- 8 Şubat 2017
- 71
- 19
- 45
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #9.721
susluduygu ürün açıklamasında gittigidiyorda aynı gün yıkandığı yazsa da, gerçeğinde kullanım klavuzunda maxi bio keratin gibi en az 48 saat bekletileceği yazıyor.
Ben kulanım klavuzunu görmemiş olsaydım da gittigidiyordaki tarife uymayıp 3 gün bekletecektm maxi keratini.
Bunun yanında kızlar, maxi bio keratini yapıp aynı günde yıkadığım zamanlar da oldu, önemli olan gün değil aslında, defalarca preslemenizdir. ortalama 25-30 kere geçmek yani. Bunu 1 günde yapıp saçın yıpranmasına da göz yumabilirsiniz 3 güne de yayabilirsiniz.. (aynı gün yapıp yıkadıklarımda 10 kezden fazla geçmedim saçlarımın üzerinden, sanırım deneyim kazandıkça saçlarınızın ne istediğini anlıyorsunuz)
Yakında maxi keratini yani kollojen madde içerenini yapıp deneyimlerimizi paylaşacağız inşallah
umuyorum ki maxi bio keratinden daha iyidir...
çok mantıklı 25-30 kez preslemek, sıcakla aktive olması açısından. hatırlarsan geçen seferki denememde sıcakla preslememiş, sadece kurutmuş ve fön çekmiştim ve 4. gün yıkamıştım, çok kısa süre verim alabildim şimdi bakımla vs. idare ediyorum, şu venüs retrodan çıksın 16 Nisan sonrasına niyetim var tekrar... 48 saat sorun değil idare ederim artık