Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Kızlar keratin alacağım kafam karıştı ne alacağım bi yardım edin karar veremiyorum.

OKYANUSYAA OKYANUSYAA merhaba, biz de arkadaş grubumuzla maxi bio keratin almak istiyoruz. kendilerine göstermek için öncesi ve sonrası saç fotoğraflarını atman mümkün mü ? önceki mesajlarında vardı eminim ama bulamadım :)
bir de saçın rengini açma durumu var mı ? alfaparf o konuda fenaydı malum..
gittigidiyor'dan alacağız google aramalarda ilk çıkan satıcı sanırım doğrudur ??

OKYANUSYAA OKYANUSYAA merhaba, biz de arkadaş grubumuzla maxi bio keratin almak istiyoruz. kendilerine göstermek için öncesi ve sonrası saç fotoğraflarını atman mümkün mü ? önceki mesajlarında vardı eminim ama bulamadım :)
bir de saçın rengini açma durumu var mı ? alfaparf o konuda fenaydı malum..
gittigidiyor'dan alacağız google aramalarda ilk çıkan satıcı sanırım doğrudur ??
Du bakim bir fotoya :)

Eki Görüntüle 1898773

Evet kızlar cuma günü maxi bio keratin ile breilya fönü yaptım bu sabahta yıkadım. İlk parça benim yıllar önceki asıl saçım nasıl bir kıvırcık olduğunu görüyorsunuzdur umarım, hatta ilk brezilya fönünden sonraki saçım yani kıvıcığı aslına göre biraz daha açılmış hali.

İkinci fotoğraf cuma günü işlem yapmadan önce çektiğim tiftik kabarık şekil almaz saçım. üçüncüsü ise yıkadıktan sonraki hali. kuaföre gidip kestirdim hatta kahkül de bıraktırdım. kuaförün kurutmasına bile izin vermeden hemen eve döndüm ki fotoğrafını çekebileyim. Parlaklığını nemli halini görüyorsunuzdur umarım :)

Biraz kabarık dursun diye de parmaklarımla dağıttım saçlarımı yoksa ikinci fotoğrafa gör çok daha sakin.

durum böyle umarım referans olur
@elifd_34
canım foto 912. sayfada
Evet renkte biraz açılma oluyor keratinden ve aldehitten dolayı ama bence sıkıntı edilecek bir durum değil
Onun dışında ben gittigidiyordan almıştım 1 yıldan fazla oluyor
aracı kurum olduğu için güvenerek alabilirsiniz sıkıntı yapma onu

Bu arada son yaptığımdan bu zamana 5 ay geçmiş :))
Saçlarım şuanda tam istediğim kıvamda hala da yapmasam yapmam. Koca koca dalgaları var köpükle kullanıyorum, düz halinden milyon kat iyi
İyi oldu o fotoya ulaştığım T trinity34 :)kendimce istatistik tutarım :KK70:

Şuanki hali de bu, az önce cektim yine referans olsun sizin için.
Benim en sevdigim halidir. Fönden sonra artık fazla düz oluyor. Ilk yaptigim zamanlarda pek hevesliydim düz olsun diye.
O heveste geçiyor. Orta yol bulunuyor ne cok kivircik ne cok duz :))

Eklentiler

• 20170307_151928_HDR-1.jpg
    20170307_151928_HDR-1.jpg
    35,1 KB · Görüntüleme: 162
50 sayfayı okudum valla:) şöyle benim saçlarım çok aman aman kötü değil. zaten dax 1 yıldır hindistan cevizi yağı yılardır hayatım da. Keratin bakımı olsun istiyorum saçlarım kalınlaşsın biraz daha Davines mi alsam acaba diye düşünmeye başladım forumda yazılanları okuyunca.

Son 50 sayfaya bir göz gezdir sonra takılırsan yine konuşalim tatlım olur mu :KK66:

50 sayfayı okudum valla:) şöyle benim saçlarım çok aman aman kötü değil. zaten dax 1 yıldır hindistan cevizi yağı yılardır hayatım da. Keratin bakımı olsun istiyorum saçlarım kalınlaşsın biraz daha Davines mi alsam acaba diye düşünmeye başladım forumda yazılanları okuyunca.
Tamam şimdi daha iyi oldu :)
Yani anladığım düzleşsin gibisinden bir derdin yok değil mi.
Saçların çok vahim durumda değilse eğer davinesin keratin bakımı senin işini görür.
Ben kullandığımda sanki saç tellerimin kalınlaştığını saçımın da ağırlaştığını (gerçek ağırlıktan bahsediyorum) hissediyordum, buram buram da çam kokuyor hınzır.
Gönül rahatlığı ile kullanabilirsin.
Şampuanı ile birlikte al durumun varsa, ayrıyeten şampuanı da sls içermez (kimyasal tuz yani) market şamğuanları gibi basit değildir kendileri.
Biraz tuzlu ama. Pahalı yani
Burada alanlar var ise ulaşıp paylaşabilirsin yada kendi arkadaşlarınla paylaşabilirsin :KK66:
Boş yere iyi olan saçlarına brezilya fönü yapma, ha kötü mü olur hayır, ama gerek yok derim ben

teşekkür ederim. aynı fikirde olmamıza sevindim. onayımı aldığıma göre alayım o zaman ben:))

:KK31:

Tamam şimdi daha iyi oldu :)
Yani anladığım düzleşsin gibisinden bir derdin yok değil mi.
Saçların çok vahim durumda değilse eğer davinesin keratin bakımı senin işini görür.
Ben kullandığımda sanki saç tellerimin kalınlaştığını saçımın da ağırlaştığını (gerçek ağırlıktan bahsediyorum) hissediyordum, buram buram da çam kokuyor hınzır.
Gönül rahatlığı ile kullanabilirsin.
Şampuanı ile birlikte al durumun varsa, ayrıyeten şampuanı da sls içermez (kimyasal tuz yani) market şamğuanları gibi basit değildir kendileri.
Biraz tuzlu ama. Pahalı yani
Burada alanlar var ise ulaşıp paylaşabilirsin yada kendi arkadaşlarınla paylaşabilirsin :KK66:
Boş yere iyi olan saçlarına brezilya fönü yapma, ha kötü mü olur hayır, ama gerek yok derim ben

Kızlar merhaba instagramda koyun tüyü keratini diye birşeye rastladım saçın durumuna göre bir kür hazırlıyorlar hiç duyan oldumu saçın yapısına en uygun keratinmiş kuaförlerdeki keratin buğday keratiniymiş
OKYANUSYAA OKYANUSYAA canım saçların çok güzel maşallah işte bende böyle olsun istiyorum önceden saçların çok kıvırcıkmıydı

Kızlar merhaba instagramda koyun tüyü keratini diye birşeye rastladım saçın durumuna göre bir kür hazırlıyorlar hiç duyan oldumu saçın yapısına en uygun keratinmiş kuaförlerdeki keratin buğday keratiniymiş
OKYANUSYAA OKYANUSYAA canım saçların çok güzel maşallah işte bende böyle olsun istiyorum önceden saçların çok kıvırcıkmıydı
Evet canım iyice kıvırcıktı :)
İlk defa duydum dediğiniz olayı bir araştıralım

merhaba arkadaşlar. konuyu okuyordum. sayfa 700 den başlayarak (tabi ilk bir kaç sayfayı da okudum)813 e kadar geldim. bu arada tavsiye edilen ürünlerin fiyatlarına ve özelliklerine de bakıuyordum da bir şeyle karşılaştım. davines 1000 lik keratin serumu 148 tl. linki vermem de bi sakınca oluyor mu bilmiyorum o yüzden yazmıyorum. ben henüz alma kararı vermedim ama sürekli alanlar varsa acayip bir indirim var. google da aratınca ilk sayfada çok bilnidik bir alışveriş sitesinde. haber vermek istedim. bu arada sorular biriktiriyorum tecrübeli arkadaşlarım umarım yardım ederler. bana fransa dan keratin bakım kiti hediye getirmişlerdi. MGC lissage brazilian yazıyor üzerinde. formaldehit barındırmadığı da yazıyor. 4 aşamalı bir ürünmüş. ama güvenemedim henüz. eve gidince buraya fotoğraflarını atacağım. intyernetten çok detaylı bilgiye ulaşamadım.

merhaba arkadaşlar. konuyu okuyordum. sayfa 700 den başlayarak (tabi ilk bir kaç sayfayı da okudum)813 e kadar geldim. bu arada tavsiye edilen ürünlerin fiyatlarına ve özelliklerine de bakıuyordum da bir şeyle karşılaştım. davines 1000 lik keratin serumu 148 tl. linki vermem de bi sakınca oluyor mu bilmiyorum o yüzden yazmıyorum. ben henüz alma kararı vermedim ama sürekli alanlar varsa acayip bir indirim var. google da aratınca ilk sayfada çok bilnidik bir alışveriş sitesinde. haber vermek istedim. bu arada sorular biriktiriyorum tecrübeli arkadaşlarım umarım yardım ederler. bana fransa dan keratin bakım kiti hediye getirmişlerdi. MGC lissage brazilian yazıyor üzerinde. formaldehit barındırmadığı da yazıyor. 4 aşamalı bir ürünmüş. ama güvenemedim henüz. eve gidince buraya fotoğraflarını atacağım. intyernetten çok detaylı bilgiye ulaşamadım.
Çok uzuclamısss:)))
Ayrica dediginiz ürünün icerigini atabilir misiniz buraya

@Arse44 keratinin bittimi nekadar kullandın. Galiba satin almistin yalnis hatirlamiyorsam degil mi.

Fotoğraf atmayı basarirsam atıcam ama:işsiz:. Saçımdan bir tutama denedik bugün ama kokusu çok rahatsız edici nargile gibi. 2 gün bekleyebilirmiyim bilemiyorum.

Fotoğraf atmayı basarirsam atıcam ama:işsiz:. Saçımdan bir tutama denedik bugün ama kokusu çok rahatsız edici nargile gibi. 2 gün bekleyebilirmiyim bilemiyorum.
Ilk basta preslerken ozellikle formadehitten dolayi agir kokar nefes aldirmaz hatta. Fakat kuruduktan sonra koku rahatsiz etmez

X