmasın. Yok hayır daha düz istiyorsa o halde uygulayabilir.kılıç cevap verdi, hemen yapabiliyormuşuz ilgin için teşekkür ederim.
bu arada ek bilgi vermek isterim dande nano keratini farklı bir arkadaşım denedi, saçları kıvırcık ve karmaşık, sonucu düz olmadı ama kabarıklık yok yıpranmışlık gitmiş saçlar pırıl pırıl ve nasıl olduysa maşayla sarılmış gibi bir lüle oluşmuş, ben düz olmadığı için üzüldüm ama halinden aşırı memnun tekrar alalım diyor.
sanırım bu düzlük olayı saçtan saça çok değişmekte.
Salı akşamı son defa düzleştirip yıkayabilirsin canım. Kuruturken maske, eldiven vantilatör ihmal etme.Tekrar merhaba,
Kargoyu perşembe günü kaçırdığımdan ancak bugün teslim aldım, şimdi de kafaya sürdüm bekleme aşamasındayım. 3 gün yıkamak derken şimdi yarın 1. gün, pazartesi 2. gün, 3. gün salı sabahı yıkamamı tavsiye eder misiniz yoksa 3. gün akşamını hatta 4. gün çarşamba sabahını bekleyeyim misaçlarım bu ara acaip yağlı, normalde 2. günün akşamında kendimden tiksinme aşamasına geliyorum da natura keratin yapmıştım daha önce, yanılmıyorsam 4. gün sabahı yıkıyordum onda da, en son yapalı 6-7 ay oldu aklımda kalmamış
Çok çok teşekkür ederim :) selective ammino keratin kullanıyorum saç kremi ve maskesi olarak sorun olmadığını okumuştum, doğru hatırlıyorum değil miSalı akşamı son defa düzleştirip yıkayabilirsin canım. Kuruturken maske, eldiven vantilatör ihmal etme.
maşşallah ne güzel saçlar, tü tü tü
Rica ederim.
Saçındaki küllü pigment silinecek canım. Zaten brezilya fönü yapmasan bile 3-5 yıkama sonra küllü pigment akıp gidecek bu yüzden cila yapmayı sana öğretmek gerek. Evet evde yapabilirsin. Saçının dibi 7.1 ama acaba saç boylarının rengi nedir biliyor musun?
Kuaför saçımın tamamını önce açıcıyla açtı.sonra platin denebilir gri sarı gibi bir renk yaptı.yanibeyaza yakın bir sarı.daha sonra diplerimi gri kahve küllü bir renk yaptı.yani bakılınca küllü olduğu anlaşılıyor.cikayı nasıl yapmam lazım kılıçbalığı?bu arada teşekkür ederim cevabın için de
Rica ederim.
Rica ederim.
Saçındaki küllü pigment silinecek canım. Zaten brezilya fönü yapmasan bile 3-5 yıkama sonra küllü pigment akıp gidecek bu yüzden cila yapmayı sana öğretmek gerek. Evet evde yapabilirsin. Saçının dibi 7.1 ama acaba saç boylarının rengi nedir biliyor musun?
Rica ederim.
merhaba orjinal maxi bio bu mu
ayy öyle mi hiç bilmiyodum,düzenle seçeneği de kaybolmuşÖyle görünüyor ama forumda link atmak yasak, düzenle istersen canım.
Evet bu ürünayy öyle mi hiç bilmiyodum,düzenle seçeneği de kaybolmuşsiz bu satıcıdan mı alıyordunuz peki?
Selective kullanmaya devam edebilirsin, Otacı'nın bahsettiğin şampuanı da uygundur. Vallahi o kokuya sinek bile gelmezSelamlarKilicBaligi ,
Sanırım önceki sayfada kaldı, daha önceden okuduğumda selective ammino keratin saç maskesi kullanılabiliyor diye okuduydum, hala kullanabiliyoruz değil mi? Ben onu saç kremi olarak kullanıyorum daBir de otacının yağlı saçlar için olan SLS SLES paraben ve silikon içermeyen meyveli şampuanından kullanıyordum hali hazırda, onunla devam edebilirim değil mi?
Çok teşekkür ederim tekrar, yarın akşama kadar bu saçlarla nasıl dayanıcam bilmiyorum bir sürü de işim var sinekler üşüşmese tepeme bari
Evet ya gelmiyorSelective kullanmaya devam edebilirsin, Otacı'nın bahsettiğin şampuanı da uygundur. Vallahi o kokuya sinek bile gelmez