Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

OKYANUSYAA OKYANUSYAA ilk sayfada yazılanların dışına çıkmadım hiç.. natura nin arindirici sampuanini almıştım en uygunu o diye 2 kere onunla sampuanlandi. sonra kuruttu biraz sonra da başladı fön çekmeye kokudan korkuyordum ama rahatsız olmadım çünkü disarda yaptık dükkanın içinde olacak gibi degildi çünkü yani kokuyu hiç içime cekmedim ben..iyide oldu böylelikle..sonrasında da ince ince Presleme yaptı dijital duzlestiriciyle 230 da yapacam dedi dedim yapma benim uçlarda ombre var bi şey olmaz dedi hiç ciss falan diye ses cikmadi..sadece fönde duman çıktı düzleştirici yaparken yok denecek kadar az çıktı onu dükkanın içinde yaptık duzlestiriciyı..hatta şu an ise duzlestirme den geldim öğlen gidince duzlestircem..hiç bozulma yok jilet gibi duruo hayret ettim..yağlı bi görüntü de yok benim kafa çok kuru ondan galiba:) tekrar KilicBaligi KilicBaligi ve sana teşekkür ederim:) bu arada vocco diye bi marka varmış buna göre daha az dumanliymis ve duzlestirme olayı da çok iyi dedi.olmadi bi içerigi atarım kilicbaligi bi bakar neyin nesi diye inşallah :)

İlacı sampulandiktan ve hafif fon çeker gibi yaptıktan sonra sürdü ve 40 dakika sarılı bi biçimde de bekledim burayı atlamışım kusura bakmayın :KK66:

OKYANUSYAA OKYANUSYAA ilk sayfada yazılanların dışına çıkmadım hiç.. natura nin arindirici sampuanini almıştım en uygunu o diye 2 kere onunla sampuanlandi. sonra kuruttu biraz sonra da başladı fön çekmeye kokudan korkuyordum ama rahatsız olmadım çünkü disarda yaptık dükkanın içinde olacak gibi degildi çünkü yani kokuyu hiç içime cekmedim ben..iyide oldu böylelikle..sonrasında da ince ince Presleme yaptı dijital duzlestiriciyle 230 da yapacam dedi dedim yapma benim uçlarda ombre var bi şey olmaz dedi hiç ciss falan diye ses cikmadi..sadece fönde duman çıktı düzleştirici yaparken yok denecek kadar az çıktı onu dükkanın içinde yaptık duzlestiriciyı..hatta şu an ise duzlestirme den geldim öğlen gidince duzlestircem..hiç bozulma yok jilet gibi duruo hayret ettim..yağlı bi görüntü de yok benim kafa çok kuru ondan galiba:) tekrar KilicBaligi KilicBaligi ve sana teşekkür ederim:) bu arada vocco diye bi marka varmış buna göre daha az dumanliymis ve duzlestirme olayı da çok iyi dedi.olmadi bi içerigi atarım kilicbaligi bi bakar neyin nesi diye inşallah :)
ilacın fazlasını tarakla alınca ya da aşırı fazla sürmeyince ya da ilaçtan sonra saçı kurutunca cıs sesi çıkmaz evet.
saçı sarması da değişik bir yöntem ilaç saça iyice nüfuz etsin diye yaptı sanırım, olabilir.
şuan için jilet gibi olması çok normal yıkadıktan sonrası önemli dediğim gibi ama ben sıkıntı yaşanacağına ihtimal vermiyorum hatta daha parlak ve sağlıklı olacak. Belki çok çok hafif dalga olabilir ama ilg görüntüsünden eser kalmayacak
bunun yanında 230 iyi cesaret :KK57:, benim saçımda herhangi bir işlem olmamasına rağmen daha yeni yeni 210 çıkabildim korktum yakarım diye

OKYANUSYAA OKYANUSYAA evet ilacın falasini hep tarayarak aldı. Bi de kuaför demedi ilacı sürdükten sonra saracaz diye KilicBaligi KilicBaligi ilk sayfada bone ya da strecle sarın ki kafa isisiyla daha bi işlesin diye yazmisti ondan sardı üstüne ben havlu da kapattım bi ara böyle sıcak gibi oldu saç gercekten..dalgası önemli değil ya tiftikligi gitsin kopuk kullanmaktan inan bıktım artık.. Bi de kışın nerde yapıyorsunuz bunu balkonda mi..yağmur kar falan nasıl oluo..ucuz yollu kokmayani çıksa keşkem :KK43:

OKYANUSYAA OKYANUSYAA evet ilacın falasini hep tarayarak aldı. Bi de kuaför demedi ilacı sürdükten sonra saracaz diye KilicBaligi KilicBaligi ilk sayfada bone ya da strecle sarın ki kafa isisiyla daha bi işlesin diye yazmisti ondan sardı üstüne ben havlu da kapattım bi ara böyle sıcak gibi oldu saç gercekten..dalgası önemli değil ya tiftikligi gitsin kopuk kullanmaktan inan bıktım artık.. Bi de kışın nerde yapıyorsunuz bunu balkonda mi..yağmur kar falan nasıl oluo..ucuz yollu kokmayani çıksa keşkem :KK43:
tiftikliği gidecek,
hayır yaz kış evde yapıyoruz, sandığın gibi bütün odayı duman kaplayıp göz gözü görmez bir durum olmuyor.
maske takar dikkatli olursan nefes yolların pek acımıyor
falan filan

Arkadaşlar merhaba ben bu konuyla ilgili baya okudum msjlarınızı fakat siz düzleştirmek için mi bakım için mi yapıyorsunuz anlamadım

KilicBaligi KilicBaligi çok çok teşekkür ederim senin sayende ne öğrendiysem gerçekten.. evet evet biliyorum kirk kere okuom artık yazdıklarını bi şey kacirmayayim diye..Yalnız bi şey belirtmem lazım gerçekten büyük bi sabirla herkes e yardımcı oluyorsun üstelik tekrar tekrar insanlar aynı şeyi sordukca..hakkını helal et :)

Hahaha bak ama okuyunca oluyormuş değil mi:KK48:

Vallahi son zamanlarda pek sabırlı olduğum söylenemez, sağolsun Okynusyaa'nın başına bırakıp bırakıp kaçıyorum başlığı bu yüzden :olamaz:

Asıl önemli ilan yikandiktan sonraki hali. Kaç derecede presledi ne yapti hangi sampuani kullandi yikadiktan sonra da foto paylasip bu ayrintilari yaz lütfen.

Evet esas merak konumuz bu :KK48:

Bir araştırmakta fayda var.

ilacın fazlasını tarakla alınca ya da aşırı fazla sürmeyince ya da ilaçtan sonra saçı kurutunca cıs sesi çıkmaz evet.
saçı sarması da değişik bir yöntem ilaç saça iyice nüfuz etsin diye yaptı sanırım, olabilir.
şuan için jilet gibi olması çok normal yıkadıktan sonrası önemli dediğim gibi ama ben sıkıntı yaşanacağına ihtimal vermiyorum hatta daha parlak ve sağlıklı olacak. Belki çok çok hafif dalga olabilir ama ilg görüntüsünden eser kalmayacak
bunun yanında 230 iyi cesaret :KK57:, benim saçımda herhangi bir işlem olmamasına rağmen daha yeni yeni 210 çıkabildim korktum yakarım diye

Kuzum ben ilk kullanımdan beri saçı strech film ile sarıyorum, zaten 2011 de yazdığım kullanma talimatında da strech film veya bone ile sarıldığını yazmıştım.

Sarmanız isabet olmuş, hem ısının artması hem kokudan rahatsız olmama anlamında sarmak iyi bir çözüm. Biz evde yapıyoruz ama vantilatör ve maske ile yapmak gerek yoksa dayanılmıyor.

Arkadaşlar merhaba ben bu konuyla ilgili baya okudum msjlarınızı fakat siz düzleştirmek için mi bakım için mi yapıyorsunuz anlamadım

Düzleştirmek için de bakım için de yapılabiliyor. Mesela benim saçlarım düz olmasına rağmen ben bakım ve saçın daha hızlı kuruma etkisinden yararlanmak için yapıyorum.

Evet gelelim annemin 4. ve son seans liquid keratin uygulamasının sonucuna... Yıkadım pakladım annişimi ve saçlarını sadece fön makinesi ile kuruttum.

1.jpg
4.jpg
5.jpg
3.jpg

Dibi geldi hatunun onu da eklemden duramadım ki süreci takip edebilin.

Ne düşünüyorsunuz?

Pazar günü kendi uygulamamı yaptığımda yine sonuçları sizinle paylaşacağım.

:KK9:vay beee KilicBaligi KilicBaligi çok güzel olmuş ve o kadar sarı olmasına rağmen hem.parlak hemde bakimli duruo sadece kurutmakla vay be:KK66: ellerine sağlık..iyi günlerde kullanir inşallah:)

Arse saçlar çok güzel olmuş, tebrikler. Güle güle kullanma kısmı kaldı artık.
Kılıç'ım annenin saçlar fevkalade ve fevkinde olmuş; Bülent Ersoy gibi konuşasım geldi neden bilmem :KK48: Senin de ellerine sağlık.

Yokken, Dax nedir bilmeyen, hiç duymayan arkadaşlarıma Dax aldırdım, arındırmaları için de şampuan. Bir başkasına h. cevizi yağı aldırdım, bana sormadan kullanmak yok dedim :KK48: Anlattım elbette ama, kullanım aşamasına kadar unuturlarsa diye.
Anlayacağınız Kılıç'ın şubesi gibiyim burada :KK70: Elbette o kadar bilgim yok ama, buradaki arkadaşlarımın bilgisizliği yanında öyle oluyorum :KK53:

Kılıç'ım annenin saçlar fevkalade ve fevkinde olmuş; Bülent Ersoy gibi konuşasım geldi neden bilmem :KK48: Senin de ellerine sağlık.

Yokken, Dax nedir bilmeyen, hiç duymayan arkadaşlarıma Dax aldırdım, arındırmaları için de şampuan. Bir başkasına h. cevizi yağı aldırdım, bana sormadan kullanmak yok dedim :KK48: Anlattım elbette ama, kullanım aşamasına kadar unuturlarsa diye.
Anlayacağınız Kılıç'ın şubesi gibiyim burada :KK70: Elbette o kadar bilgim yok ama, buradaki arkadaşlarımın bilgisizliği yanında öyle oluyorum :KK53:

Bilgilerini paylaştığın için arkadaşların çok şanslı bence, böyle şeyleri okuduğumda ben çok mutlu oluyorum. Hep söylüyorum bilgi paylaştıkça çoğalır.Benim kozmetik ve bakım ürünleri hakkında çok engin bilgilerim yok ama deneme yanılma yöntemi ile öğreniyorum hepimiz gibi bu yüzden bilgini küçümseme. Çok teşekkür ederim Kavunum mis kokulum :KK60:

Evet gelelim annemin 4. ve son seans liquid keratin uygulamasının sonucuna... Yıkadım pakladım annişimi ve saçlarını sadece fön makinesi ile kuruttum.

Eki Görüntüle 1904384 Eki Görüntüle 1904386 Eki Görüntüle 1904387 Eki Görüntüle 1904385

Dibi geldi hatunun onu da eklemden duramadım ki süreci takip edebilin.

Ne düşünüyorsunuz?

Pazar günü kendi uygulamamı yaptığımda yine sonuçları sizinle paylaşacağım.

Bu saçlar bir harikaaaa diyerek susmak istiyorum :)

Kılıç zaten yakında afiş asacak bayilikler verilecektir diye :KK70: alırız bizde :)

Bu saçlar bir harikaaaa diyerek susmak istiyorum :)

Kılıç zaten yakında afiş asacak bayilikler verilecektir diye :KK70: alırız bizde :)

Teşekkür ederim canım. Sanırım 4 seans yeterli. Şimdi takip edeceğim etkisini.

Verdim gitti size :KK48:
:KK70: :KK70: Alırız tabiiiiiii deeee arada sözlü yapar gibime geliyor, "bu durum neden olur, böyle bir sorun varsa önce ne yapılmalı" gibi :KK53:

Eh o kadar zaman üniversitede ders verdik o kadar olmasın mı :KK70:

Ben sözlü anında paniklerim diyeceklerimi yazılı beyan etsem :KK70: Hani bazen sizce niye böyle demiyorda değil :KK70:

Hahaahha tamam be tamam mesaj alındı, sözlü ve yazılı sınavları süresiz olarak askıya alıyorum :confused:

X