- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 38
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #9.761
memnunsan sorun yok :)Yukleyemedim resmi boyutundan dolayi yapilamiyor tarzi biseyler yaziyor insallah yanlis bi urun kullanmamisimdir.
977 sayfa :))) bulmak ömrümü alırOzaman şöyle yapalım :)
Geçmiş sayfalarda ürünün hangisi olduğunu paylaştım, bulup elinizdeki ürünlerle karşılaştırabilirsiniz
http://urun.gittigidiyor.com/kozmet...-satis-276920267?rcp_action=rceProductClickedbuldum 972.sayfadaki resmin aynızı 1000 ml 115 lira yazıyor gittigidiyorda, google da aratınca çıkıyor zaten
hatta bio keratin gold diye bişi var 65 lira 1000 ml
saçının kimyasını bozarsınMerhabaaa yine ben :) son bi soru sorayim dedim bio gold var ya o baya ucuz kullananlar ondan da memnun. kozmetikci bayanda bunu bakim icin bile kullaniyorlar maske olarak dedi. Acaba diyorum zemini maxi bio ile yaptik ya ondan da alip ayda bir bakim icin uygulasakta 4-5 ayda bir maxi bio ile yine kaliteyi yakalasak mi :)
Anladim cok tesekkur ederim. Ama aklima yine bir soru daha geldi :) kivircik ya benim sacim dipten geldiginde cok fena bozulacak yillarca schwarzkopf straight terapy yaptirdigimdan biliyorum.dipler gelince sadece diplere mi uygulama yapmaliyim tumune mi?
Canım hangi üründen bahsetmişler kullanmışta mı bahsetmiş bilemiyoruOKYANUSYAA aklima birsey takildi.Konunun baslarinda 1 ay sonra bozuldugunu soylemisler tabi aradan kac yil gecmis.Simdi ben ilk kez yapacagim ne kadar sure bozulmadan kalir?
Ehehe:) Aynen sanirim style di ama taa 2011 yilindaki hali belkide tam manasiyla koruyamadilar saclarini bilemiyorum.Teknoloji bayagi ilerlemis o gunden bugune :)Canım hangi üründen bahsetmişler kullanmışta mı bahsetmiş bilemiyoru
Ortalama bir uygulama düzgün bir marka ile ve iyi korursan (tuzlu suya havuza girerken bone ve fön sonrası kullanılan şampuana dikkat edersen yani) 8 ay kullanan dahi var
benim 6 ay olmak üzere mesela, bozulmaya yüz tutmuş bir kıvamda ve tam istedimim halde iri iri dalgalı havalı kocaman saçlar
sana bağlı yani :)
1 ay ne yahu :))