Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Okyanusya sen dande nano keratin kullandınmı hiç?senin yorumlarına güvenebiliriz diye düşünüyorum.bir de tahtatarak sitesi güvenilir bir site mi merak ettim.yardımcı olursanız sevinirim.

ben kullandım, çok memnun olduğumun yorumlarını da yazmıştım. ama siz yine de kendiniz deneyip görmelisiniz. herkesin saç yapısı farklı.
benim bu brezilya fönü markaları için kriterim açıkçası biraz da marka değeri. internet sitesi olmayan, iletişim bilgisi mevcut olmayan, el altından satılan ne idüğü belirsiz ucuz ürünleri kafama sürmem. ayrıca kokulu, ciğeri delercesine duman çıkaran bir ürünü de kullanmam.
başlığa bakabilirsiniz şimdiye kadar bir çok ürün kullandım başlığa da yazdım. buradaki arkadaşlar kadar olmasa da kendi çapımda tecrübeli sayılırım. ama tabi denemek size kalmış. çekinilecek bir ürün kesinlikle değil merak etmeyin. koku duman yok denecek kadar azdı, bakımı parlaklığı düzlüğü herkesin dikkatini çekti.

sevgiler.

Ben şimdiye kadar :

alix brezilian keratin (kuaförde yapıldı bundan çok memnundum yalnız küçük boyu satılmadığından ve litreliği pahalı geldiğinden alamıyorum )
Alfaparf (uygulamadan sonra hemen yıkanması çok büyük avantaj yalnız artık çok pahalı geliyor. düzlük süper bakım açısından ortalama )
Natura Keratin ( hiç memnun kalmadım ne bakım ne düzlük )

kullandım.

En son ise Dande Nano Keratin markasını yaptım.
bu arada hiç koku yok tabii ki diyemem ama hiç bir zaman gözümü yaşartacak beni tıkayacak bir koku olmadı. Duman ise neredeyse hiç çıkmıyordu.
En son kullandığım marka olan Dande Nano Keratin'den çok memnunum. Onunla devam etmeyi düşünüyorum. Bakım ve düzlük gayet başarılı.

daha önce paylaştığım mesajı tekrar paylaşmak istedim belki fikir olur

Teşekkür ederim trinity.verdiğin bilgiler bu markayı denemem için yeterli.bu arada senin saçların nasıldı? normalde daha çok düz gibimiydi?

Teşekkür ederim trinity.verdiğin bilgiler bu markayı denemem için yeterli.bu arada senin saçların nasıldı? normalde daha çok düz gibimiydi?

saçlarımın ön kısımları ve arka kısımları lüle lüle bebek saçı şeklinde, biliyorum neredeyse herkesin bebek saçı var ama bu bebek saçları benim saçımın kahkul kesilen kısma kadar olan kısmı kapsadığından çoğu insana göre daha fazla alan kaplıyor. buradaki saçlarım hem çok ince, hem güçsüz ayrıca uzamıyorlar maalesef. belli boya gelip dökülüyor. kalan kısımlar ise dalgalı. brezilya fönü maalesef bu duruma fayda sağlamadı.
bunlardan sebep saçlarımın önleri 2 aydan sonra dalgalanmaya başlıyor zaten devamlı yeni saç çıktığından önleri bozulmuş oluyor.
saçımın diğer kısımları ise 7-8 ay düz kalıyor.

benim saçımla ilgili sıkıntım ise dalgasından çok kabarık tiftik görüntüsü idi. kullandığım ürünler ise saçlarımı fönlü gibi düz yaptı. senelerdir düzleştirici kullanmıyorum. özel bir gün olursa dalgalı fön çektiriyorum o kadar.

Merhaba :) uzun zamandır yapmak istiyorum Brezilya fönü ama herkes çok zararlı saçının yapısı bozulur gibi şeyler söylediği için hep erteledim. Benim merak ettiğim şey uygulama kısmından ziyade yapıp yapmamamın faydası/ zararı. Saçlarım göğüs altında, hafif dalgalı ince telli bir kere kendi rengine boyandı (amaçsızca güya bakım yaparmış). Sçalarım ince telli ve ben gün aşırı yıkıyorum her yıkadığımda jilet gibi olmasada düzleştiriyorum yani ortalama haftada 3-4 kere saç düzleştiriyorum. Bu yüzden ince telli saçlarım gür olmasına rağmen inceliyo ve kuaförüm sebebinin düzleştirici olduğunu söyledi. Şimdi size danışmak istiyorum bu şekilde devam etmek mi mantıklı yoksa en kötü ihtimal 3-4 ay kullanabileceğim Brezilya fönü yapmak mı? Saçlarımı 180 derecede düzleştiriyorum çoğu Zaman. Şimdiden teşekkür ederim :)

Merhaba :) uzun zamandır yapmak istiyorum Brezilya fönü ama herkes çok zararlı saçının yapısı bozulur gibi şeyler söylediği için hep erteledim. Benim merak ettiğim şey uygulama kısmından ziyade yapıp yapmamamın faydası/ zararı. Saçlarım göğüs altında, hafif dalgalı ince telli bir kere kendi rengine boyandı (amaçsızca güya bakım yaparmış). Sçalarım ince telli ve ben gün aşırı yıkıyorum her yıkadığımda jilet gibi olmasada düzleştiriyorum yani ortalama haftada 3-4 kere saç düzleştiriyorum. Bu yüzden ince telli saçlarım gür olmasına rağmen inceliyo ve kuaförüm sebebinin düzleştirici olduğunu söyledi. Şimdi size danışmak istiyorum bu şekilde devam etmek mi mantıklı yoksa en kötü ihtimal 3-4 ay kullanabileceğim Brezilya fönü yapmak mı? Saçlarımı 180 derecede düzleştiriyorum çoğu Zaman. Şimdiden teşekkür ederim :)
:)
Brezilya fönünün içerisindeki keratin, saçın ana maddesi olan bir proteindir, aminoasit zinciridir yani.
işleyişindeki mantık ise şöyle, arındırıcı şampuan saçı kalıntılardan arındırdığı gibi saç pullarını da birbirinden ayırır
losyonu sürdüğünüzde içeriğinde keratin olan bu losyon, saç pulları arasına nüfuz eder,
düzleştirme işlemi ile de siz bu keratini saça uzun süreli hapsetmiş olursunuz, formaldehit keratinin her yıkamada akıp gitmesini engellemiş olur. yani çok iyi birşey yapmış olursunuz

saç telleriniz kalınlaşır saçlarınız sertleşir (kötü değildir) parlaklaşır, benim saçlarım halat gibi birşey olup çıkıyor :)))
saça saç veriyorsunuz diyebilirim.

gerisine siz karar verin :KK66:

:)
Brezilya fönünün içerisindeki keratin, saçın ana maddesi olan bir proteindir, aminoasit zinciridir yani.
işleyişindeki mantık ise şöyle, arındırıcı şampuan saçı kalıntılardan arındırdığı gibi saç pullarını da birbirinden ayırır
losyonu sürdüğünüzde içeriğinde keratin olan bu losyon, saç pulları arasına nüfuz eder,
düzleştirme işlemi ile de siz bu keratini saça uzun süreli hapsetmiş olursunuz, formaldehit keratinin her yıkamada akıp gitmesini engellemiş olur. yani çok iyi birşey yapmış olursunuz

saç telleriniz kalınlaşır saçlarınız sertleşir (kötü değildir) parlaklaşır, benim saçlarım halat gibi birşey olup çıkıyor :)))
saça saç veriyorsunuz diyebilirim.

gerisine siz karar verin :KK66:
Teşekkür ederim :) o Zaman en kısa Zamanda yapayım. Burada sonucu Da paylaşırım :)

merhaba arkadaslar uzun zamandır yazmayı dusunuyordum ancak yazabılıyorum cok defa evde brezılya fonu yaptım kendıme saclarım asırı kıvırcık,asla kıvırcıkken acık kullanılamıycak sekılde.natura keratın hıc bır ıse yaramadı dıyebılırım.fix nano keratınde cok once kullanmıstm ama kısa surelı ıdare ettı saclarımı.ama maxı bıo keratın uyguluyorum ıkı defadır,evet yapımı cok zor duman koku gozyası genız akıntısı ama sonuc mukemmel.benm gıbı cok kıvırcık bakımı cok zor sacı bıle ınanılmaz uysallastırdı.yıkanıp yıkanıp cıkablıyorum,yazları hele hayatımı kurtardı dıyebılırım.yazın haftada ıkı gun denıze tatıle vs gittigim halde denızden cıkarcıkmaz hemen saclarımı duruladım hıc tuzlu su ıle bırakmadım.tuzlu su da bu sebeple cok fazla bozmadı.yaklasık 5 aya gelıyor etkısı azalsada hala benm ıcın super rahatlatıcı.tek sorun yaparken kı duman ve acı.sampuan olarak da gratısde satılan meyvelı bır sampuan var reyonda dırek zaten parabensız sulfatsız yazıor bogurtlen kokulusu harıka.fıyatıda ındırımdeyken 9 tl gıbı bırsey.kurutma vs hıcbırsey yapmadı kokusuda sacta kalıor tavsıye ederm :)

Merhabalar,ben yakın zamanda brezilya fönü yapmayı düşünüyorum.saçlarım ince telli ve az diyebilirim sanırım.düzleştiriciyi 200de kullanmayı düşünüyorum son 50 sayfayı okudum genel olarak inceyse 200ü geçmeyin demişsiniz ama ilk sayfada 230 yazıyor bu konuda biraz arada kaldım aydınlatırsanız sevinirim.Ayrıca elinde maxi bio olup paylaşmak isteyen var mıdır acaba?

Merhabalar,ben yakın zamanda brezilya fönü yapmayı düşünüyorum.saçlarım ince telli ve az diyebilirim sanırım.düzleştiriciyi 200de kullanmayı düşünüyorum son 50 sayfayı okudum genel olarak inceyse 200ü geçmeyin demişsiniz ama ilk sayfada 230 yazıyor bu konuda biraz arada kaldım aydınlatırsanız sevinirim.Ayrıca elinde maxi bio olup paylaşmak isteyen var mıdır acaba?
Canım saçlarında boya var mı, sağlık durumu nasıl yıpranmış mı bunları da yazarsan bir derece söyleyebilrim
merhaba arkadaslar uzun zamandır yazmayı dusunuyordum ancak yazabılıyorum cok defa evde brezılya fonu yaptım kendıme saclarım asırı kıvırcık,asla kıvırcıkken acık kullanılamıycak sekılde.natura keratın hıc bır ıse yaramadı dıyebılırım.fix nano keratınde cok once kullanmıstm ama kısa surelı ıdare ettı saclarımı.ama maxı bıo keratın uyguluyorum ıkı defadır,evet yapımı cok zor duman koku gozyası genız akıntısı ama sonuc mukemmel.benm gıbı cok kıvırcık bakımı cok zor sacı bıle ınanılmaz uysallastırdı.yıkanıp yıkanıp cıkablıyorum,yazları hele hayatımı kurtardı dıyebılırım.yazın haftada ıkı gun denıze tatıle vs gittigim halde denızden cıkarcıkmaz hemen saclarımı duruladım hıc tuzlu su ıle bırakmadım.tuzlu su da bu sebeple cok fazla bozmadı.yaklasık 5 aya gelıyor etkısı azalsada hala benm ıcın super rahatlatıcı.tek sorun yaparken kı duman ve acı.sampuan olarak da gratısde satılan meyvelı bır sampuan var reyonda dırek zaten parabensız sulfatsız yazıor bogurtlen kokulusu harıka.fıyatıda ındırımdeyken 9 tl gıbı bırsey.kurutma vs hıcbırsey yapmadı kokusuda sacta kalıor tavsıye ederm :)
9 tl mi :)))
neymiş yahu bu şampuan, ismini yazarsan sıkıştığımda bende kullanabilirim
bu arada yazdıklarına imza atıyorum, güle güle kullan

Canım saçlarında boya var mı, sağlık durumu nasıl yıpranmış mı bunları da yazarsan bir derece söyleyebilrim

9 tl mi :)))
neymiş yahu bu şampuan, ismini yazarsan sıkıştığımda bende kullanabilirim
bu arada yazdıklarına imza atıyorum, güle güle kullan

saçlarımda boya yok ve sağlıklı diyebilirim en son 2 ay önce omzumda kestirmiştim,kırıkları tamamen temizlenmişti.ama dediğim gibi ince ve seyrek sayılır :110: ayrıca karıştırmıyorsam geçmiş sayfalarda saçlarını gördüm,maşşallah diyim çok imrendim:nazar:

saçlarımda boya yok ve sağlıklı diyebilirim en son 2 ay önce omzumda kestirmiştim,kırıkları tamamen temizlenmişti.ama dediğim gibi ince ve seyrek sayılır :110: ayrıca karıştırmıyorsam geçmiş sayfalarda saçlarını gördüm,maşşallah diyim çok imrendim:nazar:
Teşekkür ederimm
ozaman 230 da deneme, 200 derece ile yap.
dalga durumu nasıl peki kıvırcıklık durumu nedir yani

1019 sayfanın çoğunu, bir kismini atlayarak okudum. Kendimde biraz arastirma yaptım hersey tamam ama brezilya fönu yapmak için keratinim yok. 1000 ml lik bana 3, 4 sene gider. Elinde maxi bio keratin olan varsa 250 ml almak istiyorum.

merhabalar
OKYANUSYAA OKYANUSYAA , KilicBaligi KilicBaligi dark and lovely düzleştirici ürün hakkında fikriniz var mı hem fiyatı uygun hem uygulaması kolay alasım var ama size sormadan almayım dedim.
tesadüfen gördüm yazınızı
eşimin saçında boya yok çoğunluğu beyaz dalgalı bir saçı var o evde kendisine yapıyor beyaz saçları bildiğiniz yeşeriyor bir kaç gün yıkama sonrası birşey kalmıyor ama dediğim gibi eşim fön boya vs kullanmaz
asıl faciyaya gelelim benim saçlarım boyalıydı tamam biraz yıpranmışlık vardı ama yinede insan içine çıkabiliyordum
bende süreyim dedim ne olacak en fazla saç rengim değişir dedim
aman Allah ım oda neee bildiğin saçlarımı çakmakla yakmış gibi yandı :KK43:
Allah tan hemen farkkettimde iyice erkek fatma olmadan saçlarımı kulak memesi boyunda kestirdim
şimdi uzasın diye binbir emek veriyorum
kesinlikle almayın aldırtmayın kullanmayı bile denemeyin

X