Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Öncelikle aman Allah'ım ben burayı ciddi manada ihmal etmişim :KK43: buradaki fikir ve bilgi akışını nasıl da özlemişim.

Ürün elimize geçer geçmez özellikle ben ve kılıççığım farklı farklı ürünler denemiş kişiler olarak bunu da deneyip yorum yazacağız, Kılıç yoğunluğu nedeni ile pek giremiyor başlığa ama kullanıp yorum yazar olaylardan haberi var.
@BlueDaisy de deneyecek fakat onun ilk yapışı olması nedeni ile diğer ürünlerle kıyaslama yapamıcak. Olan durumu etkisini illaki paylaşır, saolsun o da risk alıyor şu durumda :))

Şimdi şunu yazmak istiyorum hafif sitem biraz da teşvif adına..

Burası bir paylaşım platformu, kılıç ya da ben nasıl daha önce denenmemiş ürünleri deneyip risk alabiliyorsak ve sonuca göre ürünü övüyorsak ya da yeriyorsak, (ki bizimkisi de saç bizimkisi de önemli biz de korkuyoruz birşey olur diye en az sizler kadar...) bunu rica ediyorum sizler de yapın..

Güven sorunu yaşıyorsanız ürünler hakkında kendi bulduğunuz ürünler deneyin bizi de bilgilendirin yazın buraya bizler de faydalanalım (ki kinayeli yazılar seziyorum bizim fedakarlığımız karşısında haksızlık bu) bir tek bizim üzerimizden yürümesin olay,

Yoksa bir şey yazmasak mı KilicBaligi KilicBaligi bizim saçlara da yazık kızzz :anne::KK48::rapci::KK50::KK76::halay:

OKYANUSYAA OKYANUSYAA kuzum ürün deneme ve tavsiye etme konusunda hakkınız ödenmez valla. Hele senin o güzelim saçların( maşallahh) bende olsa cesaret edebilir miydim bilmiyorum.

Onu da kullandık, başlangıçta ok ama kullanmayı bırakınca hiç bir işe yaramadığı çıkıyor ortaya, zaten bu kadar işe yaramayan bir ürünün niye bu kadar pahalı olduğuna da akıl sır erdiremedik kızlarla... Hele o şampuan yok mu, düzenli kullanımda en sağlam saçı bile keçe yapar. Tuhaf...
O şampuan nasıl sinir bozucu birşeyse şuan bu mesajı görünce bir güldüm istemsiz. O sette en beğendiğim yıkama sonrası kullandığımız krem oldu.
Maxi bio ya devam napalım kuzu :)))
Ben zaten her daim aşk yaşamıştım onunla:süslü:
Neredeyse ihanet edecektik :KK48::KK48:
Kuzum sen denedin sanıyorum ürünü. Sen ne düşünüyosun? Yine de maxi bio ile devam mı? KilicBaligi KilicBaligi 'nın saçlarının yıpranmasına da ayrıca çok üzüldüm. Umarım sen aynı şeyi yaşamadın.

Bu tedavi saça zarar vermiyor mu? Benim saçlarım ince telli ve kedi kuyruğu gibi seyrek.Azalmasından dökülmesinden sizce denemeli miiyim?

Öncelikle aman Allah'ım ben burayı ciddi manada ihmal etmişim :KK43: buradaki fikir ve bilgi akışını nasıl da özlemişim.

OKYANUSYAA OKYANUSYAA kuzum ürün deneme ve tavsiye etme konusunda hakkınız ödenmez valla. Hele senin o güzelim saçların( maşallahh) bende olsa cesaret edebilir miydim bilmiyorum.

O şampuan nasıl sinir bozucu birşeyse şuan bu mesajı görünce bir güldüm istemsiz. O sette en beğendiğim yıkama sonrası kullandığımız krem oldu.

Kuzum sen denedin sanıyorum ürünü. Sen ne düşünüyosun? Yine de maxi bio ile devam mı? KilicBaligi KilicBaligi 'nın saçlarının yıpranmasına da ayrıca çok üzüldüm. Umarım sen aynı şeyi yaşamadın.
Şimdi şöyle canım
Değerlendirme için gerekli zaman geçti diye düşünüyorum :)
Şuanda saçımda kopma kuruma dökülme ya da herhangi bir deformasyon yok. Maxi bio keratin nasılsa maxi keratin de aynıymış benim saçım için sonuç bu
Satıcının vaadettiği gibi müthiş bir etki yok. Ki kılıcın saçından sonra bunları bile gözden çıkarmıştım
O paraya değmez. Bizim maxi bio keratin gibi bir losyon buda :))
Kollajen maddesi daha yoğundu halbuki. Çok şeyler beklemiştim :)
Değmez :KK66:

Merhabalar arkadaşlar ben saçlarımın rengini açmaya çalışırken çok yıprattım. Sert ve kuru bi hal aldı. Keratin yüklemesi yapmanın bir faydası olurmu saçlarımı kurtarabilirmiyim böyle çok kötü oldular :KK43:

Eklentiler

• 20170630_101018.jpg
    20170630_101018.jpg
    31,7 KB · Görüntüleme: 77
Merhaba naturayi bende arastiriyorum acaba hala kullaniyor musunuz etkisi ne yonde tavsiye eder misiniz
İlk defa denediğim için memnun kaldım arındırıcı şampuanı, normal şampuanı, kremi ayrı ayrı almaya uğraşmadım.dümdüz saç 2-3 yıkamada oldu sonrası olmuyor, ama kabarık saçlarım vardı eskisi gibi değil saç kurutma makinası ile üstten kurutunca iyi duruyor , boya falanda yaptım tatile çıkmadan tekrar yapacağım ama maxi bio keratini deneyeceğim bu sefer, onuda göreyim şampuanım bitti bebe şampuanı kullanıyorum en çok memnun kaldığınız şampuan nedir kızlar onu almam gerek

OKYANUSYAA OKYANUSYAA KilicBaligi KilicBaligi
Kizlar malum yaz ve tatildeyim suan. Deniz, havuz vs fonum gidiyor tabi. Tatile cikmadan once fonumu yapmistim, yaklasik 2-3 hafta once. Simdi istanbula dondugumde 10 gun sonra tekrar yapsam mi yoksa sacima bi zarar filan verir mi ?
Cok sık araliklarla yapilmamasini soyluyorsunuz...

İlk defa denediğim için memnun kaldım arındırıcı şampuanı, normal şampuanı, kremi ayrı ayrı almaya uğraşmadım.dümdüz saç 2-3 yıkamada oldu sonrası olmuyor, ama kabarık saçlarım vardı eskisi gibi değil saç kurutma makinası ile üstten kurutunca iyi duruyor , boya falanda yaptım tatile çıkmadan tekrar yapacağım ama maxi bio keratini deneyeceğim bu sefer, onuda göreyim şampuanım bitti bebe şampuanı kullanıyorum en çok memnun kaldığınız şampuan nedir kızlar onu almam gerek
Uygulama öncesi mi uygulama sonrası mı şampuan soruyorsun? Birde sanırım bunları ayrı almadığın için 2-3 hafta o şekilde kullanmış olabilirsin. E boya zaten bozuyor fönü. Sana tavsiyem tatilden sonra yapman. Zaten yapmışsın kısa bir süre önce. Tatilde de ter,deniz,havuz zaten fönü bozuyor. Uğraşmana gerek yok derim.

OKYANUSYAA OKYANUSYAA KilicBaligi KilicBaligi
Kizlar malum yaz ve tatildeyim suan. Deniz, havuz vs fonum gidiyor tabi. Tatile cikmadan once fonumu yapmistim, yaklasik 2-3 hafta once. Simdi istanbula dondugumde 10 gun sonra tekrar yapsam mi yoksa sacima bi zarar filan verir mi ?
Cok sık araliklarla yapilmamasini soyluyorsunuz...
Aynı durumdayım ve hala sık aralıklı yapılmaması taraftarıyım. Ben de yapmayacağım

Merhabalar bende tam 8 ay önce yapmıştım ve memnun kalmıştım.urunden sadece 100 ml gibi bi şey kalmıştı ama saçima 120 ml falan yetiyor çoğaltmak için içine ne katılabilir yoksa fantaziye gerek yok derseniz eğer urunden tekrar alacagim? Birde şu remington un saç düzleştirici tarağı var kullanıp memnun kalan var mı acaba?yani tarak gibi kullanıyorum ve saçlar dümdüz kabarır mi acaba merak ettim de var mı kullanan?

Kızlar merhaba tekrar bu gün keratin uygulamasını yaptım, ancak saçlarım kuru olduğu halde kapalı alanlarda dahi gözlerim yanıyor koku yapıyor.

Çok fazla ürün kullanmadım saçlarım neredeyse tam olarak ıslanmadı bile, hatta sürerken kurudu ( hava da çok sıcak olduğu için). Saçlarım çok erken kuruduğu için sprey bir şişeden su püskürrtüm ve streç film ile sardım bir süre beklettikten sonra kurutup düzleştirdim.

Şimdi saçlarım kuru ama kokusu hala gözlerimi yakıyor sizce bu normal mi?

Kızlar merhaba tekrar bu gün keratin uygulamasını yaptım, ancak saçlarım kuru olduğu halde kapalı alanlarda dahi gözlerim yanıyor koku yapıyor.

Çok fazla ürün kullanmadım saçlarım neredeyse tam olarak ıslanmadı bile, hatta sürerken kurudu ( hava da çok sıcak olduğu için). Saçlarım çok erken kuruduğu için sprey bir şişeden su püskürrtüm ve streç film ile sardım bir süre beklettikten sonra kurutup düzleştirdim.

Şimdi saçlarım kuru ama kokusu hala gözlerimi yakıyor sizce bu normal mi?
Lütfen randıman almak istiyorsanız bu işi kuralına göre yapın.
Birşeylerle karıştırmak ( ki bu nasıl aklınıza gelebilir) ya da saça su püskürtmek olmamalı
Katiyen yapılmamalı.
Hava sıcak koku normal. Endişe etmeyin

Tekrar teşekkür ederim OKYANUSYAA OKYANUSYAA , ben saçımı keratin sürerken kuruduğu için çok az islattım su ile, hava bu kadar sıcak olmasa gerek duymazdım ama balkonda yaptığım için olsa gerek hemen kurudu saçlarım. Islattıktıktan sonra saçımı sarıp beklettim sanırım bu bekleme işlemi gerekiyordu ki 40 dakika önerilmişti.

Kokunun normal olması içimi rahatlattı ama biraz yakıcı. Umarım yıkadıktan sonra da böyle kalır. Yardım ve tavsiye için tekrar teşekkürler.

Son düzenleme:
Tekrar teşekkür ederim OKYANUSYAA OKYANUSYAA , ben saçımı keratin sürerken kuruduğu için çok az islattım su ile, hava bu kadar sıcak olmasa gerek duymazdım ama balkonda yaptığım için olsa gerek hemen kurudu saçlarım. Islattıktıktan sonra saçımı sarıp beklettim sanırım bu bekleme işlemi gerekiyordu ki 40 dakika önerilmişti.

Kokunun normal olması içimi rahatlattı ama biraz yakıcı. Umarım yıkadıktan sonra da böyle kalır. Yardım ve tavsiye için tekrar teşekkürler.
ha anladım. Sandım ki sürdükten sonra tekrar ıslattınız. Zaten kurutuyoruz losyon sonrası niçin ıslattınız diye düşündüm. Sürerken çok hafif nemli olsun diye yazar tariflerde ama önemi yok. Daha kolaylıkla sürersiniz avantajı bu, birde saç pulları açık oluyor hafif nemlilikte. Ben kuruturum mesela.
Kokuda sıkıntı YÖK malum yaz. Belki ikinci yıkamaya kadar hafif koku kalabilir. Sonra geçiyor endişe etmeyin

X