- 28 Kasım 2017
- 172
- 58
- 37
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #10.261
merhaba kızlar. ben de bundan 4 ay kadar önce yıllardır bakır rengine boyadığım saçlarımı kumrala boyayıp daha sonra birkaç kez davines ile keratin bakımı yaptıktan sonra gidip platin rengine boyattım saç diplerim de dahil olmak üzere 9 saat saçlarımı açmakla uğraştılar. saçlarımın lastik gibi olduğunu gördüğümde de sürpriz olsun bahanesiyle aynaya baktırmayıp kırıklarını temizleyelim diyerek bir güzel saçlarımı kırptılar yıllardır uzatmaya çalışıp çenemin altına getirebildiğim perçemlerimi alnımda kestiler! birkaç gün içinde belime gelmesine 4-5 parmak kalmış olan saçlarım özellikle üst kısımlar koparak hamur gibi elime geldi. bu işlemin üzerine 3 kez saçımı kestirdim. şuan arkalar omuz hizamda, katlı iğrenç bir model kaldı geriye.. bu sırada kerastase ın protocol soin no 1 ve no 2 sini kullandım. hiçbir faydasını görmedim.. bugün de sizin yazışmalarınızı okuduktan sonra liquid keratin siparişi verdim.. şu 4 ayda saçlarıma harcadığım paranın haddi hesabı yok umarım bu liquid keratin işe yarar ( buarada saç diplerime de açıcı uygulandığından ya birdaha yeni saç çıkmazsa diye çok korkuyorum.. o günden beri saçlarımı hiç boyamadım. 4 parmak uzadılar. alın kısmımda ufak bebek saçlarım var ama iç kısımlarda hiç yeni saç göremiyorum ( sizce ne yapmalıyım?