Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Canlarım herkese mrb, okudum okuyabilirsiniz sayfaları ilklerden ortaklardan donlardan ama çok fazla 969 sayfa benim küçük bebişim var zamanım çok yok ama hevesim var(su Brezilya fonu mutlaka Birgün yapacağım):arkadaşlar.musait olanlar özetleyen bilir mı.hangi markayı alayoruz(ağırlıkta Maxi görünüyor gibi)set şeklinde mı alıyoruz .Yok set değilse nasıl bı seti kendimiz oluşturuyoruz.Yani bu fonun yapımında olmazsa olmaz malzemeler neler... Kılıçbalığı okyanus ya ve diğer arkadaşlar vakti olmayan annelere bı yardım
Canım merhaba, uygulama konusunda en başta 1. sayfada yapılan adımlar geçerli orayı zaten okursun yazmaya gerek yok.
Onun dışında ben şahsım adına şuan için maxi bio keratin kullanıyorum burada kullanan kızçeler de var, hayli memnunun.

Bunlar dışında yine ilk sayfada belirtildiği gibi, önce saç fön öncesi arındırıcı şampuan ile yıkanıyor, daha sonra işlem tamamlanında ca sürekli kullanabileceğin fönü bozmayan şampuan kullanılıyor.

Arındırıcı şampuan olarak natura keratinin alfa parfın arındırıcıları var kullanabilirsin, ben de liquid keratinin arındırıcısı var onu kllanıyorum.

fön sonrası içinse denk geldiysen eğer pureology nin sls siz şampuanı var ondan da memnunum, yada davinesin sls siz şampuanı var güzeldir çam kokar burm buram :)

Yine kafana takılan olursa seve seve yardımcı oluruz, alternatif çok google dan araştırabilirsin markaları istediğin gönlünün yattığı olursada buradan yazarsın bildiklerimizi paylaşırız elbette :KK66:

Maxi Keratin (protein+Collagen Yüklü) 1000 ML Keratin

deneyebilirsin iyi de olur

fiyat arasında baya fark var neden acaba ? maxi bio da da benim şimdiye kadar kullandığım markalara oranla çok çok ucuz geliyor. siz deneyip kullanmasanız hayatta cesaret edemezdim. böyle ürünlerin ucuz olması benim için büyük soru işareti, kalitesiz izlenimi veriyor..

OKYANUSYAA OKYANUSYAA hiç araştırdın mı bilmiyorum ama maxi bio keratin alibaba sitesinde (tabi eğer toptan alırsan ) 1000 ml'likleri 3-5 dolar gibi birşey. saçımıza süreceğimiz bir ürünün bu kadar ucuz bir şey olması sen de tedirginlik yaratmıyor mu? şimdi bakınca açıkçası gözüm korkmadı değil

OKYANUSYAA OKYANUSYAA hiç araştırdın mı bilmiyorum ama maxi bio keratin alibaba sitesinde (tabi eğer toptan alırsan ) 1000 ml'likleri 3-5 dolar gibi birşey. saçımıza süreceğimiz bir ürünün bu kadar ucuz bir şey olması sen de tedirginlik yaratmıyor mu? şimdi bakınca açıkçası gözüm korkmadı değil
Hayır yaratmıyor içeriği hakkında bilgim var az çok, gümrük olayına takılması gibi bir derdim de olmuyor biliyorsun ki 70 dolardan 30 dolara indi sınır. üstelik toptan alım da yapamayacağıma göre bu işi yapanlara bırakıp paramı konuşturuyorum :) pazarlama yöntemleri bunlar ilgilenmiyorum ki, 3000-5000 dolar gibi bir alışveriş yapamayacağıma göre yada yapsam da gümrük gibi prosedürlerle uğraşamayacağıma göre, tercihim bu yönde
benden öneri isteniyor sunuyorum tercih sizlerin, ve tabiki de benim :KK66:
fiyat arasında baya fark var neden acaba ? maxi bio da da benim şimdiye kadar kullandığım markalara oranla çok çok ucuz geliyor. siz deneyip kullanmasanız hayatta cesaret edemezdim. böyle ürünlerin ucuz olması benim için büyük soru işareti, kalitesiz izlenimi veriyor..
Çünkü içinde collagen dediğimiz aminoasit var daha önceleri de yazdığım gibi, bu ürün alibabada yok keşşşşke olsa
maskesi var sadece ona da ihtiyacım yok, yerini tutabilecek birçok ürün var

"Asgari Sipariş Miktarı: 10000 Adet / Adet"
bin adette değil onbin adet :) 30000-50000 dolar arası mebla söz konusu
facia..
yoksa alibaba gibi bir fırsat varken araştırmamış olmak saçmalık olurdu değil mi :)

"Asgari Sipariş Miktarı: 10000 Adet / Adet"
bin adette değil onbin adet :) 30000-50000 dolar arası mebla söz konusu
facia..
yoksa alibaba gibi bir fırsat varken araştırmamış olmak saçmalık olurdu değil mi :)

benim demek istediğim bu kadar ucuzu var iken oradan niye almadığımız değil aslında, oradan alım yapamayacağımız elbette biliyorum. :) toptan bile olsa bu kadar ucuza satılabilen bir ürünü kafamıza sürmek mantıklı mı o beni tereddüt ettirdi. yoksa tabi ki kar marjı olacak insanlar bundan para kazanacak ama 1 litre ürün sadece 5 dolar ise ( ki bunu satarken de adam kar ediyor maliyetin ucuzluğunu düşün ) ben açıkçası içerikten korkarım. tecrübeleriniz benim için tabi ki önemli ama kullanan arkadaşların da bu ürünün oldukça ucuz bir ürün olduğunu ( kalite açısından ) bilmesi gerektiğini düşündüğüm için paylaştım.

Son durumu bildireyim: düzleştiricisiz yapmayın, çabuk bozuluyor :KK34:... 1 ay daha idare ederim, en geç Mayıs başı gibi tekrarlamak şart.. :KK16:

alibabadaki ürünün çakması da olabilir, sonuçta çin dünyanın en çok çakma malının olduğu yer. çoklu alımlarda ucuz olması normal, ayrıca ülkemiz genelinde kadınların süslenmesi pek sevilmediğinden (!) olsa gerek ekstra tonla vergi ödüyoruz.

Arkadaslar 1 haftaya kadar gelecekmis saticiya msj attim benim de zamanim geldi cunku :)) T trinity34
kolojen iceren urun gecen seneler 400 tl iken bu yil 550 tl imiş. En cok denemek istedigum urun fakat başka onceliklerim var o nedenle erteliyorum.

Denememi bekleyen kızceler vardı özelden msj atip soruyorlardi, yani sonuc şu ki onu denemeyi simdilik erteledim
Bir şey sormak istiyorum OKYANUSYAA OKYANUSYAA , bio keratin collagen ürün açıklamasında :
5. 15 dk bekleme süresinin ardından saç kurutulup özenli bir şekilde 1 kat fön çekilir.

6- fön çekilrken saça saçın kaldırabileceği en yüksek ısıda presle düzleştirillir.(örn: kalın kıvırcık saça 230c ince telli saça 160 c gibi.)

7- işlem yapılan saç yıkanır ve kurutulur.

şeklinde yazıyor, hemen mi kurutuluyor gerçekten? Kullanan biliyor musunuz acaba? Bu arada 115 TL gittigidiyorda fiyatı, yanlış ürüne mi bakıyorum collagen diye? Şimdiden cevabın içn çok teşekkürler...

Bir şey sormak istiyorum OKYANUSYAA OKYANUSYAA , bio keratin collagen ürün açıklamasında :
5. 15 dk bekleme süresinin ardından saç kurutulup özenli bir şekilde 1 kat fön çekilir.

6- fön çekilrken saça saçın kaldırabileceği en yüksek ısıda presle düzleştirillir.(örn: kalın kıvırcık saça 230c ince telli saça 160 c gibi.)

7- işlem yapılan saç yıkanır ve kurutulur.

şeklinde yazıyor, hemen mi kurutuluyor gerçekten? Kullanan biliyor musunuz acaba? Bu arada 115 TL gittigidiyorda fiyatı, yanlış ürüne mi bakıyorum collagen diye? Şimdiden cevabın içn çok teşekkürler...
Yanlış ürüne bakıyorsun Duygu :)
yani tabi benim bahsettiğim ürün değil, o nedenle cesaret edip dene diyemem yukarıda tam adını yazdım keşke 115 tl olsa :)))
5-15 dakika değil de yarım saat beklemekte fayda var niçin saçın keratini emme durumu varken hemen kurutmaya geçelim
yarım saat ya da 40 dk bekle sonra hafif kurut, ardından prese geç diyor deneyimlerim :)

onun dışında fön çekmenin bana göre aşırı kıvırcık saçlara faydası var, düzleştirici iyice dipleri yapamıyor S S kalıyor hem de kıvrımları hafifliyor pres daha kolay yapılıyor.
Hafif dalgalı saça gerek yok

ve hemen mi yıkanıyormuş, bilemedim denemek istersen dene bizi de bilgilendir istersen

Yanlış ürüne bakıyorsun Duygu :)
yani tabi benim bahsettiğim ürün değil, o nedenle cesaret edip dene diyemem yukarıda tam adını yazdım keşke 115 tl olsa :)))
5-15 dakika değil de yarım saat beklemekte fayda var niçin saçın keratini emme durumu varken hemen kurutmaya geçelim
yarım saat ya da 40 dk bekle sonra hafif kurut, ardından prese geç diyor deneyimlerim :)

onun dışında fön çekmenin bana göre aşırı kıvırcık saçlara faydası var, düzleştirici iyice dipleri yapamıyor S S kalıyor hem de kıvrımları hafifliyor pres daha kolay yapılıyor.
Hafif dalgalı saça gerek yok

ve hemen mi yıkanıyormuş, bilemedim denemek istersen dene bizi de bilgilendir istersen
Allah allah, ürün şu:

264069245_tn50_0.jpg

Yanlış ürün mü? Maxi bio diye aratınca bu çıkıyor ama? Çok teşekkürler :)

Allah allah, ürün şu:

264069245_tn50_0.jpg

Yanlış ürün mü? Maxi bio diye aratınca bu çıkıyor ama? Çok teşekkürler :)

maxi bio yazmadım ama ben :))))))))

"Maxi Keratin (protein+Collagen Yüklü) 1000 ML Keratin" ürün bu

dediğim gibi kullanıp yorum yapabilirsin fotosunu attığın ürünün

Lübnan markasıymış, souq'ta bir kaç yorum okudum gerçi orda da satılmıyor şu anda da kullananlar çok memnun. bir denemek lazım 1000 ml için iyi fiyat aslında.
ben içeriğini merak ediyorum
aldehit var mı, kolojen oranı ne, keratin oranı ne
bilemiyorum benim için şu sıralar ertelendi ama ilk fırsatta alacağım diye umuyorum

ben içeriğini merak ediyorum
aldehit var mı, kolojen oranı ne, keratin oranı ne
bilemiyorum benim için şu sıralar ertelendi ama ilk fırsatta alacağım diye umuyorum
Açıklama şöyle: Maxi Brazilian Keratin is 100% free of formalin and very safe for children and pregnant women. Yani %100 formaldehitsiz, çocuklar ve hamile kadınlar bile kullanabilir diye yazmışlar. Kalıcılığı ne kadar bir şey yazmıyor yanlız. Youtube'da da videa buldum, aynı ürünse eğer 3 gün yıkamayın diyor:

Açıklama şöyle: Maxi Brazilian Keratin is 100% free of formalin and very safe for children and pregnant women. Yani %100 formaldehitsiz, çocuklar ve hamile kadınlar bile kullanabilir diye yazmışlar. Kalıcılığı ne kadar bir şey yazmıyor yanlız. Youtube'da da videa buldum, aynı ürünse eğer 3 gün yıkamayın diyor:

markalar da birbirine benzer hep karışıyor
gittigidiyor da uygulama tarifinde ise hemen yıkanıyor gibi anlatmış.

X