Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Natura keratin deneme boyuydu şampuan bitti 2 ay oldu yapalı ,etkisi gitti gibi sadece kabarıklığım azaldı, brezilya fön sonrası şampuan lazım şimdilik bebe şampuanı kullanıyorum

ben hala yazdığından keratini sürdükten sonra ıslattığını algıladım açıkçası. bence kesinlikle bir daha yapmayın. işin kuralına çok aykırı.

Natura keratin deneme boyuydu şampuan bitti 2 ay oldu yapalı ,etkisi gitti gibi sadece kabarıklığım azaldı, brezilya fön sonrası şampuan lazım şimdilik bebe şampuanı kullanıyorum
canım bizler pureology kullanıyoruz ben memnunum şampuanımdan nem etkili bir ürün zaten ama dönüşümlü kullanmak üzere birde davines edindim.

Teşekkürler tekrar ben sadece koku için endişelendim.

ben hala yazdığından keratini sürdükten sonra ıslattığını algıladım açıkçası. bence kesinlikle bir daha yapmayın. işin kuralına çok aykırı.

Saça keratini sürdükten sonra bir süre beklme süresi var kurutmadan önce, o sürede saç sarılı kalıyor demekki saç keratinle ıslanmış olacak.

Ben balkonda ventilatör ile yaptım hava çok sıcak olduğu için hemen kurudu, Ben de çok az su püsküttüm ıslak olması gereken zamanda.

Yanlış bir uygulama olduğunu sanmıyorum, yabancı bir sitede saçlar biraz ıslakken yapıyorlardı, sonuçta saç ıslakken de saçta su var.

Havluyla silenecek kadar ıslatmadım sadece keratini nemlendirdim ki sarıp bekletirken saça işlesin.

Benim tek korkum kokuydu ama hava çok sıcak olduğu için ola gerek, acaba kurumadı mı diye korktum normal fön de çektim.
Sanırım nem de keskin kokuya neden oluyor.

Yıkayınca ne olacak bilmiyorum ama saçlarım fönü çok iyi tutuyor şu anda, bu benim için çok beklenmedik bir durum. Bir de saçlarımda 10.11 küllü röfleler vardı, rengi daha çok açılmış küllülük gitmiş. Keratini yıkadıktan sonra saçıma küllü cila atabilir miyim? Okuduğum bir yazıda (keratin complex'in sayfasında) boya işlemi yapılabiliyormuş ama açma işlemi keratini siliyormuş... Bu konuda bir deneyimi olan var mı? :)

Kızlar standart sürecin dışında birşey yapmamanızı şiddetle öneriyorum.
Tabi gerisi sizi ilgilendiren şeyler karar sizlerin.
Saç pulları arasına nüfuz eden losyona su sıkmak yanlış.
Ürünü çoğaltmak için başka bir şeyle karıştırmak yanlışın yanlışı
Fön sonrası, öncesinde kullandığınız şampuanı kullanmaya devam etmek duble yanlış
Sls içeren ürün kullanmak, katıksız sek yanlış

Emeğinize yazık bence yapmayın

Hangi marka keratin kullanmıştın ?

merhaba kızlar..hafta sonundan beri burayı okumaya çalışıyorum.malum sayfalar çok olunca biraz baştan,biraz sondan,biraz ortadan okudum. KilicBaligi da sağolsun mesajıma cevap verdi ama sizlerinde yardımcı olacağını söyledi.
biraz saçımdan bahsedeyim.beyazlar sebebiyle her ay boyuyorum.2 hafta önce de saçıma krepe balyaj yaptırdım.haliyle saçımın uçları yıprandı.geçtiğimiz aylarda kuaförde keratin bakım yaptırmıştım ama sülfatsız şampuan konusunu bilmediğim için 1 ayda saçım eski haline geldi.şimdi de burayı okuyarak evde yapmaya karar verdim.
marka konusunda maxi bio keratine karar verdim ama nette fiyat farklılığı kafamı karıştırdı.daha önce alış veriş yaptığı siteyi önerebilecek varsa özelden msj atarsa sevinirim.
bir de maxi bio keratinin açıklamasında düzleştirme işlemini yaptıktan sonra yıkayın diyor ama hem benim bildiğim hem de buradan okuduğum kadarıyla bu işlemden sonra 3-4 gün yıkamadan beklemek gerekiyor.bu konuda da uygulayan arkadaşlar tam bilgi verebilirse iyi olur.
şampuan için organix in brezilya fönü için olan şampuanına karar verdim.bu şampuanla keratine başlamadan önce saçımı yıkayabilirim değil mi?
cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Keratin bakımı ve Brezilya fönü ayrı şeyler tatlım
Brezilya fönü, içerisinde keratin olmadı nedeni ile keratin yükleme işlemiyle karıştırılır.
Eğer bahsettiğin gibi saçına keratin bakımı yaptırdıysan zaten kalıcılığı uzun sürmez bozulma sebebi şampuan olamaz. Ha Brezilya gönü yaptırdıysan üzgünüm ki yanlış şampuan nedeni ile bozulmuş.
Önce net bir şekilde ne yapıldığını öğren, yada öğrenme gelmiş geçmiş bitmiş

Maxi bio keratin asıl kullandığımız marka. Bununla ilgili çok ürün çeşidi var fakat bir iki önceki sayfada zaten fotoları paylaşıldı ürünün. Son sayfaları okudum yazmışsın denk gelmiş olman gerekiyor. Gityigidiyorda var 280 tl

Onun dışında en baş sayfada da yazıyor bunu çooooook tekrarladık. Bir önceki mesajımda dahi var. Fön öncesi ve sonrası şampuanlar ayrıdır. Biri birinin yerine KUL-LA-NI-LA-MAAAZ :)

Son 20 sayfaya göz gezdirsen dahi kafanda herşey netleşecek. Yine eksik noktalar olursa yaz yardımcı olayım.

Ve kızlar özelden yazmanıza gerek YÖK ne kılıca ne bana. Önce bi göz gezdirin ne olur. Herkesin sorusu aynı ve burada var cevaplar. Burda yazılalım ki farklı bir konu olduğunda çmzüm yolu arayalım.
Özel cıssss, tembellik yapıp okumamakta cıssss :))))

cevabın için teşekkür ederim. 1000 sayfayı en kısa zamanda da okuyacağım.. gitti gidiyorda aynı ürün için 150 tl lik bir fiyatla karşılaştım o nedenle aklıma takıldı.

cevabın için teşekkür ederim. 1000 sayfayı en kısa zamanda da okuyacağım.. gitti gidiyorda aynı ürün için 150 tl lik bir fiyatla karşılaştım o nedenle aklıma takıldı.
Canım aslında 1000 sayfa değil ama son 50-60 sayfa ve tabiki ilk sayfadaki talimatları okuman yeterli olacaktır. Çünkü son 50 sayfada aynı şeyler tekrar edilip durmuş.
Bizde ürünü gittigidiyor'dan aldık ama 150 gibi bir fiyat değil ambalajı benzeyen başka bir keratin var onunla karıştırmış olma.
Uygulama öncesi arındırıcı şampuan ŞART. Uygulama sonrası da sülfatsız kullanman lazım. Arkadaşlarımız çok kez dile getirdiler yukarda arındırıcı ve sülfatsız şampuanlar aynı işlevde değil.

Tavsiyem son 20 sayfa idi. Tabi 1000 sayfayı okuyarak bütün gelişmelerden haberin olur sorma ihtiyacı duymayıp başkalarına da yönlendirebilirsin.
Memnun da oluruz
Aynı ürün değil. Yine dediğim gibi aynı ürün gibi görünüp en az 5 farklı ürün var

yumakkkkkkkk

evet şimdi son 50 sayfayı okumaya başladım. dediğim ürünün resmini yükledim. 115 tl diyor bunun için.diğer maxi bio keratin ürünler 280 tl.

Eklentiler

• maxi bio keratin.jpg
    8,6 KB · Görüntüleme: 103
evet şimdi son 50 sayfayı okumaya başladım. dediğim ürünün resmini yükledim. 115 tl diyor bunun için.diğer maxi bio keratin ürünler 280 tl.
bizim önerdiğimiz maxi bio keratin olan.
Canım bak 280 tl çok ben deneyeyim göreyim diyorsan satmayı düşünen arkadaş var ondan temin edebilirsin tek kullanımlık.Memnun kalınca zaten alıp paylaşan sen olacaksındır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…