Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

buldum 972.sayfadaki resmin aynızı 1000 ml 115 lira yazıyor gittigidiyorda, google da aratınca çıkıyor zaten
hatta bio keratin gold diye bişi var 65 lira 1000 ml

buldum 972.sayfadaki resmin aynızı 1000 ml 115 lira yazıyor gittigidiyorda, google da aratınca çıkıyor zaten
hatta bio keratin gold diye bişi var 65 lira 1000 ml
http://urun.gittigidiyor.com/kozmet...-satis-276920267?rcp_action=rceProductClicked
bundan bahsediyorsan bu değillll
http://urun.gittigidiyor.com/kozmet...0ml-4-6-aylik-collagen-maddeli-krem-279170724

bu :))

oyyy hepsi birbirine girdi ben de karıştıracağım sonunda :))))))))))))))))

Son düzenleme:
Kızlar :)
maxi keratin
bio keratin
bio keratin gold
maxi bio keratin

bunların hepsi farklı ürünlerrr
ve gün geçtikçe görüyorum ki daha fazlaları çıkıyor :) maxi-keratin-bio-gold dörtlemesinden herifler permutasyon kombinasyon olasılık gibi LYS matematiğine benzer ürünler çıkarıyorlar :)

Ay benimkine baktin mi yanlis mi canim yaaa maxi bio yaziyor ama zaten kozmetikcide ikisi yanyanaydi bu buyuk boy bu deneme boyu dedi canim ya buyuk boy sizin gosterdiklerinizin ayni paketti.

Merhabaaa yine ben :) son bi soru sorayim dedim bio gold var ya o baya ucuz kullananlar ondan da memnun. kozmetikci bayanda bunu bakim icin bile kullaniyorlar maske olarak dedi. Acaba diyorum zemini maxi bio ile yaptik ya ondan da alip ayda bir bakim icin uygulasakta 4-5 ayda bir maxi bio ile yine kaliteyi yakalasak mi :)

saçının kimyasını bozarsın
içerisinde formaldehit olan bir üründen bahsediyorsun
her ay bakıma uygun değil bu ürün
tabi senin tercihin :)

Anladim cok tesekkur ederim. Ama aklima yine bir soru daha geldi :) kivircik ya benim sacim dipten geldiginde cok fena bozulacak yillarca schwarzkopf straight terapy yaptirdigimdan biliyorum.dipler gelince sadece diplere mi uygulama yapmaliyim tumune mi?

saçların benimki kadar kıvırcık mı inan bilemiyorum zira gerçek bir brezilyalı saçıydı benimkisi
diplerden gelince öyle sandığın gibi bir durum olmuyor çünkü zaten ilk yapışta fön saçlarının kıvırcığını açmış oluyor dipten gelen de tuhaf bir şekilde eski kıvırcığı gibi gelmiyor daha hafif bir şekilde geliyor.
zaten 4-6 ay sonra tekrarlayacaksın bu işi en fazla 3 cm uzamış olur bu da o hayalindeki görüntüyü oluşturmaz

kısacası 4-6 ayda bir komple yap, dip boyası değil ki bu :)

Sagol canimmm cok tesekkur ederim ilgilendigin icin. Yillardir ara ara girip hep okurdum usenmeyip bu arsivi olusturup bilgilerinizi herkesle paylasip yararlanmasini sagladiginiz icin emegi gecen herkese sonsuz tesekkurler hepinizden allah razi olsun.malum bi kadinin en onemli aksesuari sac olunca sacini begenmeyen bi kadin mutsuzdur her zaman.sayenizde aynaya her baktigimda mutluyum artik ben :)

eduslu güle güle kullan şaçlarını :))

buradan sorun arkadaşlar özelden inanın msj atmanıza gerek yok, herkes görsün herkese referans olsun gönderdiğiniz fotolar ve soru cevap :)
kılıç yok giremiyor kuzucum çok yoğun, bilmediğim başa çıkamadığım kimyevi bir sorun olursa zaten bilgi için danışırım ona ben
ama bilgimiz dahilinde elimizden geleni yaparız hallederiz inşallah sorunlarımızı

OKYANUSYAA aklima birsey takildi.Konunun baslarinda 1 ay sonra bozuldugunu soylemisler tabi aradan kac yil gecmis.Simdi ben ilk kez yapacagim ne kadar sure bozulmadan kalir?

OKYANUSYAA aklima birsey takildi.Konunun baslarinda 1 ay sonra bozuldugunu soylemisler tabi aradan kac yil gecmis.Simdi ben ilk kez yapacagim ne kadar sure bozulmadan kalir?
Canım hangi üründen bahsetmişler kullanmışta mı bahsetmiş bilemiyoru
Ortalama bir uygulama düzgün bir marka ile ve iyi korursan (tuzlu suya havuza girerken bone ve fön sonrası kullanılan şampuana dikkat edersen yani) 8 ay kullanan dahi var
benim 6 ay olmak üzere mesela, bozulmaya yüz tutmuş bir kıvamda ve tam istedimim halde iri iri dalgalı havalı kocaman saçlar
sana bağlı yani :)
1 ay ne yahu :))

Ehehe:) Aynen sanirim style di ama taa 2011 yilindaki hali belkide tam manasiyla koruyamadilar saclarini bilemiyorum.Teknoloji bayagi ilerlemis o gunden bugune :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…