Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

denemek isterim evet fiyatı artmış
:)
Dene ben kefilim denedim rahatlıkla tavsiye edebilirim :))
diğer bir ürün daha var görünüşte bundan kat kat daha iyi maxi keratin adı
elimde var fakat denemeye bir türlü fırsatım olmadı
bu nedenle etkisini bilmediğimden şimdilik tevsiye etmiyor sesimi çıkarmıyorum :)))

Dene ben kefilim denedim rahatlıkla tavsiye edebilirim :))
diğer bir ürün daha var görünüşte bundan kat kat daha iyi maxi keratin adı
elimde var fakat denemeye bir türlü fırsatım olmadı
bu nedenle etkisini bilmediğimden şimdilik tevsiye etmiyor sesimi çıkarmıyorum :)))

acaba paylaşacak bir arkadası nasıl bulabilirim ?

bulunduğun sayfanın tam üzerinde etiketlediğim elinde keratin olan bir kızçemiz var
iletişime geçebilirsin :)
paylaşacağından eminim
Mesaj attım özelden ama yanıt gelmedi henüz..birde çok kokuyo formaldehitli falan diye okuyuncada kararsız kaldım şu alfaparf nasıldır bilginiz var mı?saçlarım gür ve kalın telli işe yaramazsa diye çekiniyorum?

Mesaj attım özelden ama yanıt gelmedi henüz..birde çok kokuyo formaldehitli falan diye okuyuncada kararsız kaldım şu alfaparf nasıldır bilginiz var mı?saçlarım gür ve kalın telli işe yaramazsa diye çekiniyorum?
Evet hemen cevap vermeyebiliyor sürekli girmiyor :) elbet görünce verir
alfaparfı kullandım ben memnun değilim saçlarımı kurutup parlaklığını aldığı gibi bende uzun sürmedi etkisi
kendimce beğenmediğim için tavsiye etmiyorum ama beğenenler var :)
koku konusuna gelince alfaparfta bu yok çünkü brezilya fönü gibi görünse de değil, defrize bir işlem gibi görünüyor

diğer ürünlerde de yapabileceğimiz birşey yok maalesef :KK43:(( keşke kokmasalar da hergün yapsam :)))))

Bio keratin gold diye bid markayı 23-25 liraya satıyorlar hangi markayı nerden alcağımı bilemedim arkadaşta görmedi heralde mesajımı

image.jpeg
merhabalar,

hazır altaparf'ın adı geçmişken sormak istiyorum, sizce şu set olan altaparf kaç kez kullanıma yeter?

göğüs hizamda ama ince ve seyrek saçlarım var. düzleştirmeden ziyade bakım için keratin terapisi yapmak istiyorum.

set iki kullanım yetecekse, 500 ml keratin therapy ürününü değil de bu seti alayım diye düşünüyorum da. :KK54:

No:2 Alfaparf Lisse Keratin Sıvı Yumuşatma Köpüğü 100ml, diyor.

Arkadaşlar ben hala arıyorum keratin elinde olupta paylaşmak isteyen olursa haberleşelim lütfen..

Arkadaşlar ben hala arıyorum keratin elinde olupta paylaşmak isteyen olursa haberleşelim lütfen..
aldığımız ürünlerin adları sürekli geçiyor formda google yadınız mı satılan siteleri buldunuz mu :)
gold olanını tavsiye etmem yine de siz bilirsiniz tabi denemiş oluırsunuz zannediyorum ki denendi ve memnun kalınmadı
bu yüzden geçmiş sayfalara bakın lütfen :)
Eki Görüntüle 1988376
merhabalar,

hazır altaparf'ın adı geçmişken sormak istiyorum, sizce şu set olan altaparf kaç kez kullanıma yeter?

göğüs hizamda ama ince ve seyrek saçlarım var. düzleştirmeden ziyade bakım için keratin terapisi yapmak istiyorum.

set iki kullanım yetecekse, 500 ml keratin therapy ürününü değil de bu seti alayım diye düşünüyorum da. :KK54:

No:2 Alfaparf Lisse Keratin Sıvı Yumuşatma Köpüğü 100ml, diyor.
saçın durumuna göre ortalama 80-120 ml yetiyor saçınızın durumunu bilmediğimden birşey diyemeyeceğim
fotoğrafta keratin losyonunun kaç mililitre olduğunu göremedim
tek kullanımlık olan setler var onlardan deneyebilirsiniz

saçın durumuna göre ortalama 80-120 ml yetiyor saçınızın durumunu bilmediğimden birşey diyemeyeceğim
fotoğrafta keratin losyonunun kaç mililitre olduğunu göremedim
tek kullanımlık olan setler var onlardan deneyebilirsiniz

OKYANUSYAA OKYANUSYAA çok teşekkür ederim. çok incesiniz, hemen cevap yazmışsınız. çok sevindim.

düzleştirici ürüne 100 ml demiş, saçım az olduğu için iki kere yapar mıyım diye düşündüm. diğer ürünleri araştırmaya devam edeyim, zaten hemen değil, bikaç ay içinde ihtiyacım olacak.

OKYANUSYAA OKYANUSYAA çok teşekkür ederim. çok incesiniz, hemen cevap yazmışsınız. çok sevindim.

düzleştirici ürüne 100 ml demiş, saçım az olduğu için iki kere yapar mıyım diye düşündüm. diğer ürünleri araştırmaya devam edeyim, zaten hemen değil, bikaç ay içinde ihtiyacım olacak.
Şimdi şöyle;
bu ürünü ilk aldığımda yetmez korkusu ile çok imtina ederek kullandım yanlış hatırlamıyorsam 80ml idi okadar dikkatli kullandım ki belki 20 ml kalmıştır. ve aşırı gürdür benim saçlarım uzundur da eğer foruma daha önce uğradıysan ya da takip ediyorsan fotolara denk gelmişsindir belki, kızlara referans olsun diye hep öncesi sonrası paylaşırım
ama bilemiyorum 50 50 bölebilir misin ve yetirebilir misin iki kere kullanıma, uzun mu kalın telli mi kıvırcık mı nekadar az bunları bilemediğimden pek kestiremiyorum durumunu :)
Denk geldikçe cevap veririm elbette

Şimdi şöyle;
bu ürünü ilk aldığımda yetmez korkusu ile çok imtina ederek kullandım yanlış hatırlamıyorsam 80ml idi okadar dikkatli kullandım ki belki 20 ml kalmıştır. ve aşırı gürdür benim saçlarım uzundur da eğer foruma daha önce uğradıysan ya da takip ediyorsan fotolara denk gelmişsindir belki, kızlara referans olsun diye hep öncesi sonrası paylaşırım
ama bilemiyorum 50 50 bölebilir misin ve yetirebilir misin iki kere kullanıma, uzun mu kalın telli mi kıvırcık mı nekadar az bunları bilemediğimden pek kestiremiyorum durumunu :)
Denk geldikçe cevap veririm elbette
bir kez daha çok teşekkür ediyorum :KK200:

evet her akşam vakit buldukça 10-15 sayfa okuyarak ilerliyorum. eşsiz bir bilgi ve tecrübe kaynağı oluşturmuşsunuz. emeğinize sağlık.

Merhaba canlar son sayfalari okudum maxi bio onerdiginizi gorunce arastirdim nette 1000 ml lik olan 284 tl civariydi burada bir kozmetikcide 250 ml set halinde 150 tl ye bulduk annemle. Sonucu bi gormeden cok alip riske atmayalim dedik. Deneme setini alip sirayla uyguladik. Belime yakin kivircik saclarim. Saclarimuz uygulamadan sonra cok guzel oldu gercekten verdigimiz para ve emege degdi. Pamuk gibi yumusacik duz olmasa da iri dalgali ve kabarmayan saclarimiz oldu. Eskiden 40 dakikada duzlestirirdim buna ragmen kabarirdi. Simdi 10 dakikada dumduz ve kabarmiyor ipek gibi. Yalniz soyle bir sorun yasadik.diplere surmemeye calissakta tarayinca ve strechle sarinca ister istemez tesir etti sanirim.birde surme asamasinda yada yatip kalktikca kulagima degmis olsa gerek ki hem sac derimiz hemde benim kulagim soyuldu beyaz beyaz.bir iki yikamada gececek sanirim ama yinede korktum ben.aranizda boyle birsey yasayan oldu mu acaba? Tam aradigim seyi buldum saclarimla baristim derken bu sorunu yasamak beni cok uzdu. Bisey olmaz deyin nolur :) yada uygularken ne yapmak gerek nasil olacak bu is bi akil verin :)

Merhaba canlar son sayfalari okudum maxi bio onerdiginizi gorunce arastirdim nette 1000 ml lik olan 284 tl civariydi burada bir kozmetikcide 250 ml set halinde 150 tl ye bulduk annemle. Sonucu bi gormeden cok alip riske atmayalim dedik. Deneme setini alip sirayla uyguladik. Belime yakin kivircik saclarim. Saclarimuz uygulamadan sonra cok guzel oldu gercekten verdigimiz para ve emege degdi. Pamuk gibi yumusacik duz olmasa da iri dalgali ve kabarmayan saclarimiz oldu. Eskiden 40 dakikada duzlestirirdim buna ragmen kabarirdi. Simdi 10 dakikada dumduz ve kabarmiyor ipek gibi. Yalniz soyle bir sorun yasadik.diplere surmemeye calissakta tarayinca ve strechle sarinca ister istemez tesir etti sanirim.birde surme asamasinda yada yatip kalktikca kulagima degmis olsa gerek ki hem sac derimiz hemde benim kulagim soyuldu beyaz beyaz.bir iki yikamada gececek sanirim ama yinede korktum ben.aranizda boyle birsey yasayan oldu mu acaba? Tam aradigim seyi buldum saclarimla baristim derken bu sorunu yasamak beni cok uzdu. Bisey olmaz deyin nolur :) yada uygularken ne yapmak gerek nasil olacak bu is bi akil verin :)
Korkma :)
Derin kurudu sadece ve pullanıyor canlı olmadığı için de beyazlıyor, geçecek
Diplere değdirmeme meselesi biraz zor o nedenle ben uğraşmıyorum bile :)))
Elinde organik bir yağ varsa sür diplere sonra streç filmle sar beklesin biraz bir hafta arayla iki kere yapzan yeter zannımca

memnun olman da ayrı bir güzel, güle güle kullan

ama set halinde var mıymış, ilk defa duydum şimdi ve acaba başka b,ir maxi mi aldın diye geldi aklıma

Olabilir mi acaba foto cektim su an ama girmeyeli yillar oldu fotoyu ekleyemiyorum nasil ekleniyordu ki ya

Ozaman şöyle yapalım :)
Geçmiş sayfalarda ürünün hangisi olduğunu paylaştım, bulup elinizdeki ürünlerle karşılaştırabilirsiniz

Yukleyemedim resmi boyutundan dolayi yapilamiyor tarzi biseyler yaziyor insallah yanlis bi urun kullanmamisimdir.

X