- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 38
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #9.781
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
style de o zamanın en iyi markasıdır :)Ehehe:) Aynen sanirim style di ama taa 2011 yilindaki hali belkide tam manasiyla koruyamadilar saclarini bilemiyorum.Teknoloji bayagi ilerlemis o gunden bugune :)
Ayrıntılı bir şekilde nasıl yaptığını yazar mısın :) hangi ürünleri kullandığını vs, herşeyiBir sonraki uygulama icin aklimdayken birsey daha danisayim. Ben okudugum yorumlar uzerine saclarimin ucunda ombre oldugu icin daha dogrusu acici kullanildigi icin yanmasindan korktum 200 derecede duzlestirdim islemden sonra.acaba bu yuzden mi duz degil de iri dalgali oldu? Bir sonraki uygulamada kac derece ile yapsam?
Yardımın için teşekkürler.Şehir dışındayım 1 hafta kadar sık girmeyebilirim buraya. 200 derece de işini görür fakat ilk olduğu için bulabilirsen bir tık daha olsun çünkü saçını kıvırcık tiftikli gördüm :) onun dışında oksidan konusunu bilmiyorum benim saçlarım da hiç işlem görmemiş bir saçtır fakat arandırıcı şampuan dışında hiçbir kullanmadım
Maxi bio setteki sampuan ile yikadim kuruttum. Keratini surdum. Strecle kapattim 20 dskika bekledim.kurutma makinasi ile iyice kuruttum remington pearl olan duzlestirici var ya onunla 200 derecede 4 5 defa gecerek duzlestirdim.3 gun boyunca her gun ustunden gectim tekrar duzlestirdim. Sampuaniyla yikadim.kremini ve serumunu surdum.zatem bunlar kendi setinin icindeydi.Ayrıntılı bir şekilde nasıl yaptığını yazar mısın :) hangi ürünleri kullandığını vs, herşeyi
Merhaba herkese
Kılıç girip yazabilir mi bilemiyorum çünkü ürünü deneme fırsatını bile zor yarattı kızçem :)
@BlueDaisy saolsun kollojenli maxi keratin ürününü almıştı önce bana gönderdi ben de kılıca gönderdim
ben henüz deneme fırsatı bulamadım, fakat KilicBaligi denedi konu ile ilgili uzun uzun değerlendirme yaptık birlikte
kesinlikle formaldehitli ve kötü derecede geniz burun yakıyor bunu netleştirelim
hatta kızcağız yaparken acaba bukadar paraya değer mi diye de tereddüt etti
fakat sonucu güzelll, önlerindeki dönekler düzleşti, en önemlisi saçlarındaki sünmeler deformeler şuanda tamir olmuş durumda, bakımı geçtik resmen onarım yapıyor
yumuşak bir form kazandı saçı, düzleştirme konusunda saçının önündeki dönekleri kıstas alarak ancak yorum yapabildi çünkü zaten düz bir saçı var
ben de en kısa zamanda deneyeceğim elimde bekliyor fırsat bulamıyorum,
biraz tedirginlik var tabi, yıllar önce kullandığımız style marka, ağız yüz göz dağıtan ürün gibi zor bir ürün olduğunu söyledi kılıç.
saç düzleştirme konusunda en net yorumu sanırım ben yaptıktan sonra göreceğiz iyi mi kötü mü, çünkü düz olmasına ihtiyacı olan benim, kılıç bakım-tamir olsun birde dönekler düzelsin diye kullanıyor.
@BlueDaisy de bu aralar deneyecekti onun saçları da iri dalgalı, yüksek ihtimal yorumlarını yazacaktır.
assssllaaaa eldivensiz kullanılmaması geeken bir ürün, asla vantilatörsüz kullanılmamalı
son gelişmeler bunlar...
çok üzüldüm geçmiş olsunBirkaç gündür durum hakkında yine değerlendirme yaptık ama buradaki arkadaşları da uyarmam gerekiyor.
Kızlar uygulama sonrası ilk bir hafta on gün işler yolunda gitti ancak saçlarım şu an banyodan sonra taranamayacak kadar sertleşti ve sürekli düğümleniyor ki benim saçlarım ipek gibi yumuşak ve saç kremi kullanmadan taranabilen bir saç.
Daha kötüsü her banyodan sonra saçlarımın koptuğunu görüyorum ve kuruyken dahi taramaya cidden korkuyorum. Saç uçlarımda ve boylarımda oldukça incelme var ve durum daha kötüye gidiyor. Banyo sonrası topladığım saçların fotoğrafını Okyanusya'ya attım, durum fena.
Saçlarım hakkında bilgi vereyim, saçımda şu anda herhangi bir kimyasal işlem yok. Saç düzleştirici, saç maşası vs gibi ürünleri kullanmıyorum. Saçımda bir miktar geçmişten kalma hasar vardı lakin kopup giden yerler maalesef ki sağlıklı olan yerler. Nasıl bu hale gelebildi anlayamıyorum. İlk başta muhtemelen ürünün örtücü etkisinden dolayı saçıma zarar verdiğini göremedim fakat durum şu anda bu. Kaldı ki 200 derece civarında bir düzleştirme yaptım ısıdan kaynaklı bir yanma durumu olması mümkün değil. Yıllar önce kullandığım başka bir üründe de yine benzer etkiyi almıştım. O da bunun gibi renkli bir üründü. Halbuki şu ana kadar en az 8-10 Berzilya fönü ürünü kullanmış biri olarak bu iki marka hariç hiç bir ürünün renkli olmasına şahit olmamıştım. Kaliteli ürünler grimsi beyaz- beyaz tonlarda oluyor çünkü.
Zaten uygulama yaparken ortaya çıkan kesif formaldehit kokusu ve yanmadan anlamalıydım bir şeylerin yanlış gittiğini. Yanağıma değen bir parça ürün cildimi kıpkırmızı yapıp çılgınlar gibi soyulmasına sebep olmuştu, üstelik ürün formaldehitsiz olduğunu iddia ettiğinden eldivensiz bile dokundum ben bu arkadaşa, haliyle haftalarca soyuldum, soyuldum soyuldum...
Gerçekten formaldehit oranı çok yüksek ve büyük ihtimalle Suriye üzerinden gelme kaçak-sahte ürün ve hatta maxi yerine şu sarı ambalajlı bio keratin gold olduğundan şüpheleniyorum.
Bir kaç gün içinde saçıma ciddi bir bakım yaptıracağım yine Keratin Complex ürünü ile...
Lütfen Maxi Keratin almayın ve kullanmayın. Maxi Bio'nun gözünü seveyim.
Çok geçmiş olsun.Birkaç gündür durum hakkında yine değerlendirme yaptık ama buradaki arkadaşları da uyarmam gerekiyor.
Kızlar uygulama sonrası ilk bir hafta on gün işler yolunda gitti ancak saçlarım şu an banyodan sonra taranamayacak kadar sertleşti ve sürekli düğümleniyor ki benim saçlarım ipek gibi yumuşak ve saç kremi kullanmadan taranabilen bir saç.
Daha kötüsü her banyodan sonra saçlarımın koptuğunu görüyorum ve kuruyken dahi taramaya cidden korkuyorum. Saç uçlarımda ve boylarımda oldukça incelme var ve durum daha kötüye gidiyor. Banyo sonrası topladığım saçların fotoğrafını Okyanusya'ya attım, durum fena.
Saçlarım hakkında bilgi vereyim, saçımda şu anda herhangi bir kimyasal işlem yok. Saç düzleştirici, saç maşası vs gibi ürünleri kullanmıyorum. Saçımda bir miktar geçmişten kalma hasar vardı lakin kopup giden yerler maalesef ki sağlıklı olan yerler. Nasıl bu hale gelebildi anlayamıyorum. İlk başta muhtemelen ürünün örtücü etkisinden dolayı saçıma zarar verdiğini göremedim fakat durum şu anda bu. Kaldı ki 200 derece civarında bir düzleştirme yaptım ısıdan kaynaklı bir yanma durumu olması mümkün değil. Yıllar önce kullandığım başka bir üründe de yine benzer etkiyi almıştım. O da bunun gibi renkli bir üründü. Halbuki şu ana kadar en az 8-10 Berzilya fönü ürünü kullanmış biri olarak bu iki marka hariç hiç bir ürünün renkli olmasına şahit olmamıştım. Kaliteli ürünler grimsi beyaz- beyaz tonlarda oluyor çünkü.
Zaten uygulama yaparken ortaya çıkan kesif formaldehit kokusu ve yanmadan anlamalıydım bir şeylerin yanlış gittiğini. Yanağıma değen bir parça ürün cildimi kıpkırmızı yapıp çılgınlar gibi soyulmasına sebep olmuştu, üstelik ürün formaldehitsiz olduğunu iddia ettiğinden eldivensiz bile dokundum ben bu arkadaşa, haliyle haftalarca soyuldum, soyuldum soyuldum...
Gerçekten formaldehit oranı çok yüksek ve büyük ihtimalle Suriye üzerinden gelme kaçak-sahte ürün ve hatta maxi yerine şu sarı ambalajlı bio keratin gold olduğundan şüpheleniyorum.
Bir kaç gün içinde saçıma ciddi bir bakım yaptıracağım yine Keratin Complex ürünü ile...
çok üzüldüm geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun, ben ilk denemede tam set olması hemde marka güven verdi baya insan kullanmış natura keratin aldım. Fön çektirmediysem ne eziyetti saçlarımı düzeltmek , arındırıcı şampuanla yıkadım keratini sürdüm beklettim saçlarımı düzleştirdim, ama 3 dün dayanamadım ilk sefer güzelce bol bol üstünden geçerek yaptım , sonra 2 kere daha düzleştirici uyguladım yıkadım sonuç süper sadece saçımı kurutarak dümdüz saçlar süper bişey artık biryere hazırlanırken evdekiler beni beklemek zorunda kalmıyor.
Uygulama yapanlara sorum olacak ben düzleştiriciyle iri dalgalı şekil veriyorum önlerime ama bu uygulamadan sonra sıkıntı olurmu bilemedim.
Geçmiş olsun, ben ilk denemede tam set olması hemde marka güven verdi baya insan kullanmış natura keratin aldım. Fön çektirmediysem ne eziyetti saçlarımı düzeltmek , arındırıcı şampuanla yıkadım keratini sürdüm beklettim saçlarımı düzleştirdim, ama 3 dün dayanamadım ilk sefer güzelce bol bol üstünden geçerek yaptım , sonra 2 kere daha düzleştirici uyguladım yıkadım sonuç süper sadece saçımı kurutarak dümdüz saçlar süper bişey artık biryere hazırlanırken evdekiler beni beklemek zorunda kalmıyor.
Uygulama yapanlara sorum olacak ben düzleştiriciyle iri dalgalı şekil veriyorum önlerime ama bu uygulamadan sonra sıkıntı olurmu bilemedim.
Mesajında zaten Natura Keratin diye belirtmiş.hangi markayı aldnız acaba bende aldım da
Mesajında zaten Natura Keratin diye belirtmiş.
Sen hangi markayı aldın? Denedin mi sonuç nasıl oldu?
Acayip umutlanmıştım bu marka için, çok heveslenmiştim (Birkaç gündür durum hakkında yine değerlendirme yaptık ama buradaki arkadaşları da uyarmam gerekiyor.
Onu da kullandık, başlangıçta ok ama kullanmayı bırakınca hiç bir işe yaramadığı çıkıyor ortaya, zaten bu kadar işe yaramayan bir ürünün niye bu kadar pahalı olduğuna da akıl sır erdiremedik kızlarla... Hele o şampuan yok mu, düzenli kullanımda en sağlam saçı bile keçe yapar. Tuhaf...ben daha yeni denedim 1 kez liquid keratin diye
Yapacak bir şey yok kuzum, denemeden bilemezdik.Acayip umutlanmıştım bu marka için, çok heveslenmiştim (