- 14 Aralık 2015
- 783
- 674
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #9.521
tamam saçının maşallahı var ama sağlıklı diye dedim :) sana maxi yeterçok mu :)))))
az diyecektin çok mu yazdın kız yanlışlıkla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam saçının maşallahı var ama sağlıklı diye dedim :) sana maxi yeterçok mu :)))))
az diyecektin çok mu yazdın kız yanlışlıkla
hıııııtamam saçının maşallahı var ama sağlıklı diye dedim :) sana maxi yeter
Sanırım ortak görüşümüz şampuan hariç denemeye değer :) özellikle maske. Bende sonuna geldim bu hafta artık bişeyler diyebilirim sanıyorumhııııı
denemem lazım dostum merak ediyorum.
Anladım canım, o zaman başka bir marka şampuanını ayrıca alayım. Yada KilicBaligi nin gelmesini beklemek. Davines mircle keratinin küçüğü olsa hiç düşünmeden alacaktım ama o kdr büyüğü almak istemiyorum. Liquid keratin aklıma biraz daha yattıaynen bu canım, önceki minik siyah şişecikler sıvı keratin
bak o siyah kutudaki maske de çok iyi
şampuanını hiç sevmiyorum
yanlış görmüyorsam en sağdaki gri başlıklı olan da arga keratin karışımı bakım yağı
saç uçlarına sürülüyor, ben sürüp streç filmle sarıp yatıyorum
denem aşaması yani
Canım saçlarım yeterince düz, Brezilya fonunu istemiyorum çünkü iyice dümdüz olup yapışıp kalır diye. Davines mircle keratin küçük boyunu hiç göremedim bütün siteler 1000 ml bana çok gelir. Diğer uçlu setlerde farklı davines çeşidi gibi geldi. Senin dediğin gibi Liquid keratin aklıma biraz daha yatmıştı ama kilicbaligini beklemek en iyisiKilicBaligi bi sure daha yokmus canim okyanusya maxi bio brezilya fonu kullaniyordu en son. Ben davines keratin yuklemesi aldim bende de rofle var saclarim berbatti birazcik duzeldi. Likit keratinden memnun kalmis KilicBaligi annesine de uygulamisti. Ocahin 2. Haftasina kadar yokum dedi likit keratin icin onun gelmesini bekle derim. Brezilya fonunu evde kışın uygulamak zor olabilir bence.
OKYANUSYAA bu da son halimm.yikadim ve sadece kuruttum.yok böyle bi şey kizlar..o rahatlığı anlatamam size..kopuk yok jöle yok kurumasını beklemek yok..:)) teşekkürler okyanusyaa.bu arada merak edenler içn maxi bio keratin kullandım..paylaşmak isteyenlerle de paylaşırım seve seve bi kere bildiğin düz ve artık kabaran saçlarım yok
Çok sevindim adina KilicBaligi :) Yen'i yıl umut yenilik demek inslhbu senen geçen senelerden daha güzel olur.Ne var ne yok bakalım Kızçeler?
Pazartesi öğlen Yıldırım Özdemir Levent Salonuna uğradım ve hayatımda ilk defa kendimden başkasına güvenip saçıma balyaj attırdım
Ele verir talkımı kendi yutar salkımı misali size saçınızı boyamayın etmeyin derken aynı haltı balyaj mevzunda benim yemem biraz değişik oldu tabii ama doğal sarılarımın üzerine atılan platin balyajlar gerçekten bir harika duruyor
Bu arada yıpranma, yanma kopma vs vs yok pırıl pırıl parlıyor minnoşlarım... Geçen yıl bu zamanlar biliyorsunuz saçlarım dipten 2cm den itibaren 5cm lik bir bölüm yanmıştı ve bu bir yıl boyunca yanan kısımları iyileştirmeye uğraşmıştım ve bir türlü muvaffak olamamıştım zaten başlığın müdavimleri bunu çok iyi biliyor, sorunlu bölüm ancak çenemin 1 cm üzerine kadar uzayabildi ve bu yaz korkumdan güneş balyajı atamadım kendime Uygulanan balyaj karışımının içine 5ml fibreplex (olaplexin kardeşi) +5ml liquid keratin ekleyerek hasarlı olan kısımları da içine alarak işlemi yaptık. Sonuç kusursuz... Tabii renklendirme konusunda Türkiye'nin bir çok yerinde eğitimler veren Üstad Alp'in maharetli ellerinden başka bir sonuç beklenemezdi... (Ne reklam yaptım be )
Gördüğüm kadarı ile Schwarzkopf'un fibreplex ürünü olaplexden çok daha başarılı. Biliyorsunuz daha önce olaplex deneyip bir işe yaramadığını görmüştüm, bir önceki işlemde saçım yandığında karışımın içinde olaplex vardı... Olay fibreplex mi yoksa liquid mi bundan çok emin olmamakla beraber ben sonuçtan memnun kaldım gerçekten şu an çok sağlıklı görünüyor saçlarım. Bir sene sonunda bu sonuca ulaşmak gerçekten bende bayram etkisi yarattı kızlar çünkü çok üzülüyordum biliyorsunuz.
Sözün özü saçı tamir etmekle kalmayıp renklendirme aşamasına geçmiş ve yeni yıla yenilenmiş bir Kılıç olarak girmeye and içmiş durumdayım... Bir sonraki aşamam bir kaç parça renkli balyaj attırmak olacak...
Benden haberler bunlar...
Ne var ne yok bakalım Kızçeler?
Pazartesi öğlen Yıldırım Özdemir Levent Salonuna uğradım ve hayatımda ilk defa kendimden başkasına güvenip saçıma balyaj attırdım
Ele verir talkımı kendi yutar salkımı misali size saçınızı boyamayın etmeyin derken aynı haltı balyaj mevzunda benim yemem biraz değişik oldu tabii ama doğal sarılarımın üzerine atılan platin balyajlar gerçekten bir harika duruyor
Bu arada yıpranma, yanma kopma vs vs yok pırıl pırıl parlıyor minnoşlarım... Geçen yıl bu zamanlar biliyorsunuz saçlarım dipten 2cm den itibaren 5cm lik bir bölüm yanmıştı ve bu bir yıl boyunca yanan kısımları iyileştirmeye uğraşmıştım ve bir türlü muvaffak olamamıştım zaten başlığın müdavimleri bunu çok iyi biliyor, sorunlu bölüm ancak çenemin 1 cm üzerine kadar uzayabildi ve bu yaz korkumdan güneş balyajı atamadım kendime Uygulanan balyaj karışımının içine 5ml fibreplex (olaplexin kardeşi) +5ml liquid keratin ekleyerek hasarlı olan kısımları da içine alarak işlemi yaptık. Sonuç kusursuz... Tabii renklendirme konusunda Türkiye'nin bir çok yerinde eğitimler veren Üstad Alp'in maharetli ellerinden başka bir sonuç beklenemezdi... (Ne reklam yaptım be )
Gördüğüm kadarı ile Schwarzkopf'un fibreplex ürünü olaplexden çok daha başarılı. Biliyorsunuz daha önce olaplex deneyip bir işe yaramadığını görmüştüm, bir önceki işlemde saçım yandığında karışımın içinde olaplex vardı... Olay fibreplex mi yoksa liquid mi bundan çok emin olmamakla beraber ben sonuçtan memnun kaldım gerçekten şu an çok sağlıklı görünüyor saçlarım. Bir sene sonunda bu sonuca ulaşmak gerçekten bende bayram etkisi yarattı kızlar çünkü çok üzülüyordum biliyorsunuz.
Sözün özü saçı tamir etmekle kalmayıp renklendirme aşamasına geçmiş ve yeni yıla yenilenmiş bir Kılıç olarak girmeye and içmiş durumdayım... Bir sonraki aşamam bir kaç parça renkli balyaj attırmak olacak...
Benden haberler bunlar...
Gayet iyi durumdalar hala canım bi sıkıntı yok.ama ilk yaptirdigim için kurutmazsam dalgalı bi saç oluyor ki benim bildigün kivirciktir.Canım bişey sorcam maxi bio keratin kullanmıştın hani ne alemde saçların?
canım ben 5 senedir yapıyorum, nekadar sıklıkla konusuna gelince direk bir süre yok artık benim için.OKYANUSYAA ne kadar sıklıkla acaba maxi bio yu yapıyorsun yani kaç ayda bir? Birde ikimizin kivircigi aynı ya sen uzun zamandır yapıyorsun galiba bi 3 senedir dimi.çıkan kıvırcık saçta herhangi bir açılma oldu mu kivircikliginda azalma var mı yani yeni cikan sacin merak ettim
canım ben 5 senedir yapıyorum, nekadar sıklıkla konusuna gelince direk bir süre yok artık benim için.
çünkü sanırım kasım gibi yapmıştım en son (yanlış da hatırlıyor olabilirim) bu sefer çabuk bıraktı kendini neden, 1 ay boyunca gün aşırı saunaya girdim buhar banyosuna girdim üstelik havuza girdim bozulması hızlı oldu.
bana bağlı bu, 6 ay hiç beklemedim mesela, tamamen bozulmasını beklemiyorum yapması da zor oluyor, en fazla 4 ay beklerim, hepsi benim elimde neden bekleyeyim
onun dışında biz bu uygulama ile genlerimizle oynamıyoruz ki çıkan saçlarda bir değişiklik olsun
açılma olmaz olması mantıksız, 1 yıl hiç dokunmayayım eski brezilya kıvırcığım geliverir geri
Canım daha ne olsun :)) bildiğin düzleştiriyor işte brezilya fönüHani keşke dedim az kivircikligi acilsa..aslında 3. Aydayim ben yapsam güzel olur da bu kadar sık yapmak istemiyorum.bi de kivircikligini seviyorum da keşke o kivircikligini hafif açan bi ürün olsa.var mi bildigin bi şeyler.bi de kendi rengini sevmiyorum koyu kestane sürekli karamel e felah boyatmak zorunda kalıyorum kıvırcık saçta koyu kestane çok sert duruyor çünkü buna da önerisi olan varsa dinlerim.
IS yerindeyim koptum gülmekten:) doğru valla ne diyeyim hani az kıvırcık saclarimin lülesi acilsa.yok be canim yoruluom bazen yok dip boyası yok rengi yok bilmem ne.saclariyla hiç ugraşmayıp ne güzel olan arkadaşım var yaf insan ozeniyor ister istemez.:)Canım daha ne olsun :)) bildiğin düzleştiriyor işte brezilya fönü
sen bu soruyla aslında şunu soruyorsun "benim genetiğimle oynanabilinir mi" :))))
Gayet iyi durumdalar hala canım bi sıkıntı yok.ama ilk yaptirdigim için kurutmazsam dalgalı bi saç oluyor ki benim bildigün kivirciktir.