- 26 Mayıs 2016
- 3.817
- 8.054
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #9.261
OKYANUSYAA ilk sayfada yazılanların dışına çıkmadım hiç.. natura nin arindirici sampuanini almıştım en uygunu o diye 2 kere onunla sampuanlandi. sonra kuruttu biraz sonra da başladı fön çekmeye kokudan korkuyordum ama rahatsız olmadım çünkü disarda yaptık dükkanın içinde olacak gibi degildi çünkü yani kokuyu hiç içime cekmedim ben..iyide oldu böylelikle..sonrasında da ince ince Presleme yaptı dijital duzlestiriciyle 230 da yapacam dedi dedim yapma benim uçlarda ombre var bi şey olmaz dedi hiç ciss falan diye ses cikmadi..sadece fönde duman çıktı düzleştirici yaparken yok denecek kadar az çıktı onu dükkanın içinde yaptık duzlestiriciyı..hatta şu an ise duzlestirme den geldim öğlen gidince duzlestircem..hiç bozulma yok jilet gibi duruo hayret ettim..yağlı bi görüntü de yok benim kafa çok kuru ondan galiba:) tekrar KilicBaligi ve sana teşekkür ederim:) bu arada vocco diye bi marka varmış buna göre daha az dumanliymis ve duzlestirme olayı da çok iyi dedi.olmadi bi içerigi atarım kilicbaligi bi bakar neyin nesi diye inşallah :)