Şahane fikir, benim de saçlar kaza kurbanı olduğunda kestirmek yerine kaynak kullanarak hallettim bir süre. Yalnız mikro kaynak biraz sıkıntılı, her yer sağlıklı yapamıyor. Bence klasik boncuk kaynak yaptır. Artık metal halkalar yerine nano jel boncuklar kullanılıyor. Hem kaymıyor, hem ısıyla saça sıkı sıkı tutunduğu için daha sağlam oluyor.
Yukarıya fotoğrafını ekledim. Bununla klasik boncuk kaynak için kullanılan kaynak saçları saça sabitleyebilirsiniz. Sadece keratin kaynak makinesi veya 200 derece saç düzleştirici ile ısı uygulayıp küçülmesi gerekiyor.
Daha hafifler ve batmıyorlar. Dez avantajı ise, bu kaynak boncuğunu kullandığın sürece saçına yağ bakımları uygulayamazsın.Boncukları saçtan çıkartmak için yağ sürüp yumuşatıyorlar çünkü.
Diğer seçenek ise klasik silikonlu mini boncuk kaynak. 2 ayda bir falan en geç çıkarttırıp yeniden taktırırsın. Saçına zararı olmaz.Bunlar da 3 boy. Bence orta boy kullanmakta yarar var. En mikro olanlar için özel kaynak saç hazırlanması gerek çünkü. Klasik kaynaklar uymuyor.
NOT: Bu ürünleri satan firmalar ile yakından uzaktan alakam yok. İnternetten satın alıyorum.