Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Arkadaşlar merhaba maxi bio.yu bende araştırıyorum ne zamandır satan bir tek gittigidiyor ve face.te görüyordum. Satışı yapan aynı kişi sanırım. Az önce görüştüm kamoanyalı 250TL dedi. İkili alımda 450TL yazmışsınız dedim. sayı arttıkça bir indirim söz konusu mu diye sordum. Tabi 3 tane alınırsa 600TL olur mesela dedi. O yüzden buraya yazıp size de danışmak istedim. Malum tanesi 200e gelmiş oluyor.Benim haricimde almak isteyen 2 kişi daha varsa birlikte verelim siparişi diye. Daha önce buradan bir arkadaşla paylaşmak istemiştim ama ambalajı değişeceği için 500ml.lik ürünün bozulmasından korktuğumdan alamamıştım. Maxi bio.yu satan kişiye bu durumu sordum. Daha önce pompalı şişelerde getirmişler ürünü ama onda sorun yaşamışlar bozulma konusunda. Şu an sattıklarımız öyle değil bi sıkıntı yaşamazsınız dedi. Tabi kullanan arkadaşlarımız daha tecrübelidir. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim :)

Arkadaşlar merhaba maxi bio.yu bende araştırıyorum ne zamandır satan bir tek gittigidiyor ve face.te görüyordum. Satışı yapan aynı kişi sanırım. Az önce görüştüm kamoanyalı 250TL dedi. İkili alımda 450TL yazmışsınız dedim. sayı arttıkça bir indirim söz konusu mu diye sordum. Tabi 3 tane alınırsa 600TL olur mesela dedi. O yüzden buraya yazıp size de danışmak istedim. Malum tanesi 200e gelmiş oluyor.Benim haricimde almak isteyen 2 kişi daha varsa birlikte verelim siparişi diye. Daha önce buradan bir arkadaşla paylaşmak istemiştim ama ambalajı değişeceği için 500ml.lik ürünün bozulmasından korktuğumdan alamamıştım. Maxi bio.yu satan kişiye bu durumu sordum. Daha önce pompalı şişelerde getirmişler ürünü ama onda sorun yaşamışlar bozulma konusunda. Şu an sattıklarımız öyle değil bi sıkıntı yaşamazsınız dedi. Tabi kullanan arkadaşlarımız daha tecrübelidir. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim :)
Burada paylaşmak isteyen arkadaşlarımız oldu. Hazır onlar almışken ben paylaşın derim. Neticede 1 kişiye 1000 ml fazla gelecek. E ömürleri de 1 yıl olunca.
lindalinda lindalinda arkadaşla bir görüş istersen

Burada paylaşmak isteyen arkadaşlarımız oldu. Hazır onlar almışken ben paylaşın derim. Neticede 1 kişiye 1000 ml fazla gelecek. E ömürleri de 1 yıl olunca.
lindalinda lindalinda arkadaşla bir görüş istersen
Daha önce o arkadaşımızla görüştüm paylaşmak için ancak yazımda da bahsettiğim gibi 500ml.lik ürünün kendi ambalajı dışında saklanmasının sorun olabileceğinden çekindim o yüzden 250-300 ml.lik almayı teklif ettim en azından 1 yılda tüketilecek şekilde olsun diye o şekilde de Arse arkadaşımıza uymadı parça parça olacak diye. ya da 500ml.i gönderecekse kendi ambalajıyla göndermesini rica ettim tabi ürünü alan o olduğu için haklı olarak o şekilde de uymadı. O yüzden kaldı malesef. Maxi bio.nun satıcısıyla da o yüzden iletişime geçtim. Pompalıları getirmiyoruz bozulma oldu dedi. bu şekilde getirdiklerimi güzelce sakladğınız sürece 5 yıl saklayabilirsiniz dedi. tabi bu sürede çok uzun pek mantıklı gelmedi bana ama en azından son kullanma tarihine kdr ambalajında saklayabilirim diye düşündüm.

Bende de dökülme oranı aynı gibı. kıvırcıkKen de hu kadar dökülürdu şimdide.yani bi değişen olmadı.1 kere yaptım bende sadece saci daha az gösteriyor ya da kabariklik o kadar çok alışmışım ki hacimli olmuyor tabi ki bunda hepimiz hem fikiriz galiba.he bende de yağlanma yapıo mesela saçım hayatta 15 gün yıkama yağlanmazdi şimdi 2 güne yıka beni Dio ya da 3 güne. belki sampuan kaynaklı da olabilir o_O

Brezilya fönü dökülme karşıtı bir ürün olmadığı gibi dökülme de yapmaz :S
diplere mi sürdünüz değdirdiniz acaba, ki kepek yaptığı oluyor diplere değdiğinde (bende onu da yapmadı)

bir yorum yapamadım şimdi

Brezilya fönü dökülme karşıtı bir ürün olmadığı gibi dökülme de yapmaz :S
diplere mi sürdünüz değdirdiniz acaba, ki kepek yaptığı oluyor diplere değdiğinde (bende onu da yapmadı)

bir yorum yapamadım şimdi

Okyanusyaa bende ilk bir hafta kepek yaptı baya.ikinci hafta geçti ama şimdi. hiç yok..sadece saçlarım asiri derecede yaglaniyor ilacın etkisinden değil. mi.normalde hayatta yağlanmayan bir saça sahiptim.başka bi sorunum yok çok şükür bende.

Okyanusyaa bende ilk bir hafta kepek yaptı baya.ikinci hafta geçti ama şimdi. hiç yok..sadece saçlarım asiri derecede yaglaniyor ilacın etkisinden değil. mi.normalde hayatta yağlanmayan bir saça sahiptim.başka bi sorunum yok çok şükür bende.
diplerine değdirmişsin kepek ondan :KK66:
yağlanma sorununa gelince, kuru saçlara nemlilik verdiği kesin
normalde 1 hafta bile yıkamasam asla kirli ve yağlı görünmeyecek kadar kuru olan saçlarım için 3 günden fazla yıkamadan duramam artık. hemen parlamaya yağlı bir görünüm almaya başlıyor dipleri.
aslında ben bunu iyiye yoruyorum, cildin sebum dengesinin yani yağ dengesinin yerine geldiğini (cilt derken saç derisidir kastım) olması gerektiği gibi bir hal aldığını düşünüyorum.
onun dışında bu yağlanma aşırılık asla göstermiyor bende, gayet tatmin ve memnun edici bir durum, kuruluk herzaman başa bela zira

Kuafore yaptirdim kendim yapmadim. Diplere degdirmedi ama oldukca yakina surdu.
Banada enteresan geldi dokulme yapmasi, oldukca gür saclarim ve dokulme hic yasamadim simdiye kadar, yikarken fark ettim elime baya sac geliyor.

Yaglanma konusu ,evet yaglandirdi cok kuru olan sacimi ama o sorun degil..

diplerine değdirmişsin kepek ondan :KK66:
yağlanma sorununa gelince, kuru saçlara nemlilik verdiği kesin
normalde 1 hafta bile yıkamasam asla kirli ve yağlı görünmeyecek kadar kuru olan saçlarım için 3 günden fazla yıkamadan duramam artık. hemen parlamaya yağlı bir görünüm almaya başlıyor dipleri.
aslında ben bunu iyiye yoruyorum, cildin sebum dengesinin yani yağ dengesinin yerine geldiğini (cilt derken saç derisidir kastım) olması gerektiği gibi bir hal aldığını düşünüyorum.
onun dışında bu yağlanma aşırılık asla göstermiyor bende, gayet tatmin ve memnun edici bir durum, kuruluk herzaman başa bela zira
Doğru diyorsun haklısın ilacın etkisi:KK66: o kadar kabarık kafaya ya da kivıcık saçla 29 sene yaşayınca insana biraz garip gelio :)

Dun davines keratin bakimimi yaptim setteki sampuan ve kremi edinmistim sonunda. Sampuanladiktan sonra keratini surup 20 dk bekletip duruladim, durularken saclarim yumusacikti vegeterian kremini surdum krem bi sertlestirdi gibi geldi 10 dk da onu bekletip duruladim. Cok az bi yumusama oldu boyle bisey yasayan var mi? Benim uclar rofleden yanik sanirim ondan iki hafta sonra bi doz daha yapmayi dusunuyorum ama kremi surunce o yumusaklik niye azaldi onu anlamadim. Fikri olan var mi kizlar?

Ya arkadaslar bisey dicem pureoglogy strength cure sampuan ve krem almistim ya hani ben bu sampuani dusta sacimi yumusacik yapar parlatir diye hayal ediyordum oyle olmadi hic biraz husran yasadim ben aklima da sampuani sulandirip mi yolladilar filan diye bir suru sey geldi , kullananlar fikir beyan edebilir mi?

açıkçası ben de burada anlatıldığı üzere, yumuşak nemli saçlarım olacak zannediyordum. yalnız sonuç hüsran oldu. saçlarımı tiftik tiftik yapıyor. taranması imkansız şekilde dolaştırıyor. benimkinde öyle sululanma durumu yok. saçhaneden aldım.
hatta girip yorum yapayım diyordum da senin yoruma denk geldim. yalnız değilmişim..

açıkçası ben de burada anlatıldığı üzere, yumuşak nemli saçlarım olacak zannediyordum. yalnız sonuç hüsran oldu. saçlarımı tiftik tiftik yapıyor. taranması imkansız şekilde dolaştırıyor. benimkinde öyle sululanma durumu yok. saçhaneden aldım.
hatta girip yorum yapayım diyordum da senin yoruma denk geldim. yalnız değilmişim..
Çok şaşırdım. Hangi seriyi kullanıyorsunuz?
Ben pureoglogy strength cure sampuan olanı kullanıyorum ve ciddi anlamda memnunum. Saç bakımlarını bırakmam ve üstüne saçımı açarak 2 defa boyamama rağmen çok memnunum.
Saçımda ki kuruluk adım adım azaldı. Tiftik görünümden kurtuldum.

Memnun olmayan ikinci kişisiniz denk geldiğim şaşkınım, demekki her şampuan her kullanana iyi gelmiyor demek isterim ama pureology bu ya, onun için pek diyesim yok. Bilemedim başka bir şey var sanki, başka bir neden başka bir ürün..
Dun davines keratin bakimimi yaptim setteki sampuan ve kremi edinmistim sonunda. Sampuanladiktan sonra keratini surup 20 dk bekletip duruladim, durularken saclarim yumusacikti vegeterian kremini surdum krem bi sertlestirdi gibi geldi 10 dk da onu bekletip duruladim. Cok az bi yumusama oldu boyle bisey yasayan var mi? Benim uclar rofleden yanik sanirim ondan iki hafta sonra bi doz daha yapmayi dusunuyorum ama kremi surunce o yumusaklik niye azaldi onu anlamadim. Fikri olan var mi kizlar?
Davinesin genel doğasında sertleştirme var, hem zaten keratin saçı sertleştiriyor canım. kuvvetlendiriyor diyelim biz ona :)
bırakma devam et,
gözlemlerini yaz mutlaka bize :KK66:

Çok şaşırdım. Hangi seriyi kullanıyorsunuz?
Ben pureoglogy strength cure sampuan olanı kullanıyorum ve ciddi anlamda memnunum. Saç bakımlarını bırakmam ve üstüne saçımı açarak 2 defa boyamama rağmen çok memnunum.
Saçımda ki kuruluk adım adım azaldı. Tiftik görünümden kurtuldum.

ben de aynı seriyi kullanıyorum. şampuanladıktan sonra nasıl dolaştığını görseniz şaşarsınız. krem kullanmazsam zaten asla açılmıyor. krem kullanmama rağmen de eh işte oluyor. yine de vardır bir faydası diye kullanıyorum. :)
geçen başka bir yerde eski şampuanım organix şampuanın mor olanını kullandım. oh be dünya varmış dedim. onu kullanınca saçlarım yumuşacık, krem kullanmaya gerek kalmadan açılıyor. sanırım pure bittikten sonra yine ona devam edeceğim..

Memnun olmayan ikinci kişisiniz denk geldiğim şaşkınım, demekki her şampuan her kullanana iyi gelmiyor demek isterim ama pureology bu ya, onun için pek diyesim yok. Bilemedim başka bir şey var sanki, başka bir neden başka bir ürün..

Davinesin genel doğasında sertleştirme var, hem zaten keratin saçı sertleştiriyor canım. kuvvetlendiriyor diyelim biz ona :)
bırakma devam et,
gözlemlerini yaz mutlaka bize :KK66:

acaba bizdeki şampuanlar bozuk olabilir mi ?

acaba bizdeki şampuanlar bozuk olabilir mi ?
ben de aynı seriyi kullanıyorum. şampuanladıktan sonra nasıl dolaştığını görseniz şaşarsınız. krem kullanmazsam zaten asla açılmıyor. krem kullanmama rağmen de eh işte oluyor. yine de vardır bir faydası diye kullanıyorum. :)
geçen başka bir yerde eski şampuanım organix şampuanın mor olanını kullandım. oh be dünya varmış dedim. onu kullanınca saçlarım yumuşacık, krem kullanmaya gerek kalmadan açılıyor. sanırım pure bittikten sonra yine ona devam edeceğim..

Töbe töbe okadar yani, nasıl dolaştırır pure inan hayretler içindeyim.
saçhane neden bozuk ürün göndersin ki :S
bi durumdan haberdar eder misin siteyi, böyle böyle oluyor falan diye yazar mısın iletişim kısmından ya da saç doktoru bölümünden

Aynen SiziSeviyorumDemismiydim SiziSeviyorumDemismiydim cim strength cure serisi sampuan hayal kirikligi benim icin bilmiyorum neden herkes bu kadar memnunken boyle oldu ama sac kreminden memnunum sampuanin aksine, ben saclarimin cok yipranmis olmasina bagliyorum ama en ufak bi yumusama yapmadi ya!
OKYANUSYAA OKYANUSYAA ben de oyle dusundum herhalde son adim maske sacta keratinin kalmasini mi sagliyo nedir bu meretlerin etki mekanizmalarini bulamadim bi yerde :)) en azindan saclarima bisey surmeden taradim bu bile kar oldu benim icin. Bir de aksam yapmistim sabah uyandigimda hala sacim birbirine dolasmamisti bu da benim icin iyi bi adim. Dusunun ne halde saclarim. :))
T trinity34 ben de ordan aldim hem de buyuk boyunu

X