- Konu Sahibi KilicBaligi
- #9.661
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Formaldehit yoktur ibaresi beni cezbetmistiIlk basta preslerken ozellikle formadehitten dolayi agir kokar nefes aldirmaz hatta. Fakat kuruduktan sonra koku rahatsiz etmez
Burda before şampuan ve keratin içeriği var.A Androleo icerikler oncesi ve sonrasi sampuanlar icin sanirim. Keratinin de icerigi yokmu
KilicBaligi canim musait oldugunda bir bakabilecek misin icerik konusuna
Canım 160 derece çok az, ben dahi okadar kıvırcık saça en düşük 180 yapıyorum. Hatta en son 200 e kadar çıkmıştım ve saçlarım pırasa gibi olmuştu 200-210 derece idealdir saçının yıpranmışlık derecesine göre 190-180 yapabilirsin.Bütün içerik bu. Ayrıca saçımda denediğim küçük tutamı yıkadım. Kuruttum. Eskisi gibiydi. Düzelme yoktu.Conditioner sürüp tekrar duzlestirdim. Talimatta öyle yazıyordu. Bakalım tekrar yikadigimda nasıl olacak.düzleştirici ile 160 derecedd yaptim. Ondan mi olmadı acaba.
Elinde kalan maxi bio keratin var ise ben alabilirimmMerhaba kızlar ...ben uzunca bi süre önce brezilya fönünden saçlarım kazık gibi oldugu icin sizden yardim istemistim ...bu arada saclarimda acıcıda yoktu zaten çukolata kahveydi yıllardır.Bütün sayfaları okudum sonunda bende maxi bio kullanmaya karar verdim ve denedim ama malesef sacim dahada sertleşti .....
Ben de saclarımı bi sure kendi haline biraktım boya bile yapmadım 5 -6 ay dinlensin dedim bi de çalı gibi olan uçları bi kaç kez kestirdim tabi bu arada her hafta hindistan cevizi yagı ve uzasın diye dax kullandım neyse bunlarında bi parca faydası oldu ama saclarim hala cok kuruydu yani bi hafta yıkamasam yaglanmiyodu hiç artk duzlugunu gectim fon bile cektirsem hosuma gitmiyodu
Neyse saclarim hem kuru hemde kıvırcıga yakin oldugundan sekil vermekde cok zorlandigim icin yeni arayislara girdim duydugum her markayı araştırdim sonunda kullandigim nunaat keratin den acayip memnun kaldim saclarim uzun zamandir boyle ışıldamamışti
Aslinda kullanirken pek umudum yoktu ama internette bi stede indirimde denk geldi ve aldım keratin yukleme setini malesef bu set duz yapmiyor ama su an okadar cabuk fon tutuyorki bi sure bana yeter
Saçlarımı oyle guzel onardiki benimle ayni sorunlari yasayan saclari yipranmiş diger kızlara belki bi faydasi olur diye paylasmak istedim
olur elimdeki keratini paylasabilirim ilgileniyorsanElinde kalan maxi bio keratin var ise ben alabilirimm
Arkadaslar 1 haftaya kadar gelecekmis saticiya msj attim benim de zamanim geldi cunku :)) T trinity34
kolojen iceren urun gecen seneler 400 tl iken bu yil 550 tl imiş. En cok denemek istedigum urun fakat başka onceliklerim var o nedenle erteliyorum.
Denememi bekleyen kızceler vardı özelden msj atip soruyorlardi, yani sonuc şu ki onu denemeyi simdilik erteledim