Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Merhaba Canım,

bu hislere sahip olman gerçekten çok hoş, mutlu oldum, teşekkür ederim. :KK200:

Natura deneyebilirsin evet ama önce şu son 6 ay içinde Natura kullanan arkadaşlara soralım çünkü bizim ilk kullandıklarımız gerçekten başarılıydı ama sonrakilerden memnun kalmadık pek. Eğer şu an durum değiştiyse evet natura uygulaması nispeten daha kolay bir ürün.

Saçını her ay 3 cm kesmek yerine dişini sık dayan en erken 3 ayda bir 3 cm kes,veya kendine bir boy belirle, bir t-shirte işaretle mesela, o boyu geçtikçe kes. Diğer türlü saçların kısalacak ve saç uzatamayacaksın. Zaten saç boyunda eğer yukarılara doğru kırık ve yıpranma varsa her ay kestirmek işe yaramıyor. Bekleyip toplu kıyıma girmek gerek. Ben son 1 yıldır böyle yapıyorum. Saçlarım çok uzadı ve uçlar sağlıklı şu an.Esasında fotoya göre senin saçların gayet sağlıklı görünüyor o yüzden fazla kurcalama.

Bir de nashi markasının argan yağı var kullandın mı hiç bilmiyorum, alabileceksen ondan da al. Her banyodan sonra saçının suyunu alıp 3-5 pompa ürünü uç ve boylara yedir güzelce. Gerçekten şaşırtıcı derecede etkili bir ürün.
Cevabın için teşekkür ederim :)

Açıkçası hiç bakım yağı uygulamadim uçlardan yaklaşık 10 cm den rahatsızım o pütürlü görüntü için bahsettigin nashi Argan yağını deneyeyim ve kestirme işini sabredeyim.

Yazin hiç sorunum yoktu soğuk havalar başlayınca böyle bir görüntü oldu ... Sert fircaladim sanırım :KK43: kurcalamayayim saçımı ozaman . Argan yağını bugün alıp hemen denicem

Sanmıyorum, önce penseyle şeffaf boncuğun üzerine biraz baskı uygulanıp eziliyor sonra üzerine yağ veya aseton sürüp ovalayınca çıkıyor. Bu ürün henüz Türkiye'de yeni o yüzden takipte kalmak lazım. Bu arada bu boncuğunda her rengi var neredeyse ama ben şaffaf almıştım.
ilgin için çok teşekkür ederim deneyeceğim mutlaka

Kıslar selam elinde maxi bio olan varsa alabilirim 200 ml kadar.ne kadara mal olacak acaba bana
40 TL ye falan mal olur herhalde
Kimsenin elinde yok sanırım bende bekliyorum elinde olan varsa diye ...

Lazım olanlar hepimiz toplanıp bir tane alıp bolustursek keşke

Cevabın için teşekkür ederim :)

Açıkçası hiç bakım yağı uygulamadim uçlardan yaklaşık 10 cm den rahatsızım o pütürlü görüntü için bahsettigin nashi Argan yağını deneyeyim ve kestirme işini sabredeyim.

Yazin hiç sorunum yoktu soğuk havalar başlayınca böyle bir görüntü oldu ... Sert fircaladim sanırım :KK43: kurcalamayayim saçımı ozaman . Argan yağını bugün alıp hemen denicem

Saçını bir kaç parçaya ayırıp uçlardan başlayarak tara lütfen, diğer türlü sert taramak saçı gerçekten yıpratıyor.

ilgin için çok teşekkür ederim deneyeceğim mutlaka

Rica ederim. Umarım memnun kalırsın.

Nasıl yapsakta birleşsek almak isteyenler birleşse bi liste yapsak mesela nasıl yaparız bilemedim ki.kaç ml kaç tl şuan en uygunu yani bize kaç kişi gerek

Nasıl yapsakta birleşsek almak isteyenler birleşse bi liste yapsak mesela nasıl yaparız bilemedim ki.kaç ml kaç tl şuan en uygunu yani bize kaç kişi gerek

Yada alacağımız kişiye mesaj atsak bize ayırıp kargolayamaz mı acaba ayrı ayrı
Bana 300 lazım sana 200 ml şişeyi yariladik 1-2 kişi daha bulsak kim kabul ederse direk hesap nosuna ücreti yatiririz oda bize küçük pet su şişesine koyar kargolar mis gibi . Alacak kişi sayısı netlesse ona göre ayarlardik biraz bekleyelim olmazsa ikimiz alır bolusuruz şuan son fiyatı nedir Maxi bio keratinin

Su Maxi bio keratinin küçük boylarından yok mu yahu ... :KK43:

Satıcı kendi bölmüş sanırım küçük boyunu görmüştüm ben arkadaşlar. Aynı satıcının ürünü.

Kızlar bahsettiğiniz ürün düzleştirmek için mi bakım için mi

ıkısıde ...
benım gecen sene yaptıgım keratının etkısıyle hala duz saclarım bır oncekı sayfada resmım mevcut gormek ıstersen
onceden kıvırcık yıpranmıs saclarım vardı keratını yaptıktan sonra duz ve puruzsuz oldu 1 sene oldu en son yapalı sadece uclarımda kırıklar puruz var onun dısında hala memnunum... annemınkı duz ama yıpranmıs platin sarısı sacları var ona bakım amaclı yapıcam

ıkısıde ...
benım gecen sene yaptıgım keratının etkısıyle hala duz saclarım bır oncekı sayfada resmım mevcut gormek ıstersen
onceden kıvırcık yıpranmıs saclarım vardı keratını yaptıktan sonra duz ve puruzsuz oldu 1 sene oldu en son yapalı sadece uclarımda kırıklar puruz var onun dısında hala memnunum... annemınkı duz ama yıpranmıs platin sarısı sacları var ona bakım amaclı yapıcam
Evet evet görmüştüm saçınızı ... evde kendiniz yapabiliyorsunuz yani helal vallahi ben saçımı dümdüz düzleştirmeyi bile beceremiyorum

Merhaba Canım,

bu hislere sahip olman gerçekten çok hoş, mutlu oldum, teşekkür ederim. :KK200:

Natura deneyebilirsin evet ama önce şu son 6 ay içinde Natura kullanan arkadaşlara soralım çünkü bizim ilk kullandıklarımız gerçekten başarılıydı ama sonrakilerden memnun kalmadık pek. Eğer şu an durum değiştiyse evet natura uygulaması nispeten daha kolay bir ürün.

Saçını her ay 3 cm kesmek yerine dişini sık dayan en erken 3 ayda bir 3 cm kes,veya kendine bir boy belirle, bir t-shirte işaretle mesela, o boyu geçtikçe kes. Diğer türlü saçların kısalacak ve saç uzatamayacaksın. Zaten saç boyunda eğer yukarılara doğru kırık ve yıpranma varsa her ay kestirmek işe yaramıyor. Bekleyip toplu kıyıma girmek gerek. Ben son 1 yıldır böyle yapıyorum. Saçlarım çok uzadı ve uçlar sağlıklı şu an.Esasında fotoya göre senin saçların gayet sağlıklı görünüyor o yüzden fazla kurcalama.

Bir de nashi markasının argan yağı var kullandın mı hiç bilmiyorum, alabileceksen ondan da al. Her banyodan sonra saçının suyunu alıp 3-5 pompa ürünü uç ve boylara yedir güzelce. Gerçekten şaşırtıcı derecede etkili bir ürün.
Selamlar,

Ben 3 kere natura keratin yaptım, en en fazla 2.5 ay etkisi oluyor, bilmiyorum belki benden kaynaklıydı problem yoğun spor yapıyordum o ara çok ter vs. sorunu o mu çıkartıyordu.. Karşılaştırma yapmak için bu sefer maxi bio yapmak istiyorum da sanırım elinde olan kimse yok :110:

Merhabalar,

Bir sorum olacaktı, satıcı maxi bio 250 ml için için hemen yıkayabilirsiniz diye yazmış, benim bildiğim 3 gün beklenmesi gerekiyor maxi bioda da :KK12: bu kolajen katkılı olan diye yazıyor, farklı marka sanırım normal herkesin memnun kaldığı maxi bio değil mi acaba?

Merhaba KilicBaligi KilicBaligi :)
Natura keratinli başlığına yazdım fakat pek aktif değil aynısını buraya da yazıyorum ...

Ne zaman konuna denk gelsem icimden bir ses beni durtuyor, kalk nscckts bir kos gel , spora basla , duş al, hemen saç bakımı yap diyor , tazelenme duygusu oluşuyor :)

geçen sene evde bu konundan bir arkadaş benimle Maxi bio keratinini paylaşmıştı ve müthiş memnun kalmıştım ... Dalgalı ve yıpranmış saçlarım pürüzsüz ve dümdüz olmuştu aradan 1 sene geçti ve saçımın suan ki durumu ( dün akşam duştan sonra kurutup çektim) Eki Görüntüle 2068405 Saçlarım hala düz bundan memnunum fakat çok yıpranmış durumda ... Kestirmek istemiyorum evde her ay kendim 3 cm kesiyorum kuaföre gidip kırıklar alınsın deyince küt yapıp gönderiyorlar 

Acaba diyorum bu natura keratini mi denesem ? Maxi bio keratinlik bir durum yok kokusu da zahmet verici natura keratin mi deneyeyim ya da hiç gerek yok şu maskeyi yap dediğin birşey var mı onerebilecegin ?

merhabalar, ben en son dande nano keratin kullandım, düzlüğü ve bakımı çok iyiydi. duman ve kokusu da yok denecek kadar az. zamanında ben natura uygulayıp hiç memnun kalmamıştım belki bozulmuş formulüne denk geldim bilmiyorum.

bu arada saçıma ombre yaptırdım malum yıpranmışlık oldu baya, ne kadar süre sonra brezilya fönü yapabiliyorduk. unuttum nedense.. :işsiz:

X