Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

en son 6 ay önce brezilya fönümü yapmıştım, ombrede de kendi saçıma sadece açıcı kullandılar şu an boya yok saçımda sarı tonu da gibi biraz açabilir sorun yok.
aslında brezilya fönünü sonraya bırakma sebebim bir oreal fönü bozar diye düşünüyorum ikincisi açıldığı için yıpranma olacağı barizdi fönüm iyileştirir diye düşündüm.
cumartesi yapıldı saçım, cuma fönü yapsam olur mu ki ?
malum sarı saçlar düzken güzel :)

Canım çok sıkkın.Geçen çarşamba Dande Nano Keratin yaptım. İtiraf ediyorum işlemi yapmadan önce düzleştirmedim nasılsa ilacı sürdükten sonra yine saçım kıvrılıyor diye. İşlem bittikten sonra 3 gün düzleştirmemiz gerekiyor ya ben 2 kere yaptım bunu kıvrılan yerlere. Sonuç hüsran. Maxi Bio'da ilk yaptığımda da iki gün düzleştirmiştim ama yinede çok farketmişti. O zaman tek fark saçı baştan başa düzleştirdim ama şöyle birşey var şuan saçımın hiçbir yerinde iyi bir belirti yok.Sadece kolay açılıyor.Şimdi ben bu çarşamba yine yapsam olur mu? Düz olsun isterim tabii ama benim için düzlükten çok elektriklenip kabarmaması önemli o bile olmadı. Saçım yapmadan önce nasılsa aynen o şekilde çıktı.Ne dersin @KilicBaligi bu çarşamba tekrar yapsam bir sakıncası var mı? Çünkü kolay açılması dışında bir gram tutmadı. Saçlarımın dokusu yumuşamadı bile.

losyon saç rengini hafif açıyor biliyorsunuz
yeni mi yaptırdınız, fönden sonra yaptırsaydınız ombreyi keşke

en son 6 ay önce brezilya fönümü yapmıştım, ombrede de kendi saçıma sadece açıcı kullandılar şu an boya yok saçımda sarı tonu da gibi biraz açabilir sorun yok.
aslında brezilya fönünü sonraya bırakma sebebim bir oreal fönü bozar diye düşünüyorum ikincisi açıldığı için yıpranma olacağı barizdi fönüm iyileştirir diye düşündüm.
cumartesi yapıldı saçım, cuma fönü yapsam olur mu ki ?
malum sarı saçlar düzken güzel :)

Canım çok sıkkın.Geçen çarşamba Dande Nano Keratin yaptım. İtiraf ediyorum işlemi yapmadan önce düzleştirmedim nasılsa ilacı sürdükten sonra yine saçım kıvrılıyor diye. İşlem bittikten sonra 3 gün düzleştirmemiz gerekiyor ya ben 2 kere yaptım bunu kıvrılan yerlere. Sonuç hüsran. Maxi Bio'da ilk yaptığımda da iki gün düzleştirmiştim ama yinede çok farketmişti. O zaman tek fark saçı baştan başa düzleştirdim ama şöyle birşey var şuan saçımın hiçbir yerinde iyi bir belirti yok.Sadece kolay açılıyor.Şimdi ben bu çarşamba yine yapsam olur mu? Düz olsun isterim tabii ama benim için düzlükten çok elektriklenip kabarmaması önemli o bile olmadı. Saçım yapmadan önce nasılsa aynen o şekilde çıktı.Ne dersin @KilicBaligi bu çarşamba tekrar yapsam bir sakıncası var mı? Çünkü kolay açılması dışında bir gram tutmadı. Saçlarımın dokusu yumuşamadı bile.

ben 6 ay önce tam talimatlara uyarak yaptım ve çok güzel oldu, bir yerlerde hata var sanki cidden :/
geçtiğimiz sayfalarda en az 2 ay ara verin diye belirtiyor arkadaşlar, ama sizin durumunuzda geçerli mi bilmiyorum

ben 6 ay önce tam talimatlara uyarak yaptım ve çok güzel oldu, bir yerlerde hata var sanki cidden :/
geçtiğimiz sayfalarda en az 2 ay ara verin diye belirtiyor arkadaşlar, ama sizin durumunuzda geçerli mi bilmiyorum
Düzlüğünden geçtim çok az bir etkisi oldu.Bilemiyorum belki de benim saçıma uygun değil.

KilicBaligi KilicBaligi düşündüm taşındım eğer sende uygun dersen Dande Nano'yu ikinci kere denemek yerine Keratin Complex yaptırayım diyorum.Senin fikirlerin benim için çok önemli bu konuda.Bekle yaptırırsan tutmaz falan dersen bekleyeceğim.Bu arada Dande Nano'yu kullanıp memnun kalan ya da denemek isteyen arkadaşlardan almak isteyen olursa aldığımın yarın fiyatına kargo masrafını da düşüp satacağım.Benimle özelden iletişime geçebilirsiniz.

Aldiginiz urun sahte tarihi gecmis vs. Olabilir mi ?
Öyle olduğunu sanmıyorum.Çünkü gitti gidiyordan çok başarılı satıcıdan aldım.Kendi orjinal şişesinde üstünde ithal eden firmaya kadar herşey yazıyor.Resimlerini de çektim. Çok büyük ihtimalle eksik gedik uygulama yaptım ben ondan oldu. Saçıma herhangi bir zararı olmadı. Uygulama öncesi zor açılan saçlarım kolay açılmaya başladı. Parlak daha yumuşak. Sizin dediğiniz gibi göz yakmıyor, kokusu da rahatsız etmiyor. Ben üşengecim 3 gün düzleştirmek zor geliyor bana. Bir yerde şu aynı gün yıkanan ürünleri denemek için bahane oldu bana. Aslında onlardan alcaktım ben en başta fiyatı pahalı geldiği için vazgeçtim. Kokusu Maxi Bio Keratin gibi insanı tıkamıyor, göz yakmıyor diye de bunu deneyeyim dedim ama 3 gün düzleştirmek bana göre değil. Özensiz yapınca da sonuç bu oluyor. Ürünü de kötüleyemem açıkçası çünkü hakkını vererek yapmadım. Hatta konuyu benim gibi baştan sona okuyanlar bilir style diye bir markayla yapmışlar o zaman bazı arkadaşlarınki tutmamış sonradan ortaya ürünü sürmeden önce düzleştirmedikleri ortaya çıkmış. Ben de uzun sürüyor çok yoruluyorum diye böyle deneyeyim dedim çünkü saçlarım uzun ve iki kişinin saçı var bende ama olmuyormuş böyle.Hatta eşimle yapmadan önce onu konuşmuştuk böyle böyle olmuş tutmazsa dedik ama denedik yine de. Artık aynı gün içinde iki kere düzleştirmekten gözlerim acıyordu.

Eklentiler

• WhatsApp Image 2017-11-20 at 18.38.46.jpeg
    WhatsApp Image 2017-11-20 at 18.38.46.jpeg
    39,2 KB · Görüntüleme: 170
  • WhatsApp Image 2017-11-20 at 18.38.47.jpeg
    WhatsApp Image 2017-11-20 at 18.38.47.jpeg
    26,4 KB · Görüntüleme: 176
Son düzenleme:
Haklisin islemler cok zor degil ama cok ugrastirici ve biktirici :KK43: ben bu yuzden her adimi dikkatle yapiyorum ki bir daha ugrasmak zorunda kalmayayim. Bir de ben tek yapmiyorum arkadaslarim yardim ediyor acikcasi

Haklisin islemler cok zor degil ama cok ugrastirici ve biktirici :KK43: ben bu yuzden her adimi dikkatle yapiyorum ki bir daha ugrasmak zorunda kalmayayim. Bir de ben tek yapmiyorum arkadaslarim yardim ediyor acikcasi
Bana da eşim yardım ediyor ama düzleştirici kısmında korkuyor yakarım ben yapamam diye ihale bana kalıyor. :))

KilicBaligi KilicBaligi düşündüm taşındım eğer sende uygun dersen Dande Nano'yu ikinci kere denemek yerine Keratin Complex yaptırayım diyorum.Senin fikirlerin benim için çok önemli bu konuda.Bekle yaptırırsan tutmaz falan dersen bekleyeceğim.Bu arada Dande Nano'yu kullanıp memnun kalan ya da denemek isteyen arkadaşlardan almak isteyen olursa aldığımın yarın fiyatına kargo masrafını da düşüp satacağım.Benimle özelden iletişime geçebilirsiniz.
Canım, keratin complex çok başarılı bir ürün ama amacı saçı dümdüz yapmak değil. Daha çok saç bakım ürünü, o yüzden sana düzleştirme maksatlı yardımcı olacağını düşünmüyorum. Sen Dande'yi dene yeniden ama bu defa daha dikkatli uygula.

Canım, keratin complex çok başarılı bir ürün ama amacı saçı dümdüz yapmak değil. Daha çok saç bakım ürünü, o yüzden sana düzleştirme maksatlı yardımcı olacağını düşünmüyorum. Sen Dande'yi dene yeniden ama bu defa daha dikkatli uygula.
Tamamdır :halay:Senden izin çıkmasına çok sevindim.

Selamlar,

Ben 3 kere natura keratin yaptım, en en fazla 2.5 ay etkisi oluyor, bilmiyorum belki benden kaynaklıydı problem yoğun spor yapıyordum o ara çok ter vs. sorunu o mu çıkartıyordu.. Karşılaştırma yapmak için bu sefer maxi bio yapmak istiyorum da sanırım elinde olan kimse yok :110:

Natura'nın etkisi o kadar sürüyor zaten, sorun yok.

Merhabalar,

Bir sorum olacaktı, satıcı maxi bio 250 ml için için hemen yıkayabilirsiniz diye yazmış, benim bildiğim 3 gün beklenmesi gerekiyor maxi bioda da :KK12: bu kolajen katkılı olan diye yazıyor, farklı marka sanırım normal herkesin memnun kaldığı maxi bio değil mi acaba?

Satıcı ürünün nasıl kullanılacağını bilmiyor. Ürün saçta 3 tam gün kalacak. Aynı ürünü kullanıyoruz Maxi Bio.

Merhabalar,

Bir sorum olacaktı, satıcı maxi bio 250 ml için için hemen yıkayabilirsiniz diye yazmış, benim bildiğim 3 gün beklenmesi gerekiyor maxi bioda da :KK12: bu kolajen katkılı olan diye yazıyor, farklı marka sanırım normal herkesin memnun kaldığı maxi bio değil mi acaba?
Hayır 3 gün bekletilecek, Maxi bio zaten kolajen katkılı yani uzun süredir hepimiz bu ürünü kullanıyoruz.

bu arada saçıma ombre yaptırdım malum yıpranmışlık oldu baya, ne kadar süre sonra brezilya fönü yapabiliyorduk. unuttum nedense.. :işsiz:
Hemen yapabilirsin fakat eğer saça küllü pigment yüklendiyse brezilya fönü bunu silecek bu yüzden işlem tamamlanıp saçını bir kaç defa yıkadıktan sonra cila yaparsın.

Benim saçımı da dün kuaför küllü renge boyadı.soğuk sarı dibine de 7.1 küllü gri gibi bi renk oldu.brezilya yapmayı düşünüyordum birkaç güne kadar.hatta aldım keratini de.şimdi yaparsam saç rengim nasıl olacak kılıçbalığı.illa ki cila mı gerekecek?evde yapabilirmiyim bu cilayı?bir fikir alsam sizden

X