Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Merhabalar, ben de daha önceki mesajlarımda belirtmiştim maxi bio ürününe karşı nedense bir güvensizliğim var. Ürün etkili olabilir süper düz yapıyor olabilir ama bu kadar duman koku hem de sizi fenalaştıracak kadar.. Şok oluyorum gerçekten. Şimdiye kadar kullandığım hiç bir üründe böyle bir problem yaşamadım. Hepsinde de düz ve parlak saçlara kavuştum. Sizin yaşadığınız problemi de yaşasam yanına asla yaklaşmam. Saçım düz olacak diye de bu kadar zararı kendime yaşatmam. bir sürü kokusuz dumansız marka var bence onlara yönelin.
bir de deneyimli arkadaşların hep belirttiği gibi iyice fazla ürünü sıyırın. Ben en son yaptığımda ince tarakla 15 dakika saçımdaki fazla ürünü sıyırmaya vakit ayırdım ki problem olmasın.
Geçmiş olsun, sevgiler

Koku ve duman olmayıp saçınızı dümdüz yapan marka neydi

Koku ve duman olmayıp saçınızı dümdüz yapan marka neydi

Ben şimdiye kadar :

alix brezilian keratin (kuaförde yapıldı bundan çok memnundum yalnız küçük boyu satılmadığından ve litreliği pahalı geldiğinden alamıyorum )
Alfaparf (uygulamadan sonra hemen yıkanması çok büyük avantaj yalnız artık çok pahalı geliyor. düzlük süper bakım açısından ortalama )
Natura Keratin ( hiç memnun kalmadım ne bakım ne düzlük )

kullandım.

En son ise Dande Nano Keratin markasını yaptım.
bu arada hiç koku yok tabii ki diyemem ama hiç bir zaman gözümü yaşartacak beni tıkayacak bir koku olmadı. Duman ise neredeyse hiç çıkmıyordu.
En son kullandığım marka olan Dande Nano Keratin'den çok memnunum. Onunla devam etmeyi düşünüyorum. Bakım ve düzlük gayet başarılı.

Ben bisey sormak istiyorum benim saçların uçları kırık ve çatal oluştu daha önce pek olmuyordu ama kızım doğduktan sonra pek bakamadim benim bildigime gore keratin bakim yapıyor bu yuzden yaptıktan sonra kesilmesi gerekiyor ama benim saçım baya sık ve 50 cm uzunluğunda 200 ml yeterlimi genelde herkes 100 ml yazmış ama şuan benim saçım keratinede bakimada aç o yuzden ne yapmam gerekiyor yeterlimi acaba 200 ml? OKYANUSYAA KilicBaligi

Fazlası ile yeter.

Kızlar saçımı yıkadım sonuç harika.dümdüz oldu..kurutma makinasıyla kuruttum.kendi haline bıraksam da olur mu merak ediyorum..bir de bu saç şampuana dikkat edersem ne kadar sürer bu haliyle yoksa her yıkamada gider mi yavaş yavaş etkisi..

Cnm fonunun tutmasına sevindim sanırım ilk defa yapıyorsun öncelikle her yıkamadan sonra mutlaka saçı kurutman gerekiyor ıslakken yatmaman gerekiyor birde fon makinasını yukardan aşağı tutarak kurut kabarma olmaması için sampuanida mutlaka tuzsuz şampuan kullanman gerekiyor ne kadar sure kalacağı hem saçının yapısına hemde dipten gelen saca bağlı benimki hafif dalgalı olduğu için dipten gelen belli olmuyordu birde saçım uzun olduğu için ağırlığından diplerde düzeliyordu sanki ama daha kıvırcık bi saçın varsa daha erken yaptırmak gerekir normalde 4 ayda 6 ayda yaptıranlar var dediğim gibi saça bağlı benim tecrübelerim bunlar...

Ben saçımı hiç kurutma makinesi ile kurutmam mesela hem saçın nemi gitmesin saç gerçek anlamdada kuruyup zarar görmesin diye, hem de havlu yetiyor.
Dikkat edersen 6 aydan fazla kullanabilen de var ve evet maalesef ömür boyu kalıcılığı olmadığından etkisi her yıkamada gidecek.
Tadını çıkar

OKYANUSYAA bende resim atamiyorum bi türlü bende bi resim var saçlar belimde uçlar düz dipler yariya kadar kıvırcık ama hala uçları düz kalmıştı alfaparf kullaniyordum o zaman birde benim sac çok ağırlaşmıştı normalde 10 dk da kuruttugum saçı 20 dk yi buluyordu keratin kapladığı için zor kuruyordu.

Burda da brezilya yaptırmadan önceki bonus ve sert saçlarım brezilya fönü olmasa ne yapardım bilmiyorum ne fön çekildiğinde Bişey e benziyordu nede jöle ile o yuzden tereddütte kalanlar mutlaka yapsın saçın yapısı bile değişiyor dipten gelen sac bile açılıyor

https://imageshack.us/my/images

Alfaparfı beğenenler var ama ben hiç hiççç sevmedim, diğer ürünler gibi tam düzleştirmediği gibi kuruttu da, bakım falan yaptığı da yok mat mat dolaştım iki ay.
Güle güle kullan saçlarını canım :)

Daha ben yapmadım önceki yaptirdigim o alfaparftan çok memnundum ben ama malum fiyatlar çok yüksek maxi bio için özelden yazdım satan kişiye ama daha net dönemedi yapınca resimli paylaşırım inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…