Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

kız o kadar bakındım ama set olarak sampuan krem maske var keratın yuklemenın 250 ml olanına denk gelmedım
Artık yoksa bilemem, ben alacağımda vardı. Çok net hatırlıyorum çünkü 250 olanın fiyatı ile 1000lik olanı kıyaslamıştım. Her koşulda 1000lik daha avantajlıydı, gözümü karartıp almıştım. Sonra da ya işe yaramazsa gittim 1000lik aldım, keşke önce 250 ile başlasaydım diye hayıflanmıştım. :KK48:

Artık yoksa bilemem, ben alacağımda vardı. Çok net hatırlıyorum çünkü 250 olanın fiyatı ile 1000lik olanı kıyaslamıştım. Her koşulda 1000lik daha avantajlıydı, gözümü karartıp almıştım. Sonra da ya işe yaramazsa gittim 1000lik aldım, keşke önce 250 ile başlasaydım diye hayıflanmıştım. :KK48:
bana görünmüyor sanırım :KK70:

Hatunlar ne edersiniz ne hallerdesinizz :)
İyiyiz @OKYANUSYAA sen nasılsın. Ay sabhlari ise giderken saçimı ellerimle şöyle duzeltiveriyorum hop hazırım banyodan sonra yıka çık saç ne rahatmış yarabbim..sadece ürünü çok almışım elimde bi sürü ürün kaldı almak isteyen de sordu sordu gitti:) paylaşmak isteyen olursa paylaşabilirim hatta araba bi kafama sürüp fon makinasiyla isi mi versem acaba diye düşündüm nasıl olsa ürün kg kullan kullan bitmez.
Siz kilicbaligi ile bi şey deneyecktiniz ne deneyecktiniz yani hangi ürünü acaba.kokusuz olsun yeter bana.aslında kokusuz olanı iki marka buldum ama bin tl civarlarinda malesef :KK43:

İyiyiz @OKYANUSYAA sen nasılsın. Ay sabhlari ise giderken saçimı ellerimle şöyle duzeltiveriyorum hop hazırım banyodan sonra yıka çık saç ne rahatmış yarabbim..sadece ürünü çok almışım elimde bi sürü ürün kaldı almak isteyen de sordu sordu gitti:) paylaşmak isteyen olursa paylaşabilirim hatta araba bi kafama sürüp fon makinasiyla isi mi versem acaba diye düşündüm nasıl olsa ürün kg kullan kullan bitmez.
Siz kilicbaligi ile bi şey deneyecktiniz ne deneyecktiniz yani hangi ürünü acaba.kokusuz olsun yeter bana.aslında kokusuz olanı iki marka buldum ama bin tl civarlarinda malesef :KK43:
İyiyim iş güç koşuşturmaca :))) memnun olmana sevindim
Hayır her aklına geldiğinde ürünü saçına sürüp ısı verim falan filan yapma, herşeyde olduğu gibi bunun da sürekli olmasının zararları var sık yapma saç kimyanı bozma, zamanı geldikçe yap
Ürün dürsün paylaşmak isteyen oldukça verirsin bozulmaz o daha,
Denemedik henüz, zamanımız var benim fönüm yeni mesela onun üzerine tekrardan yapamam zaten düzgün.
Fön zamanının gelmesini bekliyoruz denenecek ürün için.
Olmazsa benim aklımda saten senden ürün almak, :KK66:

İyiyim iş güç koşuşturmaca :))) memnun olmana sevindim
Hayır her aklına geldiğinde ürünü saçına sürüp ısı verim falan filan yapma, herşeyde olduğu gibi bunun da sürekli olmasının zararları var sık yapma saç kimyanı bozma, zamanı geldikçe yap
Ürün dürsün paylaşmak isteyen oldukça verirsin bozulmaz o daha,
Denemedik henüz, zamanımız var benim fönüm yeni mesela onun üzerine tekrardan yapamam zaten düzgün.
Fön zamanının gelmesini bekliyoruz denenecek ürün için.
Olmazsa benim aklımda saten senden ürün almak, :KK66:
Tamamdır ne bilim ürünü bol bulunca şeytan gidikliyor bol bol kullan diye:KK66: tamam o zaman sizlerden iyi haberler bekliyoruz valla:KK66: bi de eğer saçımı kurutmazsam çok hafif bi dalgalı oluyor ay bi hoşuma gidio ne kabariklik kaldi ne başka bi şey..paylaşmak istediginde tabiki seve seve:KK66: çok çok teşekkür ederim:KK66: selam olsun:KK66:

Tamamdır ne bilim ürünü bol bulunca şeytan gidikliyor bol bol kullan diye:KK66: tamam o zaman sizlerden iyi haberler bekliyoruz valla:KK66: bi de eğer saçımı kurutmazsam çok hafif bi dalgalı oluyor ay bi hoşuma gidio ne kabariklik kaldi ne başka bi şey..paylaşmak istediginde tabiki seve seve:KK66: çok çok teşekkür ederim:KK66: selam olsun:KK66:
Işte ben de duzden ziyade o koca dalgalarin hastasiyim hatta iri dalga olsun diye durulanmayan krem veya yumusak kopuk kullaniyorum kırık fon gibi koca koca havali oluyor. Değme keyfime:))
Sen lazim oldukca 4-6 arasinda yap. Gerek yok daha fazlasina. Elinde kalmaz o ben varim kilic var :KK66:

Işte ben de duzden ziyade o koca dalgalarin hastasiyim hatta iri dalga olsun diye durulanmayan krem veya yumusak kopuk kullaniyorum kırık fon gibi koca koca havali oluyor. Değme keyfime:))
Sen lazim oldukca 4-6 arasinda yap. Gerek yok daha fazlasina. Elinde kalmaz o ben varim kilic var :KK66:
Tamamdır anlaştık:KK66: seve seve paylaşırım :) aslında bi iki ürün buldum 1700 tl civarında sence alsak mı bazen şeytan diyor yatır maaşı rahatla ama düşünsene hem kokusuz dumansiz ama sonra amann yapıver açık havada diom.beni kuafor dışarıya oturtturuyor gerçı hiç içime çekmiyorum çünkü direk açık hava ama saç derime değiyor ya ondan bi huzursuz oluyom:KK43: öyle işte belki sizler bi gün alırsanız o 1700 lukleri bende sizle gaza gelirim valla :KK66:

bütün mesajları okuyamadım. Önerdiğiniz bi keratin markası ve şampuan var mı? ve bu işlem tahmini ne kadara mal olur? kuaförden daha hesaplı olur mu?

merhaba iyi akşamlar. ben evde brezilya fönü yapmayı düşünüyorum da bu işlem saç renginde oynama yapar mı acaba? ve bunu evde yaptıktan sonra kuaförde saç boyatmamın bir sakıncası olur mu?

Aylaaarr sonra yeniden yaptım fönümü ince ince tutamlar yaptığım için 2 saat gibi bir vaktimi yedi. Yanıklar bizi unutmuş olabilirsin ama biz buradayız dediği için yeniden yapmak zorundaydım bu sefer en az 7 aylık bir ara ile yapmış oldum. Yarın akşama kadar saçımda tutup yıkarım sonra diye düşünüyorum. Bu arada keratin bakımının saç dökülmesine etkisi var mı hanımlar? Ben bitkisel şampuan kullandığım için epeydir dökülmem az ama teyzeme yaptıktan sonra dökülmem azaldı dedi bana çok alakalı gibi gelmedi mantıken saçı beslemiyoruz köklere zaten değmiyor.
Sevgili KilicBaligi KilicBaligi sağolsun keratinle bizi buluşturduğu için biz pırasa saçlara birde evde permayı öğretse değme keyfime :KK70: ayrıca soruları cevaplayan diğer arkadaşlara çok teşekkürler gönlünüze göre olsun her şey

merhaba iyi akşamlar. ben evde brezilya fönü yapmayı düşünüyorum da bu işlem saç renginde oynama yapar mı acaba? ve bunu evde yaptıktan sonra kuaförde saç boyatmamın bir sakıncası olur mu?
Saçını boyattıktan sonra yaptırman daha doğru olur. Çünkü bozabilir boya.

X